من یخ مقاله از masoo_khat خوندک که در مورد شماره سریال نوشته که دو رقم اول ورژن نرم افزار گوشیه.
فک کنم با این حساب اگه بقیه اعداد یکی باشن مشکلی نیست و گوشی قانونی باشه. البته کاملا مطمئن نیستم.
من یخ مقاله از masoo_khat خوندک که در مورد شماره سریال نوشته که دو رقم اول ورژن نرم افزار گوشیه.
فک کنم با این حساب اگه بقیه اعداد یکی باشن مشکلی نیست و گوشی قانونی باشه. البته کاملا مطمئن نیستم.
من یه مقاله از masood_khat خوندم که در مورد شماره سریال نوشته که دو رقم اول؛ ورژن نرم افزار گوشیه.
مرسي از توجهتون ماهم قبلا اين موضوع را ميدونستيم و همون طور كه گفتيد ما هم مطمين نيستيم
مرسي دوستان
پس با اين حساب بايد تا 20ام صبر كنم ببينم گوشي از كار ميوفته يا نه.
بچه ها من هر چی می گردم w810 رجیستر قانونی گیر نمی آرم. به نظرتون همین قاچاقی ها روبگیرم. چی کار کنم؟؟؟؟
از مخابرات پرسیدم میگه گوشی هایی که مثلا کسی خودش از خارج آورده رو درست میکنه . در مورد این گوشی ها که رجیستر دستی شده اصلا خودشون هم بلد نبودند درست جواب بدن. میگن بخشنامه اومده اما درست توضیح نداده !!!!
فروشنده ها که میگن همچین قانونی نمیتونه اجرا بشه، چون الان اینقدر گوشی قاچاقی تو بازار ریخته که اگه بخوان از شبکه خارج بشن، کلی از ملت باید بی خیال موبایلشون بشن.
در کل میگید من چی کار کنم ؟ بگیرم؟؟
چرا بگردي پيدا ميكني من خودم ديشب يه دبليو 700 رجيستر قانوني پيدا كردم و خريدمنوشته شده توسط barton2500
![]()
ولي اصلا غير قانوني نخر
یه خبری من تو پیام نما دیدم نوشته بود تعرفه گوشی های وارداتی تصویب شد و 10 درصد شده
یه سوال داشتم تا حالا چقدر بوده البته می دونم 60 درصد ولی نمی فهمم 60 درصد یعنی چه یا 10 در صد یعنی چه؟؟
مهدي جان يعني اينكه اونايي كه ميخوان گوشي رو وارد كنن گمرك ازشون ده درصد ميگيرهنوشته شده توسط مهدی قمی
خوب مطمئنا هر چي اين درصد بالا بره هزينه وارد كردن و درنتيجه مبلغ گوشي وارد شده كه بالا ميره و قيمتش هم براي ما تو بازار بيشتر ميشه![]()
نوشته شده توسط sarah333
بله اين موضوع رو پرسيدم و اون دوشماره اي كه در آخر و بعد از ( - ) يا (خط فاصله) هست مشكلي نيست و تقريبا همه مدلها اون دوشماره رو دارن (شماره اقتصادي و نرم افزاري هست)نوشته شده توسط behdad nayebi
![]()
پس خيالتون راحت باشه چون خودمم ديشب يه دبليو 700 خريدم كه همينطوري بود![]()
خوب به نظر شما w810 رجیستر قانونی به راحتیw700 پیدا میشه؟نوشته شده توسط Mehdi_MaX
Last edited by barton2500; 04-11-2006 at 01:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)