رومینگ را هم فعال کردم اما های وب داخل لیست انتخاب manual نیومدو البته من هم سیم های وب ندارم ولی به دلیل قدرت بالای سیگنالش در منطقه ما با سیم ایرانسل بهش وصل میشم.با 195 میمومد ولی با 196 اصلا نمایش داده نمیشه. ممنون
رومینگ را هم فعال کردم اما های وب داخل لیست انتخاب manual نیومدو البته من هم سیم های وب ندارم ولی به دلیل قدرت بالای سیگنالش در منطقه ما با سیم ایرانسل بهش وصل میشم.با 195 میمومد ولی با 196 اصلا نمایش داده نمیشه. ممنون
حق با شماست تست کردم ایرانسل رو ورژن 196 کلا از باند 800 4g پشتیبانی نمیکنه و برا همین اصلا اسم اپراتور های وب رو نمیاره . کاری هم نمیشه کرد این تنظیمات مربوط به نتورک ستینگ هست و نمیشه دستکاری کرد . رو فریمور ویرایش سوم برای اینکه ماله خود های وب هست (پایه فریمور ) راحت پشتیبانی میکنه . فقط دوستان دولوپر میتونن این قسمت رو ویرایش و درست کنن .
![]()
برای من از وقتی این ورژن به روز شده مودم وقتی بار روش نیست چراغ دیتاش قرمز میشه![]()
سلام صابر جان
تو سیم کارتهای مختلف ایرانسل مبین نت و fd و td میخواستم بدونم که سرعت در حالت CA و در حالت MIMO کدوم بیشتر هست ممنونم پیشاپیش از راهنمائی دوستان
منم این مشکل دارم البته فرقی نمیکنه در حال اسنفاده باشه یا نه
بعضی وقت ها قرمز میشه
فکر کنم مشکل از مودم باشه یا شایدم دکل باشه که برای چند لحظه افلاین میشه و مودمنمیتونه دوباره وصل بشه یا دکل رو سویچ کنه
چون قبلا مودم ۵۱۴۲ داشتم اینجوری نمیشد
چنین مشکلی اصلا روی ورژن 196 ایرانسل حداقل رو سیم کارتهای fdd مشاهده نشد خودم از ساعت 12 تا 7 صبح تست کردم به هیچ وجه چراغ مودم قرمز نشد . کامپیوتر رو هم خاموش کرده بودم و هیچ دستگاهی هم نذاشتم از طریق وای فای و لن به مودم وصل باشه . اینترنت مودم و وای فای رو هم روشن گذاشته بودم .
سرعت قبل اینکه به ca یا mimo ربط داشته باشه مستقیما به دکلی که از اون خدمات میگیرید و وضعیت اینترنت منطقه شما بستگی داره سپس به این دو مورد بستگی داره و اونم با تغییر میتونید خودتون مشاهده کنید . البته مناطقی که mimo4 راه نیفتاده کلا بی تاثیر هست .
ممكنه از دكل باشه ؟؟؟ خيلي به مشكل ميخوره دكل منطقه مون
من با ورژن 196 مبین نت این مشکل داشتم اتصال دستی کردم مشکلم حل شد
البته پشتیبانی اینو بهم گفت
سلام خدا قوت. لینک دانلود این ورژن کجاست؟ همین که لوگوی ایرانسل حذف شده؟
Last edited by Ehsan-Dadash; 26-01-2019 at 14:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)