اگر بتونید مقالاتی درباره اینورترهای کنترل دور موتورهای AC و درایو MOSFETهای ولتاز بالا با بار سلفی رو اگر می تونید از سایت ieeeترای من دانلود کنید من خیلی از شما ممنون می شم
خیلی خیلی تشکر
اگر بتونید مقالاتی درباره اینورترهای کنترل دور موتورهای AC و درایو MOSFETهای ولتاز بالا با بار سلفی رو اگر می تونید از سایت ieeeترای من دانلود کنید من خیلی از شما ممنون می شم
خیلی خیلی تشکر
ببین اینا به دردت می خوره دوست عزیز
1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2
اگر کافی بود که «فبها المراد و نعم المطلوب» وگرنه خودت زحمت جستجو در اینجا رو بکش
یا لااقل کلمات کلیدی Keyword مرتبط به انگلیسی رو بگو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ارادتمند
با سلام دوست عزیز
با کمال تشکر از اینکه خیلی سریع جواب مرا دادید
من قبلا این مقالات و مقالاتی خیلی پیشرفته تری از این مقالات را دیدم ولی این مقالات عام و کلی می باشند و توضیح کامل ندارند
من در زمینه طراحی درایور کنترل دور موتور AC القائی تک فاز 5A/220V با سویچ های ماسفت کار می کنم و این مدار را ساختم اما متاسفانه وقتی با بار القائی کار می کند اسپایک زیاد تولید می شود . و پالس ها به هم می ریزند و ماسفت ها داغ می شوند و می سوزند.
از شما خواهشمندم به هر طریقی که می شود یا این پسورد را در اختیار من قرار دهید و یا دنبال مقالات بهترو کامل تری بگردید .
من مقالات خیلی زیادی را در این سایت دیدم که راجع به این موضوع می باشد اما چون پسورد ندارم نمی توانم به آنها دسترسی پیدا کنم .اگر شما لطف کنید شماره تماس تان را به من بدهید تا تلفنی درباره این موضوع صحبت کنیم ممنون شما می شوم .
اما موضوعات مورد نظر که می توانید دنبال آنها باشید به شرح زیر می باشد .
1- کنترل دور موتور AC تک فاز القائی با کنترل ولتاژ و فرکانس یا به اصطلاح علمی V/F ثابت با ماسفت های قدرت .
2- Design Driver circuit for control speed of AC motor with variable frequence or (v/f) with mosfet
3- طراحی مدار اسنوبر برای حذف اسپایک اینورتر v/f و کلید های ماسفت .
سلام برادر عزیز،
اولاً که خیلی خوشحالم که یه نفر پیدا شد که مقاله رو برای علم میخواد نه تحویل به استاد.
ثانیاً شما پیغام خصوصیتو یه چکی بکن. (بالای صفحه سمت چپ پیغام خصوصی)
ثالثاً من فکر نمی کنم توی IEEE شما چیز به دردبخوری پیداکنی چون یک مسئله عملی داری و مقالات اونجا بیشتر جنبه علمی و تئوری داره
رابعاً در مورد کار شما به نظرم گوگل بهتر جواب میده مثلاً من خودم کلمات Spike Protection Mosfet Switch MOtor Control و امثالهم رو گشتم مطالب خوبی در مورد حفاظت در مقابل اسپایک و مدار اسنابر مربوطه داده بود.
خامساً اگر واقعاً کار عملی داری به نظر نمیرسه بتونی از اینجاها مطلب مناسبی گیربیاری یا لااقل آزمون و خطای زیادی داره و مدام باید آی سی بسوزونی. پیشنهاد می کنم با یک فرد مجرب و expert در این زمینه مشورت کنی.
ارادتمندم
راستی یادم رفت بگم که یک فروم تخصصی برای مهندسی برق هم هست که شاید بتونه کمکتون کنه.
سلام امير جان خسته نباشی!
من شديداً دنبال اين کتب هستم
information techolog magament<< (jem willy)>>
اگه بتونی کمکم کنی يک دنيا ممنونت ميشم
سلام.
به به میبینم مشتری فرت و فرت داره میاد .![]()
![]()
اینا رو من فرستادم ها : دی
اول بگم امیر جان من اینا رو جلو استاد نمیندازم 1001 بدبختی بعد از گرفتنشون شروع میشه .
نمیدونم ترجمه ارائه و چیز های دیگه
خوب بریم سر سخن دوست![]()
Genetically engineered human neural stem cells for brain repair in neurological diseases
Glatirameracetate: Mechanisms of action in multiple sclerosis
Intrathecal antibody production in an animal model of multiple sclerosis
Neuroprotection in multiple sclerosis
Imaging of Multiple Sclerosis: Role in Neurotherapeutics
سلام
1
2
3
4
5
نویسنده های این آخری ایرانین مثل اینکه
سلام سیناجان
من متاسفانه به کتاب دسترسی ندارم. اگر مقاله خواستی در خدمتیم.
ولی من (بعد از اصلاح اشتباهات تایپی شما!) هر چی گشتم همچین کتابی ظاهراً وجود خارجی نداره.
درخواست ebook رو توی صفحه اصلی آموزش های الکترونیکی مطرح کنید.
شرمنده که کاری از دستم بر نیومد.
ارادتمند
از راهنمايت ممنونم امير جان
اما در خصوص اين که فرمودی که اسم کتاب اشتباه تايپ کردم بايد خدمت شما دوست عزيز عرض کنم که اين کتاب يه کتابه فوق تخصصی در ضمينه مخابرات هستش (خودم رشتم الکترنيک) که به در خواسته يکی از اساتيدم چند وقتی شديداً دنبالشم
در آخر يکبار ديگر از تو دوسته عزيزم برای راهنمايت تشکر ميکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)