تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 16 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 154

نام تاپيک: نوكيا 3230- بهترين بازيها و نرم افزارهاي تست شده فقط در اين تاپيك

اگه نباشه جاش خالی می مونه rasoul_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

1 مناسب ترین برنامه برای ذخیره اس ام اس

این برنامه ای که معرفی میکنم مناسب ترین برنامه برای ذخیره اس ام اس هستش

قبلا برنامه message saver رو برای ذخیره اس ام اس هام نصب کرده بودم ولی این برنامه نمیتونست یه فایل تکست برای سیو توی موبایل و حتی انتقال به کامپیوتر درست کنه و در واقع فایلهایی که به عنوان تکست ذخیره میکرد اصلا مشخص نبود کجا میرن

این برنامه علاوه بر این که فایل تکست رو در جای دلخواه میسازه میتونه اونارو بلوتوس که
    در ضمن علاوه بر این کار قابلیت این رو داره که اس ام اس هات رو همون طور که که توی باکسهای متفاوت هستن طبقه بندی کنه کاری که برنامه قبلی نمیکرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by rasoul_s; 28-12-2006 at 01:38.

2. این کاربر از rasoul_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vahab62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    shiraz

6 مرسيييييييييييييييييييييي يييييييي

آقا رسول خسته نباشييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييي

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض 3d Games

وهاب جان اصلا قابل شمارو نداشت - درحد بضاعت بود - میبخشید

اگه اهل بازی هستین میخوام چن تا بازی خوب واستون معرفی کنم که امیدوارم خوشتون بیاد فعلا عکسشو ندارم ولی تهیه میکنم بزودی میذارم

بازی زیبا و 3 بعدی با گرافیک بالا برای موبایل که این بازی یه بازی ایه درست با سبک بازی شرلوک هلمز طراحی شده و یه بازی فکری هست - این بازی رو به همه کسانی که به یادگیری زبان انگلیسی علاقه دارن توصیه میکنم

بازی قشنگ کمبات (البته خیلی گرافیک بالا نیست اما قشنگه به نظر من ، تقریبا مطمئنم خوشتونن میاد وگرنه نمیذاشتم) (لینک رو درست کردم)

بازی پرینس آف پرشیا(شاهزاده ایرانی)که البته شاید سه بعدی نباشه ولی گرافیک خوبی داره و خوشتون میاد

بازی کریزی فراگ یا غورباقه دیوانه که جدیدا خیلی دور ور داشته البته خیلی بازی توپپی هم نیست گفتم بذارم بدم نیست - بازیش اینجوریه که باید طوری تمرکز و زاویه پرش رو تعیین کنین که رکورد بالایی واسه پرش کسب کنین و همین جور و همین جور ادامه بدین تا با زیاد شدن قدرتش بتونین رکوردشو بزنین و هی ارتقا بدین

Last edited by rasoul_s; 28-01-2007 at 13:14.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض قران با خط درشت

برای نصبش باید فایلی که پسوند jad داره نصب کنین (اول هردو تا فایل رو به مموری موبایلتون انتقال بدین بعدفایل jad رو نصب کنین.همین)
    همه اونایی که از خوندن خط ریز توی موبایل شکایت دارن و دلشون میخواد یه قرآن با خط درشت داشته باش این برنامه رو دانلود کنن
    البته قبلش بگم که این برنامه به زبان ترکی هستش و متاسفانه زبان انگلیسیشو نتونستم گیر بیارم فقط اینو یادتون باشه که برای ورود همیشه از گزینه اول استفاده کنین و برای خروج از صفحه قرآن بعد از زدن کلید سمت چپ منو آخرین گزینه رو انتخاب کنین - نصب کنین مطمئنا خودتون راهشو پیدا میکنین چون اصلا سخت نیست

اینو هم بگم اگه زیبایی خطش رو ببینین و میزان درشتی اون رو حتما تصدیق خواهید کرد که واقعا ارزشش رو داره .

