نيازي به آپلود نيست. اين ناهماهنگي اساساً بين اين دو نرمافزار برقرار است. براي مشاهده و بررسي اين مشكل همانطور كه در پستهاي قبلي نوشتم شما ميتوانيد خودتان اين شرايط را بوجود آوريد.
نيازي به آپلود نيست. اين ناهماهنگي اساساً بين اين دو نرمافزار برقرار است. براي مشاهده و بررسي اين مشكل همانطور كه در پستهاي قبلي نوشتم شما ميتوانيد خودتان اين شرايط را بوجود آوريد.
خوب عزیز دل من همونجور نوشتم اما مشکلی پیش نیامد!
این را نمی شود ناهمانگی خواند، چون در ورد با متن و فونت جور دیگری رفتار می شود تا ایندیزاین!
البته برای جلو گیری از بروز چنین مشکلاتی باید یک رویه خلاقانه در موقع تایپ متن اصلی در پیش گرفته شود.
سلام. من يك نشريه دارم صفحهبندي ميكنم. آخر اين نشريه چكيدههاي انگليسي وجود دارد. آنها را چگونه در متن بياورم.؟
واضح تر بگید ، مشکل کجاست ؟سلام. من يك نشريه دارم صفحهبندي ميكنم. آخر اين نشريه چكيدههاي انگليسي وجود دارد. آنها را چگونه در متن بياورم.؟
Mahnaz123456789 عزیز فقط یکجا سوالت رو مطرح کن لطفا.
منظورش اینه که :
جهت (direction) بخش فارسي و انگليسي با هم فرق ميكنه. چگونه ميتوان اين دو را در يك فايل قرار داد؟
به نظر من که هیچ مشکلی وجود نداره.یعنی نیاز نیست کاری بکنی!
سلام دوست عزیز
اگر تعداد چکیدهها بیش از چند صفحه است (مثلاً 2 یا 3 صفحه بیشتر) بهتر است آنها را در یک فایل جدید که مشخصات کلی آن مانند فایل فارسی باشد کار کنید؛ به استثنای موارد زیر که حتماً باید تغییر دهی:
1:
2:
![]()
از دوستان عزیزی که مطالب آموزشی بنده رو بلند کردن تشکر میکنم، همچنین از کاربر jia
ممنون هستم که تمام مطالبم در گرافیک پلنت، سی جی و مجید رو در اینجا گردآوری کردند! البته از نوع ناقص
فکر می کنم لازم باشه از این به بعد روی متنها هم کپشن بزنم تا سرقت مطالب تالیفی از سوی افراد معلول الحال! صورت نگیره
آقا يه لطفي مي كنين يه راهنماي كامل از كليدهاي ميانبر در اينديزاين برام بزارين؟
چندجا ديدم انگليسي بود لطفا فارسي باشه مثلا:
براي فريم دادن به عكسها: Ctrl+b
براي فشردگي حروف: Ctrl+Alt+فلش راست و چپ
و...
ممنون
سلام .این فایل برای من باز نمیکنه ! میشه ب ایمیلم بفرستین ؟
حقیقتا من باید تا هفته ی دیگه یه مجله با استفاده از ایندیزاین طراحی کنم برا استادم . ولی من تازه میخوام ایندیزاین و یاد بگیرم !!! وقت هم کم دارم هر چی هم تو اینترنت سرچ کردم نمومه کاری ک بتونم از روش خودم طراحی کنم پیدا نشد . میشه چنتا از نمونه کارتونبرام ایمیل کنین نابتونم استفاده کنم ؟؟ خواهش میکنم زود جواب بدین ممنون . ایمیلمlavashak.tooorsh@gmail.com
سلام دوست عزیز. عکس ها برای من باز نمیشن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)