تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 108

نام تاپيک: آموزش پاک کردن ویروسی که Folder Option را حذف می کند !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    از راهنماییت ممنون آقای سرمد من نرم افزار رو گرفتم جالبه اما استفاده نکردم آخه قبلش گفتم بهتره راهی رو که fire -boy در پست 95 توضیح داده بود امتحان کنم و خوشبختانه مشکل حل شد . بازم ممنون

داره خودمونی میشه karajboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقایون folder option حذف و در properties درایوها گزینه autoplay جدیدا" اضافه شده.
    و دیگه هیچ علامتی وجود نداره : در برنامه process master هم دو تا winlogon.exe ، دو تا lsass.exe و دو تا services.exe دیده نمی شود و برای دیدن registry هم کامپیوتر restart نمی شود. به نظر شما چه کنم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مشکل تقریبا" حل شد.
    تمام کارهایی که در اولین پست گفته شده بود رو انجام دادم. فقط در سرچ empty.pif هیچ فایلی پیدا نشد.
    و بعد از restart مشکل درایو ها حل شد ولی مشکل folder options حل نشد ولی با برنامه RRT درست شد.
    حالا سوال من اینه که آیا ویروس پاک شده یا نه ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مشکل تقریبا" حل شد.
    تمام کارهایی که در اولین پست گفته شده بود رو انجام دادم. فقط در سرچ empty.pif هیچ فایلی پیدا نشد.
    و بعد از restart مشکل درایو ها حل شد ولی مشکل folder options حل نشد ولی با برنامه RRT درست شد.
    حالا سوال من اینه که آیا ویروس پاک شده یا نه ؟
    می تونی با نرم افزاری که تو همین تاپیک گذاشتم،کنترلش کنی.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

می تونی با نرم افزاری که تو همین تاپیک گذاشتم،کنترلش کنی.
    از راهنمایی که کردین متشکرم، ولی ...
    مشکل اینجاست که هر وقت یه فایل exe (نصب هر برنامه ای) رو اجرا می کنم دوباره به این حالت بر می گرده. این نرم افزار می تونه برگشت ناپذیرش کنه؟

مشکل دیگه این که این موضوع به درایو removable disk گوشی منتقل شده و هر وقت به کامپیوتر وصلش می کنم درایوهای کامپیوتر هم دچار این مشکل شده و folder options هم دوباره حذف میشه. برای گوشی چیکار کنم؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از راهنمایی که کردین متشکرم، ولی ...
    مشکل اینجاست که هر وقت یه فایل exe (نصب هر برنامه ای) رو اجرا می کنم دوباره به این حالت بر می گرده. این نرم افزار می تونه برگشت ناپذیرش کنه؟

مشکل دیگه این که این موضوع به درایو removable disk گوشی منتقل شده و هر وقت به کامپیوتر وصلش می کنم درایوهای کامپیوتر هم دچار این مشکل شده و folder options هم دوباره حذف میشه. برای گوشی چیکار کنم؟
    سلام.دوست عزیز این نرم افزار برای همین منظور (از بین بردن برخی ویروسها-مثل ویروس شما) و رفع اشکالات ایجاد شده و همچنین مدیریت بر روی اشکالات احتمالی.
    برای گوشیت موقع جستجوی ویروس (اگه همون ویروس باشه) به سیستم وصلش کن تا شناسایی بشه.

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان ...
    من با يه ويروسي دست و پنجه نرم ميكنم كه البته رو سيستم خودم نيست. روي سيستم دوستمه اونم سر كارش!! من از نزديك سيستمو نديدم اما مشخصاتش كمي مثل new folder هست!!
    ببينيد سيستم پر از new folder هست اما folder option مخفي نشده! يه سري از فايلهاي تايپي word پاك شده كه نميدونم كار ويروسه يا نه...
    KNF كه آقاي Mb_Danger نوشته بودن هم دادم اجرا كرد اما به محض زدن Kill سيستم log off ميشده كه بعد از ورود دوباره به سيستم هيچ اتفاقي نيفتاده بود و با سرچ new folder ها و يافتنشون امكان پاك كردنشون نبوده! task maneger هم همچنان باز نميشه!!
    ضمنا سيستم ويروس ياب نداشته و الآن هم اجازه نصب kasper sky رو نميده. روي فايل KNFكليك راست هم ميكنم و properties رو ميزنم دكمه ok و cancel و apply وجود نداره!! (يا علي!)
    من نميدونم تو اينترنت بايد دنبال چي بگردم چون نميدونم اسمش چيه.. اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم...

تاپيك مربوط به new folder هم قفل بود براي همين اينجا پست زدم...

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقای omid.sarmad آیا امکان داره که این ویروس با اجرا کردن فایل های exe دوباره فعال بشه ؟
    متشکرم.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من و چند تا از دوستام با يه مشكل رو به رو هستيم:
    گاهي لازم ميشه Flash Memory رو به كامپيوترهاي غريبه وصل كنيم (كه معمولاً فوري ويروس مي گيره). بعد كه بيايم اونو به سيستم خودمون بزنيم، ويروس به صورت Autorun سيستم ما رو هم آلوده مي كنه. تا حالا چند باز سيستم هامون اينجوري ويروس گرفته. حتي، يه بار، فلش رو قبل از روشن كردن سيستم وصل كردم ولي باز هم ويروسي شد. (همين ويروس فولدر آپشن نامرد!)

حالا به نظر شما بايد براي رفع اين مشكل چكار كرد؟ يعني فلش كه ويروسي ميشه توي ويندوز اكس پي، چكار كنيم كه هم بتونيم از محتويات فلش استفاده كنيم، هم سيستم ويروسي نشه؟

متشكرم

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

به نظر من همگی شما باید nod 32 جدید را نصب کنید و همیشه آنرا آماده به کار داشته باشید یا برای باز کردن فلش مموری از راست کلیک و open استفاده کنید بعد نمایش فایلهای مخفی را فعال کرده و غیر عادی ها را پاک کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •