تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 93

نام تاپيک: از بین این ۳ تا دختر کدومش رو برای ازدواج انتخاب میکنین؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اینا مقصر نیستن ، مقصر نبود آموزش و فرهنگ کافیه، نقص سیستم آموزشی نتیجش میشه چهار تا آدمی که اینور دنیان و فرهنگ اون طرف دنیا رو اجرا میکنن.
    تو فکر کردی خیلی درد جامعه و حقوق زنان رو دارن؟ نه عزیز من. هر چی جامعه فاسد تر ، حالش بیشتر.
    میخوان ببینن و لمس کنن. هر چی یه دختر آزادتر تجاوز بهش راحت تر!

بقول استاد تاریخ دانشگاه؛
    میشل هونلیک نویسنده اسلام ستیز فرانسوی می نویسد: جنگ بر ضد اسلام گرایی با کشتن مسلمانان فایده ای ندارد و فقط با فاسد کردن انها می توانیم به پیروزی برسیم پس باید بجای بمب بر سر انها دامن کوتاه ریخت.

دقیقا باهات هم نظرم.

وقتی توی مکتب و معراج درس بخونی همینه.
    وقتی به جای علم از توضیح المسائل برات بگن همینه.
    وقتی به جای علوم اجتماعی از علوم اعرابی براتون تدریس کنن چیز بیشتری عایدتان نخواهد شد...

کاملا باهات هم نظرم.
    فساد آموزش و علوم تربیتی
    فساد حاکم در جامعه.
    فساد حاکم در سیستم آموزشی دانشگاه.
    فساد حاکم در سیستم مدیریتی و تدوین، نتیجش همینه.

نتیجش توهم اشرف مخلوقات بودنه.

ولی حکومت روشنفکران افسار بر دهان کوردلان خواهد گذاشت.

2. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

چطور کسی که حیوان آزار هست و با برق! میخواد گربه رو از اطراف خونه اش دور کنه میتونه روشنفکر باشه!
    لطفا فقط در مسائل جنسی و زیر شکم روشنفکر نباشید. اول از همه انسانیت رو رعایت کنید.

با فساد جنسی و بی بند و باری هیچ کس روشنفکر نمیشه. خودتون رو گول نزنید.
    روشنفکری یعنی به حق حیات حیوانات هم احترام بذاری. یعنی گوشت خواری رو کنار بزاری. و خیلی چیزهای دیگه. نه اینکه فساد جنسی داشته باشی فکر کنی روشنفکری!

4. این کاربر از ژیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

دقیقا باهات هم نظرم.

وقتی توی مکتب و معراج درس بخونی همینه.
    وقتی به جای علم از توضیح المسائل برات بگن همینه.
    وقتی به جای علوم اجتماعی از علوم اعرابی براتون تدریس کنن چیز بیشتری عایدتان نخواهد شد...

کاملا باهات هم نظرم.
    فساد آموزش و علوم تربیتی
    فساد حاکم در جامعه.
    فساد حاکم در سیستم آموزشی دانشگاه.
    فساد حاکم در سیستم مدیریتی و تدوین، نتیجش همینه.

نتیجش توهم اشرف مخلوقات بودنه.

والا ما و شما در این حد نیستیم که بگیم چی تدریس کنن و چی تدریس نکنن. فقط در حدی که میدونم نظام آموزشی یه جاهایی کم گذاشته و افراد با فرهنگ و با فکر درستی بار نیومدن.

اشرف مخلوقات بواسطه عقل اشرف مخلوقاته حتی اروپا هم اینو قبول داره . اما ما هر آنچه که از دین بر میاد رو غلط میدونیم و احتمالا خودمونو مفسر و عالم!
    من همین رو میگم شما توی خارج یه فردی مسیحی رو پیدا نمیکنی که بگه برو از مسیح ع بپرس یا برگرد دوران مسیح فقط ماییم که نداشته ها مون و معایبمون رو گردن دین میندازیم .

دلیل نمیشه بخاطر چند نفر آدم ما بگیم این بده ، اون بده . خب این خودش نهایت فکر بستس. ما بخاطر ضعف خودمون از دنیا عقبیم ، بخاطر اینکه انقدر به مسائل بچگانه سرگرمیم که نوجوان اروپایی ایدش رو به شرکت های معتبر میفروشه و نوجوان ایرانی روزی چند ده هزار تومن مشغول بازی هست.
    ما عقبیم چون نمیدونیم چی میخوایم . فرض کن از امروز تو آزادی . ولی به چه درد میخوره وقتی این آزادی قرار نیست ذره ای به شعور و درک اضافه کنه.
    قبلا هم گفتم ایرانی جماعت فکر برتر نداره انقدر که مشغوله. ما ملتی هستیم که خلاصه شدیم توی آزادی و رقص و قضاوت زندگی مردم و عکس و فیلم بازی و ... ( این زندگی نمیشه) .
    اگر یه خارجی مست میکنه بجاش فردا در محل کارش یه آدم موفقه نه یه دائم الخمر که احتمالا خالکوبی داره و توی اینترنت قیافش با ارازل مو نمیزنه.
    Last edited by jilwww; 26-08-2018 at 08:24.

6. این کاربر از jilwww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

!
    مردم در جهان سوم بدنبال سه چیزن ؛

۱. ثروت
    ۲. قدرت
    ۳. شهوت

در اروپا مردم بدنبال توانایی، دانایی هستن چون باهاش به یکسری نادان در سراسر دنیا حکومت میکنن.

8. 2 کاربر از jilwww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

چطور کسی که حیوان آزار هست و با برق! میخواد گربه رو از اطراف خونه اش دور کنه میتونه روشنفکر باشه!
    لطفا فقط در مسائل جنسی و زیر شکم روشنفکر نباشید. اول از همه انسانیت رو رعایت کنید.

روشنفکری یعنی به حق حیات حیوانات هم احترام بذاری. یعنی گوشت خواری رو کنار بزاری. و خیلی چیزهای دیگه. نه اینکه فساد جنسی داشته باشی فکر کنی روشنفکری!
    نگاه کن..
    جنابعالی با چیزی که در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتی نیاز به روان پزشک داری. خودتو درگیر این چیزا نکن. تو درکی از روشنفکری نداری.
    در ضمن برای یک روانپزشک خوب میتونی به همین دوستت که واست دست و هورا میکشه مراجعه کنی. من در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعتراف کردم که روانشناس خوبی هستن. مراجعه کنید، جالبه..!

والا ما و شما در این حد نیستیم که بگیم چی تدریس کنن و چی تدریس نکنن. فقط در حدی که میدونم نظام آموزشی یه جاهایی کم گذاشته و افراد با فرهنگ و با فکر درستی بار نیومدن.

اشرف مخلوقات بواسطه عقل اشرف مخلوقاته حتی اروپا هم اینو قبول داره . اما ما هر آنچه که از دین بر میاد رو غلط میدونیم و احتمالا خودمونو مفسر و عالم!
    من همین رو میگم شما توی خارج یه فردی مسیحی رو پیدا نمیکنی که بگه برو از مسیح ع بپرس یا برگرد دوران مسیح فقط ماییم که نداشته ها مون و معایبمون رو گردن دین میندازیم .

دلیل نمیشه بخاطر چند نفر آدم ما بگیم این بده ، اون بده . خب این خودش نهایت فکر بستس. ما بخاطر ضعف خودمون از دنیا عقبیم ، بخاطر اینکه انقدر به مسائل بچگانه سرگرمیم که نوجوان اروپایی ایدش رو به شرکت های معتبر میفروشه و نوجوان ایرانی روزی چند ده هزار تومن مشغول بازی هست.
    ما عقبیم چون نمیدونیم چی میخوایم . فرض کن از امروز تو آزادی . ولی به چه درد میخوره وقتی این آزادی قرار نیست ذره ای به شعور و درک اضافه کنه.
    قبلا هم گفتم ایرانی جماعت فکر برتر نداره انقدر که مشغوله. ما ملتی هستیم که خلاصه شدیم توی آزادی و رقص و قضاوت زندگی مردم و عکس و فیلم بازی و ... ( این زندگی نمیشه) .
    اگر یه خارجی مست میکنه بجاش فردا در محل کارش یه آدم موفقه نه یه دائم الخمر که احتمالا خالکوبی داره و توی اینترنت قیافش با ارازل مو نمیزنه.
    چی چی داری میگی، واسه خودت رفتی بالا منبر نشستی میکروفن رو هم گرفتی ول نمیکنی....
    از یه ور خودتو میگی با سوادی از یه ور دیگه میگی بی سوادی.
    تا اونجا که به نفعته میگی با سوادی، اونجا که به ضررت تموم شه بی سواد میشی.

بزار من بهت بگم. تو بی سوادی. خیالت راحت.
    شما فعلا دروس فلسفه و منطقتو پای منابر بگذرون بعدا بیا به جامعه شناسی دیگر ملیتها بپرداز...!

مردم در جهان سوم بدنبال سه چیزن ؛

۱. ثروت
    ۲. قدرت
    ۳. شهوت

در اروپا مردم بدنبال توانایی، دانایی هستن چون باهاش به یکسری نادان در سراسر دنیا حکومت میکنن.
    هر کی ندونه فکر میکنه یه رائفی پوری چیزی هستی.
    تو هنوز فرق بین مردم و مردها رو نمیدونی.

یعنی جهان سومی به دنبال آزادی شهوت ساز هستن و اروپایی ها به دنبال آزادی نیستن.

یه مقایسه ای کردی که اونجای آدم عود میکنه.

برو داداش اینجا جای تو نیست.
    اینجا جای با سوادتر از توعه.

بفرما این رفیقتو یکم مشاوره روانشناسی بده حالش بده. روانشناس خوبی بودی. درسته؟!
    تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چیزایی گفته که آدم دلش براش میسوزه کمکش نکنه.

وقت ما بیشتر از جواب دادن به خزعبلات شما ارزش داره

ختم کلام...
    باشه تو درست میگی.

ای مگس حضرت سیمرغ نه جولانگه توست
    عرض خود میبری و زحمت ما میداری

تو به تقصیر خود افتادی از این در محروم
    از چه مینالی و فریاد چرا میداری
    Last edited by siava5h; 27-08-2018 at 11:56.

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

من شخص خاصی منضورم نیست .... ولی این تاپیک زده شده تا راه حل گرفته بشه و نظرات رو بدونیم کشمکش و درگیری و تعصب عقاید و درگیری ها اعتبار تاپیک رو پایین میاره
    با تشکر ار همه دوستان
    نظر من اینه(2)

11. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

شما که به گربه برق وصل میکنی بیشتر نیاز به روانشناس داری. الان انجمن حمایت از حیوانات بفهمه به گربه برق وصل کردی میاد ازت شکایت میکنه میبرنت آسایشگاه. اونجا تا دلت خواست از فاحشگی بعضی ها حمایت کن و اصلا لغت فاحشگی و هرزگی فساد و ... رو از فرهنگ لغتت حذف کن ولی خواهشا دیگه به حیوانات آسیب نزن اگه هم زدی پس از آزادی صحبت نکن چون جور در نمیاد.

