اگه میشه بدم خودتون زحمتشو بکشید منون میشوم
اگه میشه بدم خودتون زحمتشو بکشید منون میشوم
مشکلی نداره برات انجام میدم ولی گفتم یاد بگیری بهتره و با این مورد هم اشنا میشی و یه تجربه ای کسب میکنی . در خدمت هستم خواستی سریال نامبر مودم + imei مودم رو بفرست داخل فایل nv.bin قرار بدم تا به مودم تزریق کنی . راستی با درست کردن imei وضعیت no service درست نشد ؟
آقا صابر از طریق تلگرام ای ام ای رو فید می کنم فقط سریال نامبر رو نمی دونم برات ار سال می کنم ومن هم طزریق می کنم
جانیوییم الله سنی من ساخلاسین![]()
پشت مودم برچسپ داره اونجا نوشته سریال نامبر مودم رو
این فایل nv.bin رو از مودم خودت گرفتی فرستادی درسته ؟ الان داخل این imei درسته همونی که خودت برام فرستادی داخلش هست فقط سریال مودم عجیب غریب هست کلا با عدد شروع شده و با عدد هم تموم شده ! سریال های این مودم داخلش حروف هم داره و کلا مودم های i60 با این ترتیب شروع میشن : T5Q7S17A00000000
خب پسر خوب چرا این بلا را سر مودم میاری اخه حیف نیس![]()
من فقط مودمهایی که دسی انلاکر بشناسه را میتونم درست کنم
دوستمون اقای جبارزاده اصل دنبال باندها بودنکه گویا اینطوری شده
. ایشون خیلی به باندها علاقه دارن
احتمالا یک باندی هم خودشون تشکیل بدن ما هم فیض ببریم
![]()
سلام اقا صابر
1-من قبلا با مودم i60 با استفاده از نرم افزار lte watch باند فرکانسی رو تغییر میدادم و به هر باندی که میخاستم وصل میشدم ولی با مودم مبین نت این نرم افزار ارور میده و نمیشه باند رو تغییر داد.این مشکل به خاطر همون محدودیتیه که مبین نت رو مودم گذاشته یا دلیل دیگه ای داره ؟
2-چه جوری میشه imei مودم های ایرانسل که انلاک نمیشن رو تغییر داد ؟
کلا این مودم ها توسط dc-unlocker شناخته نمیشن و به جز adb و تلنت فکر نکنم راه دیگه ای باشه اگر هم باشه ما بلد نیستیم و عمومی نشده . lte watch هم اگر با i60 راحت جواب میده ولی با مبین نت جواب نمیده بله از همون فریمور مبین نت میتونه باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)