تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 74 از 74

نام تاپيک: معرفي گوشيهاي جديد...

داره خودمونی میشه DADASHI...payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    هر کجا هستم باشم...آسمان مال من است

پيش فرض

باتری نوکیا ای70 دارای قدرتی معادل 1150 میلی‏آمپر (باتری نوکیا ان-گیج – BL-6C) بوده که می‏توان از آن تا 220 ساعت به‏صورت آماده به‏کار و تا 7 ساعت و 20 دقیقه به‏صورت مکالمه استفاده کرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نوکيا ادامه مي دهد... (نوکيا سري اي- قسمت اول)
    نوکیا بعد از مدل‏های سری ان، به تازگی سه مدل دیگر را در یک سری جدید با حرف ای (E-series) که شامل مدل‏های E60، E61 و E70 می‏باشد، معرفی کرد.
    نوکیا ای60: اولین مدل از نوکیا سری ای، مدل ای60 می‏باشد که در طرحی ساده ولی زیبا و صمیمی ارائه شده‏است. ای60 همانند اکثر مدل‏های نوکیا بدون در و بدون آنتن می‏باشد. رنگ اصلی این مدل(معرفی شده در منابع گوناگون) نقره‏ای می‏باشد. وزن نوکیا ای60، 117 گرم است که در اندازه‏‏ی 17*49*115 میلی‏متر و در حجم 96سی‏سی قرار داده‏ شده‏است.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حافظه‏ی داخلی نوکیا ای60، 30 مگابایت به صورت مشترک برای تمام بخش‏ها می‏باشد. این مدل قابلیت اتصال کارت حافظه‏ی DV-RS-MMC را نیز دارد که یک کارت حافظهﻯ 64 مگابایتی نیز به همراه این گوشی قرار داده شده‏است و می‏توان گفت از نظر کارت حافظه، دقیقا مثل مدل 6630(نوکيا) که هم‏اکنون در ایران نیز وجود دارد، می‏باشد.
    صفحه‏نمایش نوکیا ای60 دارای 16میلیون رنگ می‏باشد که این مورد از امکانات ویژه‏ی مدل ای60 نوکیاست. البته باید گفت که بعضی از مدل‏های شرکت‏های دیگری مثل پاناسونیک، ال‏جی، سامسونگ و... نیز دارای این تعداد رنگ برای صفحه‏نمایش می‏باشد. ای60، علاوه بر برخورداری از میزان رنگ بالا، دارای وضوح تصویر(رزولیشن) بالای 416*352پیکسل هم می‏باشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سیستم‏عامل ای60 دقیقا مثل مدل ان91 سیمبین UI، نسخه‏ی 9.1 می‏باشد که می‏توان انواع نرم‏افزارها را برروی این مدل نصب کرد.
    از ویژگی‏های دیگر ای60، می‏توان به اشعهﻯ مادن قرمز(اینفرارد)، بلوتوث1.2، برقراری ارتباط بی‏سیم اینترنت(Wireless LAN)، پخش فایل‏های MP3, AAC, MPEG4، فایل‏های آفیس و...، Push to Talk و... اشاره کرد.

متاسفانه از دوربين (عکاسي يا فيلم برداري) در اين مدل هيچ اثري نيست و به احتمال زياد اين مدل فاقد دوربين خواهد بود.
    باتری نوکیا ای60، دارای قدرت 970میلی‏آمپر بوده که می‏تواند تا 190 ساعت به صورت آماده‏باش(Standby) و 6 ساعت و 40 دقیقه مکالمه، کار کند.

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •