دوست من زيارت عاشورا هم اگه بزاري خيلي عالي ميشه.
دوست من زيارت عاشورا هم اگه بزاري خيلي عالي ميشه.
اقا من گوشیم k750 هست و از این دعا های شما فقط دعای کمیل روش اجرا شد
چی کار کنم
سلام دوست عزیز
واقعا جالب بود من كه خيلي استفاده كردم.
اجرت با اقا.
منتظر چيز هاي جالب ديگر از شما در اينجا هستم.
ياعلي
Last edited by shamlou; 20-10-2007 at 11:47.
با سلام!
بسم الله الذی هو نور السماوات و الارض
ماه رمضان فرصتي است براي اوج گرفتن، خوشا به حال کساني که از لحظه لحظه اين ماه بهره گيرند.
امروز احتمالاً آخرین روز ماه شعبان است و بالاخره مجموعه حاضر آماده شد بحمد الله.
«رمضانيه» مجموعه اي است منتخب از ادعيه و اعمال ماه مبارک رمضان که به صورت صفحات وب مناسب براي اجرا روي گوشي هاي موبايل تهيه شده است. بهترين حالت اجراي آن روي گوشي هايي است که داراي وضوح صفحه نمايش 220 * 176 پيکسل باشند.
روش استفاده: برنامه را پس از دانلود از حالت فشرده خارج کرده و به شاخه webpage يا other داخل گوشي منتقل کنيد. حال بدون اينکه احتياج به نصب داشته باشيد، مي توانيد برنامه را اجرا کنيد.
به خاطر اينکه قدرت انتخاب بيشتر داشته باشيد، برنامه به دو گونه مجموعه کامل و مجموعه کم حجم قابل دريافت است. دو بخش مقدمه و دعاي افتتاح تنها در مجموعه کامل رمضانيه قابل مشاهده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده توضیحات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمایید.
وبلاگ شوق رمضان، هم در راستای شناخت هر چه بهتر این ماه و تلاش در جهت بهره گیری از این ضیافت، آماده بازدید و تبادل نظر با شماست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
التماس دعا در اوقات گرانقدر این ماه عزیز
Last edited by bollboll; 12-09-2007 at 07:00.
تو موبايل من (p990)كه اجرا نميشه يعني هيچ كدوم از تصاوير رو نمياره
آجرک الله ........
محشر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)