Last edited by rasoul_s; 04-01-2007 at 01:27.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

1 برنامه مناسب برای چت با بلوتوث EZ-Chat

چت صوتی و نوشتاری با بلوتوث - من نصبش کردم ولی هنوز فرصت استفاده ازون برام پیش نیوده -
    البته اونطور که تو صفحه موبایلم نشون داده میشد به نظرم موقع بلوتوث چت میشه حتی تصویری که دوربین موبایل طرف مقابل دریافت میکنه رو هم دید

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

1 کنترل کامپیوتر با گوشی موبایل

لینک اصلاح شد

این برنامه که الان معرفی مکنم برای کنترل ویندوز مدیا پلیر - وین امپ و خیلی برنامه های دیگه کامپیوتر با بلوتوثه
    (یعنی باید دستگاه بلوتوث واسه کامپیوتر داشته باشین وگرنه نمیشه)

من الان خودم از این برنامه استفاده میکنم و خیلی کمک میکنه

آموزش نحوه نصب و اجرای برنامه هم به این شکله :

این برنامه دوبخش داره یه بخشش باید توی کامپیوتر نصب بشه و یه بخشش هم تو موبایل
    برای نصب برنامه اول بخش مربوط به گوشی رو درون مموری ریخته و از اونجا نصب کنید
    سپس بخش مربوط به کامپیوتر رو نصب کنید
    برای رجیستر کردن برنامه هم باید ابتدا فایل eSellerateEngine.dll را در مسیر درایو ویندوز در فولدر WINDOWS یعنی (%WINDIR%) کپی پیست ، اوررایت کنید بعد برنامه رو اجرا کنیدو در قسمت prefrence در منوی رجیستر کد داده شده در فایل متنی install not را وارد کنید تا رجیستر شود .(EDTJLPM000-C6EM-AC9E-Q0X7-TEF0-35C0)
    حالا درقسمت prefrence که داخل آن هستید روی منوی Device بیاید و روی Add Device کلیک کنید و طبق شکل server for symbian phones رو انتخاب نموده و پورتی که بلوتوث از اون استفاده میکنه رو انتخاب کنید - برای فهمیدن شماره پرت هم میتونید برنامه مخصوص بلوتوث روی کامپیوترتون رو اجرا کنید و از روی configuration یا Service Window سریال پورت (serial port)رو پیدا کنید و همون پورت رو در قسمت Add Device برنامه پوپت مستر وارد کنید
    بلوتوث من 2تا سریال پورت داشت یکی A یکی B که اولی از پورت COM7 استفاده میکرد دومی COM8 اما فقط یکی از اینا جواب داد اون یکی جواب نداد - شما هم اگه 2تا سریال پورت دارید اگه یکی رو وارد کردین کار نکرد اون یکی رو امتحان کنین یا اینکه اصلا هر دو تا رو در قسمت Add Device ،ادد کنین ،مثل شکل.
    خب تموم شد - حالا هر وقت برنامتونو توی گوشی اجرا کنین میگرده دنبال بلوتوث و باهاش تماس میگیره و از این طریق میتونین برنامه های کامپیوترتونو کنترل کنین
    برای اینکه با عملکرد هرکدوم از کلید های موبایلتون آشنا بشین هم میتونین کلید * رو بزنین تا نشون بده هر کدوم از کلیدا چی کار میکنن تو کامپیوتر.
    اگه بخواین از کنترل ماوس استفاده کنین یادتون نره اول تنظیماتشو توی همین برنامه پوپت مستر تو کامپیوتر به تنظیمات پایین تغییر بدین تا برنامه هنگ نکنه . برای انجام تنظیمات از شکل زیر استفاده کنین

------------------------------------------------------------------
    Last edited by rasoul_s; 23-01-2007 at 16:07.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راستی من برنامه Rar واسه موبایلو آپلود کردم ولی گوشی من که پشتیبانی نمیکنه اگه مال شما پشتیبانی کرد بگین

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

13 تم ویستا (درست و حسابی با حجم یک مگ)

تم ویستا که معروفه ولی معمولا هر وقت دانلود میکنی میبینی اونی نبود که انتظارشو داشتی ولی این یکی فرق داره خودتون ببینید

Last edited by rasoul_s; 04-01-2007 at 01:41.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بزودی یه لیست از نرم افزارهای لازم برای 3230 رو اینجا قرار میدم، با در نظر گرفتن اولویت نرمافزار، میزان نیاز و سرعت موبایل طوری که کارایی موبایلتونو به حد optimom برسونه

راستی اون تم بالایی رو هم از همون سایتی که خودم بهتون معرفی کرده بودم دانلود کردم

انصافا شما بگین تماش کم نظیر نیست؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من یه اکونت برای آپلود فایلها توی سایت 4shared باز کردم خوشحال میشم اگه شما هم برنامه جدید و جالبی واسه مدل 3230 پیدا کردین توی آدرس زیر به اشتراک بذارین تا همه بتوننن ازش استفاده کنن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •