تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 107

نام تاپيک: تمامي سوالات و مسايل راجع به زبان vb.net

آخر فروم باز تکنیک برتر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز من كه اين تايپك را نوشتم بعد مطلب آموزشي خودم را هم دراين قسمت مي گزارم.
    يعني تايپكم را ويرايش كرده كه تايپك اضا في درست نشود.
    من در تايپك هاي كه مي گويم مي خواهم كمكاتان كنم مطلب بعدي كه آموزش حست را در همي قسمت مي گزارم
    و بقيه را در تايپك هاي ديگر.
    ممنون كه بازهم گوشزد كردي

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما هر موقع که خواستید لطف کنید و کمکی‌ کنید اون زمان باید بفرمائید .در هر صورت فرمودید که الان نمیتونین ولی‌ بدن کمک می‌کنید که این نشد پست خوب .پست کارا و خوب زمانی‌ هست که اگه شما خسته هم هستید و نمیتونین که امشب مثلا پست بدین .ندین تا فردا .. ولی‌ یک موقع هست که شما میگین که مثلا براتون می‌گردم پیدا می‌کنم .خوب این بله خوب هست .

در آغاز فعالیت niceyjouly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یک فرم درست کردم در دات نت و اونو به دی بی متصل کردم و یک دیتا گرید گذاشتم و اونو به دی بی وصل کردم
    ولی هر ادیتی که میکنم با دستو آپدیت در دی بی ذخیره نمیشه هر کی بلده کمکم کنه

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز منتظر جواب از آقای تکنیک برتر باشید.
    در این زمینه ایشون پاسخ می دهند .
    متشکر

داره خودمونی میشه شهراد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

با سلام به تمام دوستان
    میشه لطف کنید و سورس تابع تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و سورس تبدیل فارسی DOS به فارسی Win (برای Import/Export Data) محبت بفرمایید.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام عرض می کنم
    شهرزاد خانم من یه چند عدد می گزارم هم آموزش هم فایل شما خودتان امتحان کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sadjad Sharifian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض

دوستان سلام!
    آقا یه قضیه جدیدی پیش اومد که بازم توش موندم و به کمک شما متوسل شدم :
    یه Form دارم! به چند تا TextBox و یه Button و اینا...بعد قضیه اینه که اصلا از بیخ بگم که میخوام یه PassList درست کنم! در واقع user مثلا حروف لاتین a , b , c , d ---همه هم LowerCase حالا مثلا--- رو انتخاب میکنه....بعد من میخوام تمام کلمات لاتین(چه با مفهوم چه بی مفهوم{ اصلا خدایی نکرده منظورم Artificial Intelligence نیست!!} ) رو generate کنه!! یعنی هر چی جمله 4 حرفی که ممکنه با این 4 حرف وجود داشته باشه رو برنامه generate کنه!! صریح تر بگم که دقیقا به تعداد 4 به توان 4 (برای این مثال) کلمه بهم بده!! خیلی سعی کردم خودم برای طراحی الگوریتمش...متاسفانه از بیسوادی بنده بود که چیزی دستگیرم نشد!! تو کلی سایتهای SourceCode از جمله PlanetSourceCode.Com (خدایی نکرده محض تبلیغ برداشت نشه که صرفا جهت آگاهی عرض کردم!) کلی دنبال همچین چیزی گشتم ولی همه برنامه های مشابه PassWord Generators در انتها "یک" PassWord میدادن که اون رو هم با تابع Rnd تعبیه کرده بودن!! که همونطور که متوجه شدین ما اصولا کار Random نمیخوایم انجام بدیم!! کلی ممنون میشم که جواب بدین و راهنمایی کنید که چه باید کرد؟؟!! مرسی.
    یا علی.

پروفشنال ooje_asman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام منم یه سئوال دارم امیدوارم یکی جوابمو بده چرا که از وقتی پرشین امیر رفته من دیه برا سئوالام جوابی پیدا نمی کنم البته یه بار گولد یوزر بودند
    من در دات نت یه چندین بانک رو به برنامه وصل کردم و می خام وسط کار جای اینارو عوض کنم یعنی به جای اولی مثلا دومی رو فرابخونم و از اطلاعاتش استفاده کنم مرسی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sadjad Sharifian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض

سلام...آره رفیق...خیلی موافقم که متاسفانه در انجمن برنامه نویسی "خیلی" ضعیف عمل میشه!!
    شما هم اگه یه انجمن تخصصی برنامه نویسی و واقعا مفید خواستین که به سوالتتون هم حتما جواب خواهند داد دوستان اونجا....بفرمایید که من بصورت خصوصی عرض کنم خدمتتون!

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ooje جان سوالتان را بهتر مطرح کنید ممنون.
    دوست عزیز در این انجمن همه و همه دارن سعی و تلاش خودشان را می کنند. اصلا ربطی به اینکه این رفته این اومده اون می خواد بیادو.... نداره . همه و همه دارند زحمت می کشند. دیگه بدین صورت مطرح نکنید ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •