لطفا فقط WinVista Ultimate 64 bit رو بذاريد؟
ممنون
لطفا فقط WinVista Ultimate 64 bit رو بذاريد؟
ممنون
[quote=Unforgiven;2992284]Windows Vista Ultimate 32-bit Only 80 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/quotکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اكثرا اين را دانلود كردند وهمه گفتند فول ورژن هست يعني فايل 80 مگابايت هست ووقتي آن را اكسترا ميكنيد دقيقا اندازه دي وي دي اورجينال خود ويستا تازه سرويس پك 1 در مياد...تا اينجاش مشكلي نيست...
اما دوستان چندتا فايلي كه به وجود مياد را چطوري ميشه به صورت سيدي بوت ويستا رايت كرد...تا بتوان روي سيستم نصب كرد....
توجه داشته باشيد كه اين ويندوز بدون هيچ دستكاري وسرويس پك 1 ميباشد يعني اورجينال كه به همون روش عجيب وغريب فشرده شده
Windows Vista ULTIMATE 32bit
به همراه دستور ساخت Bootable DVD - کرک و فعال سازی و . . .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز : 83 مگابایت
بعد از استخراج: 2.43 گیگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان !! آقا یک ویندوز ولیدیت شده درست حسابی ویستا کسی سراغ نداره !! اینا که 80 مگ هست خوب واقعا غیر طبیعی هست !!!!!!!! به نظر من باید حداقل 3 یا 4 گیگ باشه !!!!!! اگه لطف کنید متشکر میشم فقط تست شده باشه لطفا
Windows Vista Upgrade to SP1 All Version:
544 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزیز اینو من دیشب خودم دانلود کردم چیز بدی نیست و نسخه جدید هم هست و خیلی از دیگر نسخه ها بهتر بود
موفق باشی
Microsoft Windows Vista ULTIMATE x86 SP1 Integrated December 2008 DVD
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPasswordکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اینجا انقدر ویندوز ویستا معرفی شده که آدم میمونه کدوم رو دانلود کنه خواهشا یک نمونه خوب و کامل و نسخه نهایی 32 بیت و 64 بیت و اورجینالش رو بزارید برای دانلود
دوستان اینجا انقدر ویندوز ویستا معرفی شده که آدم میمونه کدوم رو دانلود کنه خواهشا یک نمونه خوب و کامل و نسخه نهایی 32 بیت و 64 بیت و اورجینالش رو بزارید برای دانلود
دوست عزیز اون ویندوزی چند پست بالاتر گذاشتم خوبه و من خودم دانلود کردم ولی هنوز وقت نکردم که نصب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)