Ligue 1 and Serie A : The Farmers League
بهترین اتفاق دهه اخیر VAR بوده. کلی تاثیر گذاشت با ورودش به فوتبال. پیارسال خودمونو کشتیم برا این سیستم که بالاخره با حضورش عدالت رو داره رعایت میکنه که اگه 5 سال گذاشته وجود داشت هوادارای یه تیمی ریزش 90 درصدی میکرد تا الآن. 
دیشب مایکل اوون میگفت من و 2 کارشناس دیگه شبکه (حدسم ریو فردیناند و لمپارد هست. چون ندیدم کامل برنامه رو) به یقین میگفتیم امکان نداره اینو پنالت بگیره داور. ولی همه داورها (داخلی و خارجی) معتقد بودن 100 دردصد پنالت هست. شاید شاید شاید این تصمیم پیش زمینه ای برا قانون جدید هَند(بال) که لازمه هَند بودن عمدی بودن آن نیست بوده.
حالا بنظر شما آیا تصمیم VAR درست بود ؟!
دست کنار بدن هست بنظرم. نظر شما چیه ؟!
فاصله هم واقعا در حد 5 6 یارد بود.
ولی نظر شخصیم اینه که پنالت هست. چون دست کیمپمبه مانع از موقعیت منچستر شد و این تناقض داره با قانون فوتبال. از تابستون با قوانین جدید فوتبال خیلی سخت میشه و امیدوارم از شدت هیجانش کاسته نشه.
یه نکته هم از لوکاکو و رشفورد بگم بعد بازی لوکاکو میگفت با مارکوس هماهنگ کردیم که وقتی شوت میزنه من توپو دنبال کنم و شوت رشفورد هم دقیقا اون چیزی بود که باید میشد. همینطور برای پرس از جلو که گل اول منچستر زده شد هم کاملا این دو هماهنگ بودن. بنظرم سولسشر کار فوق العاده ای انجام داد و اون هارمونی رو برگردوند به تیم که بدجور بهش نیاز داشتند. همینطور که حس رفاقت هم برگشته که از ری اکشن جسی لینگارد و مارسیال و پوگبا بعد بازی میشه فهمید.
توخل با نیمکت نشین کردن کاوانی و مونیر حکم مرگ خودشو امضا کرد. لذت بردم ازین هفته لیگ قهرمانان. حذف رئال ، پاریس و رم بهترین اتفاق بود برام.