تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 23 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 224

نام تاپيک: آرشیو آنتی اسپایور

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزيز جناب Persian.Boy
    انتي اسپاي Ashampoo در ويستا نصب نميشه حتي نسخه 1.60 آيا آنتي اسپاي A-Squared قابليت نصب در ويستا را داره؟البته Adaware SE و webroot هر دو قابل نصب در ويستا هستند.اما چون من اصولا از چند آنتي اسپاي در سيستم خود استفاده ميكنم شما چه گزينه هايي را براي نصب در ويستا پيشنهاد ميكنيد؟حتي AVG Antispyware كه همان Ewidoي سابق بود هم در ويستا نصب نشد.
    با تشكر.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام

دوستان، کسی می دونه آپدیتهای AVG AntiSpyware کجا قرار می گیره؟ و چطوری باید اونارو برگردوند؟

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزيز جناب Persian.Boy
    انتي اسپاي Ashampoo در ويستا نصب نميشه حتي نسخه 1.60 آيا آنتي اسپاي A-Squared قابليت نصب در ويستا را داره؟البته Adaware SE و webroot هر دو قابل نصب در ويستا هستند.اما چون من اصولا از چند آنتي اسپاي در سيستم خود استفاده ميكنم شما چه گزينه هايي را براي نصب در ويستا پيشنهاد ميكنيد؟حتي AVG Antispyware كه همان Ewidoي سابق بود هم در ويستا نصب نشد.
    با تشكر.
    دوست عزیز برنامه A-Squared هنوز نسخه قابل نصب بر روی ویندوز ویستا رو بیرون نداده. و چون آلترناتیو برای انتخاب

آنتی سپای ویر برای ویندوز ویستا خیلی کمه نمیشه گفت که من کدومها رو پیشنهاد میکنم. مثلا اگر مثل ویندوز اکس

پی براش برنامه زیاد بود اونوقت میشئ گفت که فلان برنامه بهتر از اون یکی هست.

اما برای اینکه یک آنتی سپای ویر خوب رو با وجود این تعداد کم بتونید بر روی ویندوز ویستا داشته باشید من برنامه

Super AntiSpyware رو بهتون پیشنهاد میکنم. برای دانلود این برنامه میتونید به سایت زیر مراجعه کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته فکر نکنم مدت زیادی طول بکشه تا بقیه آنتی سپای ویر ها نیز نسخه هماهنگ با ویستا رو بیرون بدن و تا اون

موقع هم این برنامه که در بالا بهتون پیشنهاد کردم میتونه کارتون رو راه بندازه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام

دوستان، کسی می دونه آپدیتهای AVG AntiSpyware کجا قرار می گیره؟ و چطوری باید اونارو برگردوند؟

آپدیت های این برنامه در مسیر زیر ذخیره میشن و بعد از نصب مجدد نیز همین آپدیت ها رو باید در همین مسیر دوباره

وارد کنید.

x:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\Signatures

اما یک راه دیگه نیز برای این کاری که شما می خواهید انجام دهید وجود داره. شما این فایل پایین رو دانلود میکنید و هر

وقت که برنامه رو نصب کردید این فایل رو هم اجرا میکنید و آپدیت ها رو تا اون زمانی که اقدام به دانلود این فایل نمودید

وارد پوشه آپدیت این برنامه میکنه.

این فایل پایین در اصل آپدیت های AVG Anti Spyware است. و اگر شما امروز این فایل رو دانلود کنید و بعد یک ماه بعد

بخواهید این فایل رو اجرا کنید در اونصورت آپدیت ها فقط تا تاریخ امروز وارد پوشه میشند.

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ویرایش... دو بار پست شد.
    Last edited by Persian.Boy; 11-03-2007 at 04:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

کسی سریال ورژن 2.1 a-squared این نرم افزار را دارد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کسی سریال ورژن 2.1 a-squared این نرم افزار را دارد؟
    این برنامه 2 تا نسخه داره. اگر از نسخه مجانی استفاده کنید به سریال احتیاج نداره. اگر هم میخواهید که از نسخه

A-Squared Anti Malware استفاده کنید صفحه قبل رو بخونید. در اونجا روش رجیستر کردنش رو توضیح دادم.

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

[QUOTE=Persian.Boy;919061]آپدیت های این برنامه در مسیر زیر ذخیره میشن و بعد از نصب مجدد نیز همین آپدیت ها رو باید در همین مسیر دوباره

وارد کنید.[/COLOR][/B]

x:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\Signatures
    [B][COLOR="Navy"]
    با تشکر از Persian.Boy
    من پوشه Signatures رو روی هاردم داشتم و وقتی AVG AntiSpyware رو نصب کردم این پوشه را در مسیر مربوطه کپی کردم ولی آپدیتها بر نگشت. و ضمنا در همین حالت برنامه را از طریق اینتر نت آپدیت کردم که با این کار کلا برنامه مشکل پیدا کرد و دوباره اونو نصب کردم و از نو آپدیت کردم.

داره خودمونی میشه BERJIS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض update avg anti-spyware

برای برگرداندن اپدیتهای anti-spyware avgشما باید این اپدیتها را در ریجیستری ثبت کنی برای اینکار طبق روش زیر عمل کن:
    ابتدافایلهای زیر را در یکجای مناسب ذخیره کن
    1-فایل signatures
    (x:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\Signatures )
    2-فایل heuristic.dat
    (x:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\heuristic.dat)
    3-فایل help.chm درصورتیکه این فایل را ذخیره نکنید پس از نصب دوباره برنامه هنگامیکه اونو بخواهید اپدیت کنید دوباره این فایل که حدود 1.4مگا بایت است رابایدبگیرید.
    (x:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\help.chm)
    4-در یجیستری به شاخه زیر برو ورویgrisoft کلیک راست کن واین regkey رو به یکجای مناسب export کن.
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Grisoft
    بعد از نصب دوباره برنامه ابتدا فایلهای 1و2و3 رو تو دایرکتوری که در زیر فایلها مشخص شده بریز ودر نهایت هم روی regkey کلیک کن واونو تو ریجیستری ثبت کن بعد ازاینکه این کارها را انجام دادی وقتی خواستی برنامه را اپدیت کنی می بینی که دوباره از اول اپدیت نمیشه واز اخرین اپدیت قبل از پاک کردن برنامه اپدیت میکنه.

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

Spyware Doctor 5.0.0.174

Spyware Doctor is an advanced adware and spyware removal utility that detects and cleans thousands of potential spyware, ad ware, trojans, keyloggers, spy ware cookies, trackware, spybots and other malware from your PC. This tool allows you to remove, ignore or quarantine identified Spyware. It also has an OnGuard system to immunize and protect your system against hundreds of privacy threats as you work. By performing a fast detection at Windows start-up you will be alerted with a list of the potential threats identified.

Main Features:
    - Detects and remove spyware, adware, malware, Trojans, keyloggers and trackware
    - "OnGuard" continuously monitors and protects your PC from browser infections and tracking cookies
    - Immunize your system to protect against hundreds of known web-browser hijackers (BHO) and ActiveX threats
    - Receive timely live updates of new threats as they become available
    - Customized and deep scans allow you to thoroughly check your PC for infections
    - Ability to quarantine and undo items that have been removed
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •