تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 18 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 177

نام تاپيک: زبان Visual Basic : تمامی مباحث و مسائل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض اجرايي كردن يك بانك اطلاعات تحت ا

با سلام خدمت اساتيد بزرگوارم من براي كارهاي اداري بوسيله اكسس يه برنامه درست كردم كه از نظر فرمهاي ورودي اطلاعات و جستجو ها همچنين گزارشات چاپ كاملا جوابگوي كار مورد نظر است اما مشكل اينجاست كه اين برنامه اجرايي نيست و به اكسس متكي است ميخواهم برنامه را توسط وي بي پكيج كنم و مستقل و اجرايي براي نصب روي هر سيستمي با وي بي هم در حد خيلي كمي اشنايي دارم اگر كمكم كنيد و روش آنرا بطور كامل توضيح دهيد يك عمر مديون شما خواهم بود حتم دارم با توجه به استفاده بسيار زياد بانكهاي اطلاعاتي گروه زيادي از اين مطلب استفاده خواهند برد در هر صورت ما قدر دان زحمات و تلاشهايي كه در اين سايت داريد بوده و خواهيم بود ارادتمند شما :oops: :oops: :?: :?: :?: :?: :cry: :cry: :cry:

پروفشنال saman_uv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام فکر نمیکنم بشه فایل بانک اطلاعاتی حتما باید تو کامپیوتر باشه

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

[quote="sa3er"]moderator محترم اين بخش قصد ندارند اين Thread رو به صورت Sticky بکنند!؟
    چون تمامی زبانها به غير از vb يک Sticky برای خود دارند پيشنهاد می کنم اينرو هم sticky فرماييد..

با تشکر.

سلام ساسر جان هنوز که نداریم مدیر که شما فرمودید ستیکی‌ کنند و گر نه حرف شما کاملا منطقی‌ هست /

داره خودمونی میشه SRMR's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امیر جان دستت درد نکنه این کتاب ها که معرفی کردی بدرد کار من هم می خوره

مهمان
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض Re: اجرايي كردن يك بانك اطلاعات تح

نقل قول نوشته شده توسط بچه آبادان
    با سلام خدمت اساتيد بزرگوارم من براي كارهاي اداري بوسيله اكسس يه برنامه درست كردم كه از نظر فرمهاي ورودي اطلاعات و جستجو ها همچنين گزارشات چاپ كاملا جوابگوي كار مورد نظر است اما مشكل اينجاست كه اين برنامه اجرايي نيست و به اكسس متكي است ميخواهم برنامه را توسط وي بي پكيج كنم و مستقل و اجرايي براي نصب روي هر سيستمي با وي بي هم در حد خيلي كمي اشنايي دارم اگر كمكم كنيد و روش آنرا بطور كامل توضيح دهيد يك عمر مديون شما خواهم بود حتم دارم با توجه به استفاده بسيار زياد بانكهاي اطلاعاتي گروه زيادي از اين مطلب استفاده خواهند برد در هر صورت ما قدر دان زحمات و تلاشهايي كه در اين سايت داريد بوده و خواهيم بود ارادتمند شما :oops: :oops: :?: :?: :?: :?: :cry: :cry: :cry:
    سلام دوست گرامي
    چنين چيزي که فايل اکسس را تبديل به فايل اجرايي نمايد نداريم
    چون خود اکسس پس از ورود اطلاعات حجمش بالا ميره و اصلا هيچ فايل اجرايي قابليت چنين چيزي نداره
    يادگيري vb براي رفع اين مشکل زياد هم مشکل نيست
    موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه bithiah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    هرکجاهستم، باشم، آسمان مال من است

پيش فرض Re: اجرايي كردن يك بانك اطلاعات تح

نقل قول نوشته شده توسط بچه آبادان
    مي شه لطف كنين و بگين براي برقراري ارتباط از ويژوال بيسيك با ژايگاه داده اكسس تون از چه شيء يا لايبراري استفاده كردين؟
    اگه لایبراری DAO يا ADO باشه یا از اشیاء اونا كه با راحتي با نصب پكيج mdac(Microsoft Data Access Components ) براحتی روی دستگاه موردنظرتون برنامه تون کار می کنه. مثل کاری که من می کنم.
    آخرین ورپن این پیکیج رو می تونین از سایت مایکروسافت دانلود کنین یا اگه خواستین براتون می فرستم.

مهمان
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام

خانم bithiah ايشون از vb استفاده نکردند.
    برنامه ايشون تحت همون access نوشته شده و در داخل خود access برنامه را اجرا مي نمايند.
    بنابراين بايد هر دفعه اکسس را باز نمايند و برنامه خود را از آنجا اجرا نمايند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض يك مشكل با ويژوال بيسيك

با سلام...
    من مي خوام تمام اطلاعات يه فايل MP3 از قبيل مدت زمان، نام خواننده(Artist)، نوع موسيقي(Genre) و...(همانطور كه در مديا پلير در صورت وجود مشخص هستد) در ويژوال بيسيك استخراج كنم. با استفاده FileSystemObject و عنصر فايل نمي شه تمام مواردي رو كه من مد نظر دارم نمايش داد.
    لطفا به من توضيح بديد چه جوري ميشه از طريق ويژوال بيسيك اين اطلاعت رو نمايش بدم.

در صمن ، به خاطر اينكه قوانين رو نقض كردم معذرت مي خوام.

داره خودمونی میشه Arasx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز.من چند سال هست که با وی بی کار میکنم و متاسفانه برای
    ارتباط بین اکسس اکسپی و ویبی ابزار خوبی پیدا نکردم بنابراین بانک خود را با اکسس 98 یا vb data manager طراحی میکنم .سپس با کمک کنترل data وتنظیم خاصیت databasename
    به فایل مورد نظرطرف اول اتصال رو ایجاد میکنم.
    سپس در تکست باکس خواص datasource & datafield را به کنترل و فیلد موردنظر تغییر میدم.حتما خاصیت recordsource را در کنترل دیتا به فیلد مورد نظر تغییر بده..موفق باشی :idea: .

داره خودمونی میشه Arasx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشيد اين ژيغام اشتباهي ارسال شد..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •