- - - Updated - - -
ما اگر نظر می تونستیم بدیم در این زمینه که نمی عامدیم نظر شما رو بخونیم
ما رواز نظرات خود بی نصیب نزارید برادر من
- - - Updated - - -
ما اگر نظر می تونستیم بدیم در این زمینه که نمی عامدیم نظر شما رو بخونیم
ما رواز نظرات خود بی نصیب نزارید برادر من
Last edited by Yamani47; 21-11-2024 at 12:07.
شانس اوردیم دلار 200 تومن نیس ... با این وضع رکود کشور مسئولین واقعا لطف کردن دلار رو 70 تومن تثبیت کرد !!! این کشور انقدر ریسک پذیر نیست با دو تا موشک زدن کلی قیمتا نوسان پیدا میکنه
70 تومنم آرزو شد دلار 81, ده روز از زمستون رفت و ده روز دیگه ترامپ میاد با اون تیم ضد ایرانی که بسته اوضاع اقتصادی احتمالا متشنج بشه![]()
ترامپ ضد ایرانی نیست
ضد حروم زاده است..البته خودش هم آدم سالمی نیست ها کلا سیاست مدار سالم وجود خارجی نداره
ولی ترامپ باز یه جو معرفت و شعور داره
- - - Updated - - -
ترامپ ضد ایرانی نیست
ضد حروم زاده است..البته خودش هم آدم سالمی نیست ها کلا سیاست مدار سالم وجود خارجی نداره
ولی ترامپ باز یه جو معرفت و شعور داره
در سیاست هیچ چیزی ب اسم معرفت و شعور وجود نداره فقط منافعه ک ارزش داره در کل بین بایدن و ترامپ در سیاست آمریکا هیچ فرقی نیست یکی با جنگ منافع آمریکارو میبره جلو یکی با فشار اقتصادی و تحریم
دلار ۸۳ هزارتومن رو تاچ کرد ترامپ هنوز فشارهای اقتصادی و شاید نظامی رو بر ایران وارد نکرده و چشم انداز توافق دیده نمیشه
دلار دیروز آخرین قیمت 85200. برای دهه فجر قیمت را پایین نگه داشتند تا قدرت نمایی کنند به کشور های منطقه! تا پایان سال 100 را فتح میکند
حضرت ولی امر مسلمین هر دو جهان یمرگ بر آمریکا
گفت دلار 83 تومنی شوت رفت رو 85
![]()
با امضای فرامین فشار اقتصادی ترامپ دلار ۸۶ تومن رو تاچ کرد ۸۶ سقف مقاومتی بسیار مهمیه اگه بشکنه تثبیت کنه هدف ۹۳ هزار تومنه من الله واسکازین
81 هم آرزو شد دلار ۹۲ تومن علاوه بر تحریم با سخنرانی ترامپ و مذاکره نمیکنیم از این ور ،سایه جنگ روی ایران بعد از سال ۶۷ سنگینی میکنه روزای اقتصادی بسیار سختی در پیشه و حتی برای حفظ پرستیژ تا ۲۲ بهمن هم نتونستن دلار نگه دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)