تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 83

نام تاپيک: آموزش های کاربردی برای ویندوز ویستا

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

گفتم تجربه خودم رو در خصوص نصب ویستا مطرح کنم
    من بعد از بارها تست و امتحان به این نتیجه رسیدم که ابتدا xp رو روی درایو غیر از c نصب کنم بعد ویندوز ویستا رو روی c اگه دلایلش رو هم بخواهید همین یکی کافی است که ویستا بصورت کرک شده موجود در ایران روی c کرک شده و روی درایو دیگه بودن کلی اذیت و آزار داره. البته باید فضاهای موجود در درایو c مناسب بشه و پشتیبان هم از فایلها یادتون نره.
    اقامن شنیدم که اگه فقط ویستارونصب کنی دیگه به هیچ عنوان مشکل اونچنانی نخواهی داشت منم که الان فقط ویستارو نصب کردم تاالانش هم مشکل حادپیش نیومده وفکرمیکنم که کسی که بیادویستارونصب کنه دیگه نیازی به اکس پی نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام بچه ها .. من الان ویندوز ویستا را نصب کردم و هیچ مشگلی هم نداشتم برای اجرا و نسب برنامه ها فقط 2 تا مورد بود که می خواستم از اساتید و دوستان کمک بگیرم ..

1 : من نتوانستم آنتی ویروس و فایروال را بر روی این ویستا نسب بکنم و 3 نوع مختلف را امتحان کردم ولی متاسفانه جواب نداد . خواستم از شما دوستان بپرس آیا باید مانند لینوکس از برنامه جدایی استفاده کرد و یا شگرد خواصی دارد که باید آن را انجام داد .. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرماید ..

2 : در مورد پاور دی وی دی هم هم همین مشگل را داشتم و نمی توانم آن را نسب بکنم ولی این پیغام می دهد که این ورژن با این ویندوز سازگاری ندارد خواستم بدانم برای این منظور باید از چه برنامه جانبی استفاده بکنم ..

ممنون و مچکرم از تک تک دوستان که در این راستا ما را یاری می دهند

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

باید ورژنهای سازگار با ویستا نصب کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اخ معذرت می خوام .. نمی دونستم یادم رفته این رو سوال بکنم که ورژنهای سازگار با ویستا را معرفی بکنید !!

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

بستگی به علاقت داره تقریبا همه ورژنهای سازگار دادند بیرون.برای آنتی ویروس میتونی آویرا نصب کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دی وی دی هم از سایتش میتونی پیدا کنید ولی مدیا پلیر خود ویستا خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض آقا یه سوال راجع به گرافیک

سلام:
    من کارت گرافیک GV-NX76G256-RH را دارم که یک کارت گرافیک NVidia 256 Full با بورد Gigabyte هست.
    اومدم درایور کارت گرافیکم که روی سی دیش بود (XP Edition) بود رو روی ویستا به زور نصب کنم دیدم که خراب شد بعد برداشتم یه System Restore کردم درست شد اما یه مدت که می گذشت یهو سمت چب صفحه کمی تیره و سیاه سفید می شد مثلا رنگ نارنجی و قرمز مخلوط رو صورتی رو به طوسی نشون می داد! هر کاری کردم نشد که نشد بعدشم میخواستم فیلم با VLC ببینم اولاش همه تصویر و توی شب نشون میداد یعنی تصویر روز بود ولی شب نشون میداد با Media Player که باز میکردم تصویر خوب بود صدا نداشتم گذشت گذشت درست شد دوباره با انتخاب Theme Aero و انگولک های اینجانب ولی دوباره همین شکلی شد با این تفاوت که اندفه هرچی میخواستم فیلم ببینم یا شو با هر برنامه ای ارور صفحه آبی معروف بیل گیتس می اومد.! که تایم میداد اونم با چه سرعتی میرفت و Restart میکرد! بیخیال فیلم شدیم رفتیم که آهنگ گوش بدیم و Visualization برنامه Media Player رو تغییر بدیم بازهم با صفحه آبی مواجه شدیم! بعد رفتم درستش کنم دیدم احمق theme Aero رو از لیست برداشته!!! این یعنی چی؟! خاک بر سر بیل گیتس با این ویندوزش این همه ادعاش میشه آخرم گند میزنه بابا ملت ادعاشون نمیشه از این گنده ... نمی کنن!
    بعد مودمم رو با درایور XP شناخته ولی موقع Dial کردن فقط میگه تق تق بعد بوق نمیزنه! مسخره هستا!!!>
    CPU: Intel Core 2 Due E6420 4MB/L2
    M/B: GA-965P-DS3P
    VGA : GV-NX76G256D-RH
    Power : 330 Real Green
    HDD : Maxtor SATA 320GB
    قربان همگی
    وحید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام من ويستا را نصب كردم و كارت صدا هم نصب شده ولي هيچ صدايي از اسپيكر در نمي آيد لطفا كمك كنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

7

سلام
    برنامه ها وبازيها تو ويستا نصب نمي شه چه كنم؟

توهین ممنون.
    ویرایش شد.
    Reza_S

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام
    برنامه ها وبازيها تو ويستا نصب نمي شه چه كنم؟
    بحث و تبادل نظر در مورد ويندوز ويستا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با سلام
    دوستان عزیز آیکن های روی دسکتاپ ویستا خیلی بزرگ هستند .از چه مسیری میشه آن را کوچک کرد که جای کمتری در صفحه اشغال کنند؟
    با تشکر
    Last edited by abdollah0098; 28-02-2008 at 14:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •