اقامن شنیدم که اگه فقط ویستارونصب کنی دیگه به هیچ عنوان مشکل اونچنانی نخواهی داشت منم که الان فقط ویستارو نصب کردم تاالانش هم مشکل حادپیش نیومده وفکرمیکنم که کسی که بیادویستارونصب کنه دیگه نیازی به اکس پی نداره
اقامن شنیدم که اگه فقط ویستارونصب کنی دیگه به هیچ عنوان مشکل اونچنانی نخواهی داشت منم که الان فقط ویستارو نصب کردم تاالانش هم مشکل حادپیش نیومده وفکرمیکنم که کسی که بیادویستارونصب کنه دیگه نیازی به اکس پی نداره
سلام بچه ها .. من الان ویندوز ویستا را نصب کردم و هیچ مشگلی هم نداشتم برای اجرا و نسب برنامه ها فقط 2 تا مورد بود که می خواستم از اساتید و دوستان کمک بگیرم ..
1 : من نتوانستم آنتی ویروس و فایروال را بر روی این ویستا نسب بکنم و 3 نوع مختلف را امتحان کردم ولی متاسفانه جواب نداد . خواستم از شما دوستان بپرس آیا باید مانند لینوکس از برنامه جدایی استفاده کرد و یا شگرد خواصی دارد که باید آن را انجام داد .. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرماید ..
2 : در مورد پاور دی وی دی هم هم همین مشگل را داشتم و نمی توانم آن را نسب بکنم ولی این پیغام می دهد که این ورژن با این ویندوز سازگاری ندارد خواستم بدانم برای این منظور باید از چه برنامه جانبی استفاده بکنم ..
ممنون و مچکرم از تک تک دوستان که در این راستا ما را یاری می دهند![]()
باید ورژنهای سازگار با ویستا نصب کنید
اخ معذرت می خوام .. نمی دونستم یادم رفته این رو سوال بکنم که ورژنهای سازگار با ویستا را معرفی بکنید !!
بستگی به علاقت داره تقریبا همه ورژنهای سازگار دادند بیرون.برای آنتی ویروس میتونی آویرا نصب کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دی وی دی هم از سایتش میتونی پیدا کنید ولی مدیا پلیر خود ویستا خوبه
سلام:
من کارت گرافیک GV-NX76G256-RH را دارم که یک کارت گرافیک NVidia 256 Full با بورد Gigabyte هست.
اومدم درایور کارت گرافیکم که روی سی دیش بود (XP Edition) بود رو روی ویستا به زور نصب کنم دیدم که خراب شد بعد برداشتم یه System Restore کردم درست شد اما یه مدت که می گذشت یهو سمت چب صفحه کمی تیره و سیاه سفید می شد مثلا رنگ نارنجی و قرمز مخلوط رو صورتی رو به طوسی نشون می داد! هر کاری کردم نشد که نشد بعدشم میخواستم فیلم با VLC ببینم اولاش همه تصویر و توی شب نشون میداد یعنی تصویر روز بود ولی شب نشون میداد با Media Player که باز میکردم تصویر خوب بود صدا نداشتم گذشت گذشت درست شد دوباره با انتخاب Theme Aero و انگولک های اینجانب ولی دوباره همین شکلی شد با این تفاوت که اندفه هرچی میخواستم فیلم ببینم یا شو با هر برنامه ای ارور صفحه آبی معروف بیل گیتس می اومد.! که تایم میداد اونم با چه سرعتی میرفت و Restart میکرد! بیخیال فیلم شدیم رفتیم که آهنگ گوش بدیم و Visualization برنامه Media Player رو تغییر بدیم بازهم با صفحه آبی مواجه شدیم! بعد رفتم درستش کنم دیدم احمق theme Aero رو از لیست برداشته!!! این یعنی چی؟! خاک بر سر بیل گیتس با این ویندوزش این همه ادعاش میشه آخرم گند میزنه بابا ملت ادعاشون نمیشه از این گنده ... نمی کنن!
بعد مودمم رو با درایور XP شناخته ولی موقع Dial کردن فقط میگه تق تق بعد بوق نمیزنه! مسخره هستا!!!>
CPU: Intel Core 2 Due E6420 4MB/L2
M/B: GA-965P-DS3P
VGA : GV-NX76G256D-RH
Power : 330 Real Green
HDD : Maxtor SATA 320GB
قربان همگی
وحید
با سلام من ويستا را نصب كردم و كارت صدا هم نصب شده ولي هيچ صدايي از اسپيكر در نمي آيد لطفا كمك كنيد
سلام
برنامه ها وبازيها تو ويستا نصب نمي شه چه كنم؟![]()
توهین ممنون.
ویرایش شد.
Reza_S
بحث و تبادل نظر در مورد ويندوز ويستا:سلام
برنامه ها وبازيها تو ويستا نصب نمي شه چه كنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوستان عزیز آیکن های روی دسکتاپ ویستا خیلی بزرگ هستند .از چه مسیری میشه آن را کوچک کرد که جای کمتری در صفحه اشغال کنند؟
با تشکر
Last edited by abdollah0098; 28-02-2008 at 14:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)