دوستان عزیز ببخشید!
alan wake کی میاد؟
این بازی روی 360 به خوبی pc جواب می ده؟یعنی دقیقا یا تقریبا همون کیفیت رو داره؟یا کیفیتشون خیلی باهم فرق می کنه؟؟؟
ممنون می شم جواب بدید![]()
دوستان عزیز ببخشید!
alan wake کی میاد؟
این بازی روی 360 به خوبی pc جواب می ده؟یعنی دقیقا یا تقریبا همون کیفیت رو داره؟یا کیفیتشون خیلی باهم فرق می کنه؟؟؟
ممنون می شم جواب بدید![]()
در مورد کی منتشر شدن این بازی هنوز چیزی مشخص نشده!دوستان عزیز ببخشید!
Alan wake کی میاد؟
ممنون می شم جواب بدی
و در زمینه کیفیت هم به احتمال خیلی زیاد در یک سطح هستند! چون بیشتر اوقات همینطوری بوده!
ممنون آقا مسعود
خیالمو راحت کردید
اگه از تاریخ انتشار خبری شد این جا یه پست بدید
با تشکر فراوان![]()
همه منتظر e3 باید بمونیم بلکه یک نمایش از گیم پلی نشان بدن
دقیقا همون چیزی شد که پیش بینی می کردم
ما وقتی می خوابیم روحمون به دنیای دیگه میره و اتفاقاتی براش میفته ولی وقتی بیدار میشیم هیچ چیز به یاد نمیاری ولی مثل اینکه Alan میتونه اون دنیا رو ببینه و به یاد بیاره و همچین چیزایی
به نظر سوژه ی خیلی باحالیه
وضعيت آب و هوا نقش اساسي در بازي Alan Wake ايفا خواهد كرد ...
طبق صحبت هاي Oskari Häkkinen از شركت Remedy با سايت نروژي Gamer.no ، وضعيت آب و هوايي بر گيم پلي بازي Alan Wake تاثير گذار خواهد بود .
او گفت " همه چيز در بازي ممكن است تحت تاثير وضعيت آب و هوا قرار گيرد "
" رانندگي در شرايطي كه باران سنگين ميبارد سخت تر از موقعي است كه هوا صاف باشد "
" آب و هوا نيز به صورت dynamic ميباشد . نورپردازي بسيار مهم است ... و اين آيتمي بي مانند براي ماست و به طور حتم در هيچ بازي ديگري به روشي كه ما از آن بهره گرفته ايم از فاكتور "نور پردازي" استفاده نشده است "
- نقل قول هايي از همين آقا
اطلاعات بيشتر از Alan Wake در E3 مورد انتظار است .
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پروژه ساخت این بازی از چه سالی شروع شده؟
چون من چند سال پیش یک تریلری از یک بازی دیدم که خیلی شبیه این بود
یا بهتره بگم مثل همین بازی بود....میخواستم بدونم کسی تاریخ شروع کار روی این پروه رو میدونه؟
فکر کنم بعد از Maxpayne ولی میتونی برای اطلاعات دقیق تر تو Wikipedia رو ببینی.روژه ساخت این بازی از چه سالی شروع شده؟
چون من چند سال پیش یک تریلری از یک بازی دیدم که خیلی شبیه این بود
یا بهتره بگم مثل همین بازی بود....میخواستم بدونم کسی تاریخ شروع کار روی این پروه رو میدونه؟
به نظر من Alan Wake ترسناك تر از بازيهايي مثل Dead Space خواهد بود ، از همين الان ميتونم اون روز رو ببينم كه از ترس اين بازي سكته كردم! وسط جنگل تاريك تنها چيزي كه داريم يك چراغ قوه هست و انواع و اقسام حوادثي كه Remedy تو قدم به قدم بازي گذاشته مثلا اينكه زمين ميلرزه و درختا ميوفتن و يا يه جعبه كه جلومون شناور ميمونه و وقتي چراغ رو به طرفش ميگيريم فقط يه جسم بي جانه و ...
آخر همه ي اينها هم همسر آلان بياد بگه " Alan Wake Up " ...
تو پيشنمايش گيم اسپات هم چند بار به جو استرس زاي بازي اشاره شده كه خيلي عاليه.
من همه ي بازيها رو با تاخير ميخرم ولي مطمئنم اين بازي رو اولين روز عرضه خواهم خريد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)