13. این کاربر از ژیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

نگاه کن..
    جنابعالی با چیزی که در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتی نیاز به روان پزشک داری. خودتو درگیر این چیزا نکن. تو درکی از روشنفکری نداری.
    در ضمن برای یک روانپزشک خوب میتونی به همین دوستت که واست دست و هورا میکشه مراجعه کنی. من در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعتراف کردم که روانشناس خوبی هستن. مراجعه کنید، جالبه..!
    چی چی داری میگی، واسه خودت رفتی بالا منبر نشستی میکروفن رو هم گرفتی ول نمیکنی....
    از یه ور خودتو میگی با سوادی از یه ور دیگه میگی بی سوادی.
    تا اونجا که به نفعته میگی با سوادی، اونجا که به ضررت تموم شه بی سواد میشی.
    بزار من بهت بگم. تو بی سوادی. خیالت راحت.
    شما فعلا دروس فلسفه و منطقتو پای منابر بگذرون بعدا بیا به جامعه شناسی دیگر ملیتها بپرداز...!
    هر کی ندونه فکر میکنه یه رائفی پوری چیزی هستی.
    تو هنوز فرق بین مردم و مردها رو نمیدونی.یعنی جهان سومی به دنبال آزادی شهوت ساز هستن و اروپایی ها به دنبال آزادی نیستن.
    یه مقایسه ای کردی که اونجای آدم عود میکنه.
    برو داداش اینجا جای تو نیست.
    اینجا جای با سوادتر از توعه.
    بفرما این رفیقتو یکم مشاوره روانشناسی بده حالش بده. روانشناس خوبی بودی. درسته؟!
    تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چیزایی گفته که آدم دلش براش میسوزه کمکش نکنه.
    وقت ما بیشتر از جواب دادن به خزعبلات شما ارزش داره
    ختم کلام...
    باشه تو درست میگی.
    ای مگس حضرت سیمرغ نه جولانگه توست
    عرض خود میبری و زحمت ما میداری

تو به تقصیر خود افتادی از این در محروم
    از چه مینالی و فریاد چرا میداری
    خوشم میاد بوی سوختگیت تو تالار پیچیده .چقدر بهم ریخی عمو سیا
    کیه از بیسوادی حمایت کنه من میگم باید توانایی آدما رو دید و از طرفی سواد هم خوبه.

مثلا تو ..
    سواد داری برات شعور آورده ؟ نه
    روشنفکری آدمت کرده؟ نه

خودت الان یه مثال عالی برای افراد سایتی! دیگه از تو دم دستی تر نداشتم مثال بزنم.
    چند جمله نوشتی ولی کلا داشتی خودتو تخلیه میکردی ندیدم حرف منطقی بزنی.

اینجا جای ما نیست راست میگی اینو موافقم باهات. جای امثال شماست صبح تا شب جولان بده. تو اگه سواد داشتی و کار و زندگی داشتی پلاس کف سایت نبودی. حالا این یه چشمشه.
    Last edited by jilwww; 27-08-2018 at 18:39.

15. این کاربر از jilwww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

شما که به گربه برق وصل میکنی بیشتر نیاز به روانشناس داری. الان انجمن حمایت از حیوانات بفهمه به گربه برق وصل کردی میاد ازت شکایت میکنه میبرنت آسایشگاه. اونجا تا دلت خواست از فاحشگی بعضی ها حمایت کن و اصلا لغت فاحشگی و هرزگی فساد و ... رو از فرهنگ لغتت حذف کن ولی خواهشا دیگه به حیوانات آسیب نزن اگه هم زدی پس از آزادی صحبت نکن چون جور در نمیاد.
    شرایط سنیشو درک کن، فضای مجازی فضای عقده گشاییه عزیز

17. این کاربر از jilwww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

از دوستانی که نظر دادن تشکر میکنم . نظرات متفاوت بود.

اما یکی دو نفر از علافای سایت سعی داشتن تاپیکو به بحثای دیگه بکشونن که وقتی قانع شدن متاسفانه بجای اینکه یکم رو خودشون کار کنن دور برداشتن .
    اینا رو فضای واقعی قاطی آدم حساب نمیکنه تو فضای مجازی عقده هاشونو رو سر مردم هوار میکنن.
    من دیگه بیش از این کاری با تاپیک ندارم . کاربریمونم واسه خودتون.

یه گلریزانی بکنین واسه یکی دو تا از بچه ها مثل داش سیا شرایط ازدواجو فراهم کنین . اینا رو یا ایدز میکشه یا خود ارضایی. اینم نکشه حسادت میترکونتشون .

بای
    Last edited by jilwww; 27-08-2018 at 18:58.

19. 2 کاربر از jilwww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •