برا من خودش 5 تا بود که
اگه میشه همشو بزار
مرسی
برا من خودش 5 تا بود که
اگه میشه همشو بزار
مرسی
به زودی یک سری نقد توپ می زارم
Last edited by saeed_cpu_full; 19-02-2007 at 15:18.
سعيد جان زودتر بزار ديگه
من كه خيلي منتظر اين نقدم
باي
چشم چشم می زارم![]()
دمت گرم خيلي منتظرم فقط اگه ميشه زحمت هر 5 تارو بكش
مرسي
اگر در خواستی هست بگو
Last edited by saeed_cpu_full; 20-02-2007 at 16:39.
یک از بازی های پر طرفدار بازی GTA بوده است. بازی که شما در آن آزاد هستید و می توانید نسبت به سلیقه ی خودتون توی شهر آدم بکشید ، مأموریت های بازی رو پشت سر بگذارید ، کار کنید با تاکسی ماشین پلیس یا حتی آمبولانس، مانند یک فرد عادی باشید و ...
در این بازی کاملا آزاد هستید به همین دلیل سری بازی های GTA بسیار در میان مردم پر طرفدار بوده است. شرکت های زیادی می خواستند بازی هایی را به سبک GTA بسازند اما هیچ کدام موفق نشدند تا تعداد طرفدارانی که برای خود کسب می کنند بیشتر از GTA باشد. این بازی سر آغاز تحولی در آزادی بازیباز باشد. به شما این بازی را توصیه می کنم که حتما بخرید حال به بخش های مختلف می پردازیم:
داستان:
بازی بیش از 7 نوع داستان دارد که باید مأموریت های مختلف را در آن انجام دهید. داستان بازی تقریبا قوی بوده و نویسنده ها از کار خود به خوبی بر آمده اند. باید در نظر داشته باشیم که این بازی چندین داستان دارد. داستان هم از آنجا شروع می شود که در یک مبادله ی مواد مخدر پلیس پول های شما را بر داشته و بیشتر افراد گروه را می کشد اما شما فرار می کنید رئیس شما از شما پول می خواهد و شما می کوشید تا با مأموریت هایتان پول هایتان را دوباره کسب کنید.
گرافیک:
گرافیک بازی زیاد چنگی به دل نمی زند. گرافیک تقریبا ضعیف است. اما در نسخه ی 5 این بازی گرافیک جبران شده و به حد مطلوبی رسیده است. بافت ها هم دقیق نیست. شخصیت ها هم تقریبا خوب هست
موزیک و صدا:
صدا گذاری روی شخصیت ها عالی هست. آهنگ و موزیک ها هم خوب هست. صدای اتومبیل هم بد نیست صدای تیر زدن عالی کار شده صدای جیغ مردم و ... هم خوبه. تقریبا صدا گذاری هیچ ایرادی نداره. پس معلومه که شرکت سازنده ی این بازی روی صدا گذاری و موزیک ها عالی کار کرده است. ضعف های این بازی در نسخه ی 5 این بازی کمتر شده است.
هوش مصنوعی:
هوش مصنوعی تقریبا خوب هست. مردم وقتی صدای تیر زدن را می شنوند جیغ می کشند. پلیس ها هم هوش مصنوعی فوق العاده ای دارند که هیچ بازی به سبک GTA دارای این هوش مصنوعی نبوده است.
امتیاز ها :
داستان: 8
گرافیک:7
موزیک و صدا:9
هوش مصنوعی:8.5
البته این بازی یک نقد اساسی داره که بعدا می نویسم![]()
یک عکس از باکس شات بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی که خیلی باحال بود
ببینیم که بقیه چی جوریه!
دست شما درد نکنه بقیه رو فردا می نویسم![]()
امروز که ننوشتی ناقلا؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)