تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 19 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 187

نام تاپيک: مقابله با Iso Buster

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

خوب اين كه همون چيزيه كه ياشار تو فيلم نشون داده.آقا جون تو يه كلام Cryptcd زماني به درد ميخوره كه شما يه سيدي خصوصي داري و روش پسورد ميزاري تا فقط خودت بتوني اطلاعات داخلشو ببيني نه اينكه با اين برنامه قفل بزاري بعد بديش تو بازار.
    در ضمن فايل هارو به صورت Data در مياره ديگه يعني چي؟
    مگه فايلها خودشون ديتا نيستن كه اين برنامه حالا بخواد بياد اونا رو ديتا كنه .اين برنامه مياد فايل رو كد ميكنه و با پسوند dat ذخيره ميكنه بعد شما وقتي پسورد رو درست وارد كني فايلهاي dat كه درواقع فايلهاي كد شده هستند از حالت كد خارج ميشن.
    Last edited by hakhamanesh; 09-02-2007 at 16:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid ejay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    c:/windows/system32

6

خوب اين كه همون چيزيه كه ياشار تو فيلم نشون داده.آقا جون تو يه كلام Cryptcd زماني به درد ميخوره كه شما يه سيدي خصوصي داري و روش پسورد ميزاري تا فقط خودت بتوني اطلاعات داخلشو ببيني نه اينكه با اين برنامه قفل بزاري بعد بديش تو بازار.
    در ضمن فايل هارو به صورت Data در مياره ديگه يعني چي؟
    مگه فايلها خودشون ديتا نيستن كه اين برنامه حالا بخواد بياد اونا رو ديتا كنه .اين برنامه مياد فايل رو كد ميكنه و با پسوند dat ذخيره ميكنه بعد شما وقتي پسورد رو درست وارد كني فايلهاي dat كه درواقع فايلهاي كد شده هستند از حالت كد خارج ميشن.
    اينو خوب گفتي

اگه نباشه جاش خالی می مونه yashar8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض kill iso buster

سلام به تمامه دوستانه عزيز ببخشيد كه كمي دير آپلود كردم اينترنت چند روزيه قطع و وصل ميشه خودتون ميدونيد اينترنت در ايران يعني كشك . بگذريم . اين فيلمي كه واستون
    آماده كردم به صورت فلشه و نيازي به كريستال پلير نيست . در اين روش اطلاعات سي دي به راحتي كپي زده ميشه ولي خطاي اورجينال ديسك ميده. در نتيجه ايزو باستر اگه
    اطلاعات را استخراج كنه . به هيچ دردي نمي خوره. ضمنا تمام برنامه هاي رايت و كپي براحتي ايميج ور ميدارن ولي خطاي اورجينال ديسك ميدن. اگه اين روش هم به دردتون نخوره . فقط يه راه ديگه هم بلدم كه در عين خوبي و قدرتش خيلي خنده دار و كلافه كننده است و عمليت قفل گذاري حدودا يه هفته طول ميكشه ((((در اين روش آخري تمام نرم افزار ها از داخل يه پوشه ي ايليگال صدا زده ميشه كه خود اين پوشه ايليگال نه به هارد كپي ميشه و نه اين پوشه باز ميشه تا شما درونشو ببيني. پس فقط كسايي مي تونن به نرم افزار ها دسترسي داشته باشن كه ايزو باستر دارن . حا لا به نظر شما من براي حل اين مشكل چي كار كردم كه هم قويه وهم خنده دار؟؟؟؟)))

اينم لينك دانلود راه سوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

سلام
    ممنون از شما به خاطر تهیه این آموزش ها
    بای

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

ياشار جان ممنون الان دارم دانلودش ميكنم ببينم چه جورياست

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

ياشار جان اول ايول به هيكل
    دوم ايول به آموزش خيلي زحمت كشيدي
    اين يكي خيلي از قبلي بهتر بود حالا نقاط قوت و نقاط ضعف اين قفل رو بررسي ميكنيم
    اول نقاط قوت:
    1-قرار ندادن تراك هاي اضافي و همين طور بد سكتور در قفل كه باعث سازگاري پايين با يكسري درايوها ميشود
    2-با اون قسمتيش كه كلون سيدي ورژن قديمي هم نتونست كپيش كنه خيلي حال كردم
    و اما حالا نقاط ضعفش:
    1-در اين قفل شما در صورتي ميتوني از دست ايزوباستر راحت باشي كه ديتاهاي شما فايل exe باشه يعني اگر فايلهاتون مثلا avi باشه اين روش توفيقي نداره
    2-فايلها با برنامه tzexecutable protector محافظت شدن كه خوب بعد از اكستركت شدن فايلها روي هارد ميشه قفل رو از روي فايل اصلي برداشت و دورش زد من خودم اين كار رو با فايلهاي پروتكت شده با tz executprotecttion قبلا انجام دادم(كه خوب البته كار هر كسي نيست)
    در كل ميشه گفت اين قفل خيلي جاها كار راه بندازه و ميشه ازش استفاده كرد اما نه براي برنامه هايي كه ارزش تجاري دارن.
    در ضمن آيا شما جلوگيري از كپي شدن رو با نرم افزارهاي pregap و alcohol120% هم تست كردي؟
    اگر لطف كنيد و آموزشش رو هم بذاريد تا بيشتر بشه روش كار كرد ممنون ميشم البته لطف كن مثل اين سري نزاري 2 هفته ديگه آپلود كني.

M.C.
    Guest

پيش فرض

سلام !
    این هم فیلم آموزشی
    که مهدی جان گفته بودن اینجا آپلود شود!
    *** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ***

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به تمامه دوستانه عزيز ببخشيد كه كمي دير آپلود كردم اينترنت چند روزيه قطع و وصل ميشه خودتون ميدونيد اينترنت در ايران يعني كشك . بگذريم . اين فيلمي كه واستون
    آماده كردم به صورت فلشه و نيازي به كريستال پلير نيست . در اين روش اطلاعات سي دي به راحتي كپي زده ميشه ولي خطاي اورجينال ديسك ميده. در نتيجه ايزو باستر اگه
    اطلاعات را استخراج كنه . به هيچ دردي نمي خوره. ضمنا تمام برنامه هاي رايت و كپي براحتي ايميج ور ميدارن ولي خطاي اورجينال ديسك ميدن. اگه اين روش هم به دردتون نخوره . فقط يه راه ديگه هم بلدم كه در عين خوبي و قدرتش خيلي خنده دار و كلافه كننده است و عمليت قفل گذاري حدودا يه هفته طول ميكشه ((((در اين روش آخري تمام نرم افزار ها از داخل يه پوشه ي ايليگال صدا زده ميشه كه خود اين پوشه ايليگال نه به هارد كپي ميشه و نه اين پوشه باز ميشه تا شما درونشو ببيني. پس فقط كسايي مي تونن به نرم افزار ها دسترسي داشته باشن كه ايزو باستر دارن . حا لا به نظر شما من براي حل اين مشكل چي كار كردم كه هم قويه وهم خنده دار؟؟؟؟)))
    میشه بگی کجای این فایل آموزشی هست فقط تو نرم افزار های مختلف قفل رو تست می کنی مثل اینکه آموزشش رو یادت رفته

اگه نباشه جاش خالی می مونه yashar8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما تازه اومدی بدونه اینکه تمامه مطالب را بخونی میای زود نظر می دی . چون من دو تا آموزش قبل از این فیلم سومی ساخته بودم دوستان نپسندیدند و هر کدوم اشکالاتی از برنامه و نقاط ضعفشون حرف زدند
    و گفتند این روش ها به درد نمی خوره . به همین جهت من به دوستان گفتم که این فیلم سومی بخاطر اینکه حجمش زیاد نشه . اول خودشو میزارم بعد آموزشش را . تا اگه اشکالی ندیدن قسمت آموزشش را آپلود کنم. لطف کنید قبل از پرسیدن سوال ؟ اول یه تگاهی به تاپیک بندازید بعد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در رابطه با جواب دوست خوبم هخامنشض باید بگم که این نقاط ضعفی که گفتی هیچکدام در رابطه با این قفل صدق نمیکنه. هر روشی که از فکرت خطور کنه و هر نرم آفزاری که از ذهنت بگزره حتی نرم افزارهایی که تا به حال اسمشونو نشنیدی . نه فابل دور زدن و نه قابل کپی زدن است. این همون قفلی هست که یه بار تعریفش می کردم
    تنها راه فقط و فقط و فقط کرک است . که آنهم هر کرکری نمی تونه. من خودم تو کار کرک و قفل شکنی و این حرفها
    هستم دیگه نمی تونی ایراد در بیاری. هر کس می خواد در رابطه با قفل بیشتر بدونه فقی email بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن به اون قفل آخری که بهتون کفتم (خنده دار و قوی و کلافه کننده) فکر کنید هر کس بتونه کشف کنه یه جایزه خوب از طرف من داره چون من به فکر آن کس ارزش قائلم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یاشار آموزشش رو بذار من که پسند کردم
    فکر کنم مثل این نرم افزار TZ Executable Protector عمل کنه
    Last edited by yoosofy; 17-02-2007 at 13:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •