تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 90

نام تاپيک: لزوم حذف یارانه سنگین برای نجات اقتصاد و کشور ایران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

به کوری چشم خائنین این نظام سرپاست ...

حال اجانب به اصطلاح "ایرانی" با افکار وام گرفته بر سر و سینه خود بزنند!!! چه باک بزار بزنند
    اگه به این فلاکت میگی سر پا بودن امیدوارم واقعا ازش لذت ببری چون بزودی مردم شما رو سرنگون خواهند کرد

2. 4 کاربر از El Pipita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

به کوری چشم خائنین این نظام سرپاست ...

حال اجانب به اصطلاح "ایرانی" با افکار وام گرفته بر سر و سینه خود بزنند!!! چه باک بزار بزنند
    یارانه ریختن برات
    کمک معیشتی

4. 3 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

من اصلا متوجه اون افراد به ظاهر انسان نمی‌شوم تو این شرایط این همه بدبختی گرانی تورم بیکاری کشتار دستگیری بی اعتباری تبعیض فساد رانت غارت.....

چه دفاع و حرفی میمونه؟ اصلا نیاز به حرف نیست آقا.

فقط جمع کن گمشو از کشورمان بیرون با این کارنامه سیاه.

پشت خدا و پیغمبر و امام قایم شدن و از زبان آنها صحبت کردن چاره و زندگی نیست بلکه نوعی ناهنجاری ذهنی و شعوری هست.
    Last edited by italodance; 11-05-2022 at 17:35.

6. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Yuri Gagarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

من اصلا متوجه اون افراد به ظاهر انسان نمی‌شوم تو این شرایط این همه بدبختی گرانی تورم بیکاری کشتار دستگیری بی اعتباری تبعیض فساد رانت غارت.....

چه دفاع و حرفی میمونه؟ اصلا نیاز به حرف نیست آقا.

فقط جمع کن گمشو از کشورمان بیرون با این کارنامه سیاه.

پشت خدا و پیغمبر و امام قایم شدن و از زبان آنها صحبت کردن چاره و زندگی نیست بلکه نوعی ناهنجاری ذهنی و شعوری هست.

این ها ذاتشون نجس است و قابلیت تبدیل شدن به انسان رو ندارند ولی این که چگونه و چجوری در این دنیا با جسم انسان زاییده شدن من نمی دانم واقعا

یعنی این که دستگاه خلفت الهی چگونه است که این نجاسات و این خوک ها با جسم انسانی به دنیا امده اند من واقعا نمی دانم

کلی مطلب در مورد خواست گاه ( تفکری ) این نجاسات یعنی شبه جزیره ***** نوشته بودم و این که اجداد وحشیشان چگونه تفرکشان را به ما فرو کردند همش را پاک کردند

منتهی یه مشکلی وجود داره و اون مشکل این جاست که دو ماه دیگه ماه محرم است

و خواهی دید که این ملت می رن و بر سرو سینه خودشان خواهند کوبید

پس نتیجه گیری اخلاقی می کنیم که این ها خودشون برا خودشون ارزش قائل نیستند

تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

بعد یه چیز دیگه رو هم یادم رفت بگم کلا هر جایی از کل سیاره زمین رو نگاه کنی هر جایی از تاریخ رو نگاه کنی وقتی صحبت از قتلو غارت و تجاوزو بوده نام پیروان این تفکر اصلا می درخشیده در طول کل تاریخ بشر

خدا رو شکر خدا رو شکر خدا رو شکر این سگ ها سواد ندارند این عکس ها رو بفهمند وگرنه قلاده هاشونو پاره می کردن

تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

من بچه تر بودم خیال می کردم این تفکشرون اولش خوب بوده حقانی بوده حق بوده خداجویانه بوده ولیدر طول تاریخ به انحراف کشیده شده

بعدا که خوب در طول عمرم تحقیق کردم دیدیم دیگه خب چیز هایی رو که دیدم نمی شه نوشت
    Last edited by Yuri Gagarin; 11-05-2022 at 19:45.

10. این کاربر از Yuri Gagarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

اعتراضات خوزستان و سکوت معنی‌دار مسئولین و رسانه‌های دولتی

این روزها خبرهای زیادی از اعتراضات خوزستان در رسانه‌های اجتماعی منعکس شده است. مردم این استان در شهرهای مختلف تجمع‌هایی در اعتراض به گرانی و تورم افسارگسیخته برگزار کردند. اینترنت در بیشتر شهرهای استان خوزستان مختل و در مواردی هم قطع است. در گزارش‌هایی که سازمان صدا و سیما تهیه کرده هرگونه صحبت از اعتراضات خوزستان و انتقادات مردم بازی در زمین دشمن تعریف شده است.

افزایش قیمت آرد و در ادامه نایابی ماکارونی، روغن و جهش سرسام‌آور قیمت‌ کالاهای اساسی زمینه‌ساز اعتراضات مردمی در ماه‌های اخیر بوده است. اعتراضات خوزستان از روز پنجشنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ آغاز شد. اعتراضات از سوسنگرد آغاز و به دیگر شهرهای استان گسترش یافت. ویدئو‌هایی از اعتراضات مردم در شهرستان‌های ایذه، شادگان، حمیدیه و برخی نقاط اهواز در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده است. اولین اقدام دولت نیز قطع اینترنت بود تا خبر اعتراضات منتشر نشود.

مقامات دولتی کشور در رابطه با اعتراضات خوزستان در سکوت کامل هستند. آنها تلاش می‌کنند، شرایط را عادی جلوه داده و اعتراضات را با گسیل نیروهای ویژه سرکوب مهار کنند. علت بی‌عملی مسئولان استانی برای پاسخگویی به مردم را می‌توان بن‌بست دولت در مهار گرانی‌ها دانست.

اعتراضات خوزستان بیشترین واکنش به گرانی

سکوت مقامات دولتی و نمایندگان مجلس به منزله عدم اطلاع آنها از اعتراضات خوزستان نیست. آنها تلاش می‌کنند، با کوچک‌نمایی، اعتراضات را واکنش‌های لحظه‌ای نسبت به گرانی‌های اخیر وانمود کنند. اما گزارش منتشره معاونت فضای مجازی صداوسیما از اعتراضات خوزستان، به عنوان بیشترین واکنش به گرانی‌های اخیر اشاره شده است.

استان خوزستان در سال گذشته نیز شاهد اعتراضات گسترده‌ای بود. مردم شهرهای مختلف استان در اعتراض به بی‌آبی و وضعیت وخیم معیشتی خود به خیابان آمدند. نیروهای یگان ویژه به سوی مردم آتش گشوده و چندین نفر در این اعتراضات کشته شد.

بن بست دولت رئیسی در مهار گرانی و تورم

دولت رئیسی با اعمال سیاست‌های غارتگرانه اقتصادی نظیر حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی زمینه‌ساز افزایش گرانی و تورم افسارگسیخته است. انتظار می‌رود، در روزهای آینده اعتراضات حول گرانی نان و سایر کالاهای اساسی افزایش یابد. تنها اقدام دولت در برابر تشدید اعتراضات مردمی نیز اعزام نیروهای گارد ویژه و قطع اینترنت است.

سران حکومت با غارت همه ذخایر استراتژیک کشور عامل اصلی فقر مردم می‌باشند. در یک سال گذشته همه کالاهای اساسی بین ۳۰ تا ۲۰۰ درصد گران شده است. این موضوع به معنی فرو رفتن بیشتر مردم در قعر خط فقر است. گرانی‌های اخیر زمینه‌ساز بحران‌های اجتماعی است. این بحران‌ها در استان‌های فقیر کشور بیشتر خود را نشان می‌دهد. مردم زمانی که چیزی برای از دست دادن نداشته باشند، از هر زمان دیگری خطرناک‌تر هستند. این مردم آماده تکرار اعتراضات آبان ۹۸ و حتی گسترده‌تر آن هستند.
    Last edited by italodance; 12-05-2022 at 06:16.

12. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

به وضوح می بینم که مردم و رسانه ها میگن آرد یا نان فانتزی "گران" شده، درصورتی که کلمه "گران" کاملا اشتباه هست.. قیمت آرد صنعتی واقعی شده... بین "گران" شدن و "واقعی" شدن زمین تا آسمون تفاوت هست و امیدوارم دوستان این رو درک کنند.

الان چیزی گران نشده، بلکه قبلا قیمتش واقعی نبود و یارانه بی دلیل و سنگین دولت روش بود که برداشته شد و به قیمت اصلی و درست خودش رسیده.
    من فقط صحبت این شخص را نقل قول گرفتم که دوستان دوباره بخوانند و بدانند با چه جانداری طرف هستیم.

14. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

حالا با یارانه ای که برات ریختن بیا برو خرید

مرغ کیلو 60
    تخم ش کیلو 40
    روغن کیلو 90
    شیر کیلو 25

یعنی در ماه چهار کیلو مرغ بخری 120 اضاف تر شده
    چهار کیلو تخم مرغ بخری 80 اضافه تر شده
    دو کیلو روغن بخری 120 اضافه تر شده
    ده کیلو شیر بخری 125 اضافه شده
    ی حساب سرانگشتی بکنید همین مقدار خرید 450 اضافه تر باید پرداخت کنی تازه اگر یارانه 280 گرفته باشی 170 از جیب دادی

زندگی انگل وار اینطوری دیگه مثل زالو چسبیدی به جون مردم

16. 2 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

رادیو غارتگران را الان جمعه 23 اردیبهشت باز کردم، فکر میکنید خبر اولش چی بود؟

فلسطین

مقامات عقلشان را از دست داده اند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •