اگه به این فلاکت میگی سر پا بودن امیدوارم واقعا ازش لذت ببری چون بزودی مردم شما رو سرنگون خواهند کرد![]()
اگه به این فلاکت میگی سر پا بودن امیدوارم واقعا ازش لذت ببری چون بزودی مردم شما رو سرنگون خواهند کرد![]()
یارانه ریختن برات
کمک معیشتی
من اصلا متوجه اون افراد به ظاهر انسان نمیشوم تو این شرایط این همه بدبختی گرانی تورم بیکاری کشتار دستگیری بی اعتباری تبعیض فساد رانت غارت.....
چه دفاع و حرفی میمونه؟ اصلا نیاز به حرف نیست آقا.
فقط جمع کن گمشو از کشورمان بیرون با این کارنامه سیاه.
پشت خدا و پیغمبر و امام قایم شدن و از زبان آنها صحبت کردن چاره و زندگی نیست بلکه نوعی ناهنجاری ذهنی و شعوری هست.
Last edited by italodance; 11-05-2022 at 17:35.
این ها ذاتشون نجس است و قابلیت تبدیل شدن به انسان رو ندارند ولی این که چگونه و چجوری در این دنیا با جسم انسان زاییده شدن من نمی دانم واقعا
یعنی این که دستگاه خلفت الهی چگونه است که این نجاسات و این خوک ها با جسم انسانی به دنیا امده اند من واقعا نمی دانم
کلی مطلب در مورد خواست گاه ( تفکری ) این نجاسات یعنی شبه جزیره ***** نوشته بودم و این که اجداد وحشیشان چگونه تفرکشان را به ما فرو کردند همش را پاک کردند
منتهی یه مشکلی وجود داره و اون مشکل این جاست که دو ماه دیگه ماه محرم است
و خواهی دید که این ملت می رن و بر سرو سینه خودشان خواهند کوبید
پس نتیجه گیری اخلاقی می کنیم که این ها خودشون برا خودشون ارزش قائل نیستند
بعد یه چیز دیگه رو هم یادم رفت بگم کلا هر جایی از کل سیاره زمین رو نگاه کنی هر جایی از تاریخ رو نگاه کنی وقتی صحبت از قتلو غارت و تجاوزو بوده نام پیروان این تفکر اصلا می درخشیده در طول کل تاریخ بشر
خدا رو شکر خدا رو شکر خدا رو شکر این سگ ها سواد ندارند این عکس ها رو بفهمند وگرنه قلاده هاشونو پاره می کردن
![]()
من بچه تر بودم خیال می کردم این تفکشرون اولش خوب بوده حقانی بوده حق بوده خداجویانه بوده ولیدر طول تاریخ به انحراف کشیده شده
بعدا که خوب در طول عمرم تحقیق کردم دیدیم دیگه خب چیز هایی رو که دیدم نمی شه نوشت
Last edited by Yuri Gagarin; 11-05-2022 at 19:45.
اعتراضات خوزستان و سکوت معنیدار مسئولین و رسانههای دولتی
این روزها خبرهای زیادی از اعتراضات خوزستان در رسانههای اجتماعی منعکس شده است. مردم این استان در شهرهای مختلف تجمعهایی در اعتراض به گرانی و تورم افسارگسیخته برگزار کردند. اینترنت در بیشتر شهرهای استان خوزستان مختل و در مواردی هم قطع است. در گزارشهایی که سازمان صدا و سیما تهیه کرده هرگونه صحبت از اعتراضات خوزستان و انتقادات مردم بازی در زمین دشمن تعریف شده است.
افزایش قیمت آرد و در ادامه نایابی ماکارونی، روغن و جهش سرسامآور قیمت کالاهای اساسی زمینهساز اعتراضات مردمی در ماههای اخیر بوده است. اعتراضات خوزستان از روز پنجشنبه ۱۵ اردیبهشتماه ۱۴۰۱ آغاز شد. اعتراضات از سوسنگرد آغاز و به دیگر شهرهای استان گسترش یافت. ویدئوهایی از اعتراضات مردم در شهرستانهای ایذه، شادگان، حمیدیه و برخی نقاط اهواز در رسانههای اجتماعی منتشر شده است. اولین اقدام دولت نیز قطع اینترنت بود تا خبر اعتراضات منتشر نشود.
مقامات دولتی کشور در رابطه با اعتراضات خوزستان در سکوت کامل هستند. آنها تلاش میکنند، شرایط را عادی جلوه داده و اعتراضات را با گسیل نیروهای ویژه سرکوب مهار کنند. علت بیعملی مسئولان استانی برای پاسخگویی به مردم را میتوان بنبست دولت در مهار گرانیها دانست.
اعتراضات خوزستان بیشترین واکنش به گرانی
سکوت مقامات دولتی و نمایندگان مجلس به منزله عدم اطلاع آنها از اعتراضات خوزستان نیست. آنها تلاش میکنند، با کوچکنمایی، اعتراضات را واکنشهای لحظهای نسبت به گرانیهای اخیر وانمود کنند. اما گزارش منتشره معاونت فضای مجازی صداوسیما از اعتراضات خوزستان، به عنوان بیشترین واکنش به گرانیهای اخیر اشاره شده است.
استان خوزستان در سال گذشته نیز شاهد اعتراضات گستردهای بود. مردم شهرهای مختلف استان در اعتراض به بیآبی و وضعیت وخیم معیشتی خود به خیابان آمدند. نیروهای یگان ویژه به سوی مردم آتش گشوده و چندین نفر در این اعتراضات کشته شد.
بن بست دولت رئیسی در مهار گرانی و تورم
دولت رئیسی با اعمال سیاستهای غارتگرانه اقتصادی نظیر حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی زمینهساز افزایش گرانی و تورم افسارگسیخته است. انتظار میرود، در روزهای آینده اعتراضات حول گرانی نان و سایر کالاهای اساسی افزایش یابد. تنها اقدام دولت در برابر تشدید اعتراضات مردمی نیز اعزام نیروهای گارد ویژه و قطع اینترنت است.
سران حکومت با غارت همه ذخایر استراتژیک کشور عامل اصلی فقر مردم میباشند. در یک سال گذشته همه کالاهای اساسی بین ۳۰ تا ۲۰۰ درصد گران شده است. این موضوع به معنی فرو رفتن بیشتر مردم در قعر خط فقر است. گرانیهای اخیر زمینهساز بحرانهای اجتماعی است. این بحرانها در استانهای فقیر کشور بیشتر خود را نشان میدهد. مردم زمانی که چیزی برای از دست دادن نداشته باشند، از هر زمان دیگری خطرناکتر هستند. این مردم آماده تکرار اعتراضات آبان ۹۸ و حتی گستردهتر آن هستند.
Last edited by italodance; 12-05-2022 at 06:16.
من فقط صحبت این شخص را نقل قول گرفتم که دوستان دوباره بخوانند و بدانند با چه جانداری طرف هستیم.
حالا با یارانه ای که برات ریختن بیا برو خرید
مرغ کیلو 60
تخم ش کیلو 40
روغن کیلو 90
شیر کیلو 25
یعنی در ماه چهار کیلو مرغ بخری 120 اضاف تر شده
چهار کیلو تخم مرغ بخری 80 اضافه تر شده
دو کیلو روغن بخری 120 اضافه تر شده
ده کیلو شیر بخری 125 اضافه شده
ی حساب سرانگشتی بکنید همین مقدار خرید 450 اضافه تر باید پرداخت کنی تازه اگر یارانه 280 گرفته باشی 170 از جیب دادی
زندگی انگل وار اینطوری دیگه مثل زالو چسبیدی به جون مردم
رادیو غارتگران را الان جمعه 23 اردیبهشت باز کردم، فکر میکنید خبر اولش چی بود؟
فلسطین
مقامات عقلشان را از دست داده اند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)