تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 107

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی انگلستان | فصل 2018-2019

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پوچتینو: منچستر سیتی به دنبال انتقام از تاتنهام نیست؛ گواردیولا پس از حذف تیمش به من تبریک گفت

تاتنهام و منچستر سیتی این بار در لیگ برتر به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

مائوریسیو پوچتینو، سرمربی تاتنهام ابتدا در خصوص اینکه پپ گواردیولا پس از دیدار تاتنهام و منچستر سیتی در لیگ قهرمانان اروپا به او چه گفته است، گفت:

او در پایان به سمت من آمد؟ خوب او را ندیدم زیرا مشغول شادی با کادر فنی بودم. پس از پایان مسابقه، او با من دست داد و تبریک گفت و پس از آن نیز گفت که تو را شنبه مجددا خواهم دید. در کل این مکالمه خوبی بود و کادر فنی او نیز بسیار با احترام برخورد کردند.

وی در مورد گل لحظه پایانی منچستر سیتی در آن مسابقه که آفساید اعلام شد، افزود:

در آن لحظه ژاکت و بلوزم را به کناری انداختم و پیش دستیارانم روی نیمکت نشستم. چند ثانیه نیز دستانم را روی سر گذاشتم. همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد. همه در آن لحظه افکار و احساسات خیلی بدی داشتیم. دیگر نمی خواستم بازی را ببینم و فقط روی نیمکت نشستم و افکار ناراحت کننده در ذهنم بود. اما در یک لحظه صدای یکی از دستیارانم را شنیدم که گفت شاید آن آفساید باشد. VAR آن را چک کرد و در آن لحظه من دوباره سرزنده شدم.

سرمربی تاتنهام تصریح کرد:

من وضعیت نیمکت منچستر سیتی را درک می کنم. آنها از اوج به پایین سقوط کردند و این باورنکردنی است. این برای ما پایانی خوب بود ولی برای وضعیت منچستر سیتی احساس تاسف می کنم زیرا شما می توانید جای تیم حریف باشید و تحمل چنین شرایطی واقعا سخت است.

پوچتینو در خصوص تقابل مجدد دو تیم این بار در لیگ برتر اضافه کرد:

این یک دیدار انتقامی برای منچستر سیتی نیست. آنها به مانند ماه های گذشته از دیدار اروپایی به سراغ دیدار لیگ می روند. در واقع آنها برای چیزی بزرگ می جنگند که آن، فتح لیگ برتر است. در واقع این هدف بزرگ آنهاست و البته ما نیز برای امتیازات باید بجنگیم چرا که می خواهیم فصل را در جمع چهار تیم برتر لیگ به اتمام برسانیم.

ادامه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هفته سی و پنجم لیگ برتر: منچستر سیتی 1-0 تاتنهام
    واقعا فوتبال حذفی به اتفاقات بسته است. کافیه یک شب خوب نباشید! سون که تو چمپیونز لیگ 2 تا شوت زد گل شد اینجا دو تا تک به تک از دست داد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نامزد های بازیکن سال لیگ برتر انگلیس (PFA Players' Player of the Year) معرفی شدن

سادیو مانه - لیورپول

سرخیو آگوئرو - منچستر سیتی

ویرجیل فن دایک - لیورپول

برناردو سیلوا - منچستر سیتی

ادن هازارد - چلسی

رحیم استرلینگ - منچستر سیتی

4. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نیل وارناک: شیرجه محمد صلاح، امتیاز 9.9 داشت

نیل وارناک، سرمربی کاردیف، از پنالتی اعلام شده علیه تیمش در شکست 2-0 مقابل لیورپول، ابراز نارضایتی کرد.

بار دیگر، یکی دو تصمیم علیه ما گرفته شد. همیشه همین طور است، نه؟ اگر قرار باشد چنین صحنه هایی پنالتی گرفته شود، در هر بازی باید پنالتی های زیادی گرفته شود. خیلی پنالتی راحتی بود.

البته حرکت نمایشی او روی شیرجه، امتیاز 9.9 از 10 داشت. شبیه حرکت تام دیلی (قهرمان سابق شیرجه جهان) بود.

فقط اعلام پنالتی برای لیورپول، به ضرر ما نبود. فکر می کنم باید در ابتدای نیمه دوم، یک پنالتی هم برای ما گرفته می شد. همه کارشناسان تلویزیونی گفتند آن صحنه پنالتی بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

واکر: طرفداران منچستر یونایتد قهرمانی منچستر سیتی را ترجیح می‌دهند ولی بازیکنان آن‌ها برای ما فرش قرمز پهن نخواهند کرد

بر اساس گفته‌های کایل واکر، طرفداران منچستر یونایتد قهرمانی منچستر سیتی در لیگ برتر را به قهرمان شدن لیورپول ترجیح می‌دهند.

سیتیزن‌ها در کورس قهرمانی لیگ برتر رقابت تنگاتنگی با لیورپول دارند؛ جایی که قرمزها با انجام یک بازی بیشتر، دو امتیاز از آبی‌های منچستر پیش هستند. از طرفی منچستر یونایتد هم برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان فصل آینده تلاش می‌کند و همین بر حساسیت شهرآورد روز چهارشنبه منچستر می‌افزاید.

بدیهی است که طرفداران یونایتد در وضعیت سختی قرار دارند. وقتی بیرون می‌روم تا مثلا با سگم قدم بزنم، طرفداران یونایتد سراغم می‌آیند و می‌گویند ترجیح می‌دهند سیتی به جای لیورپول قهرمان شود. شنیدن این‌ها عجیب است ولی به شما اطمینان می‌دهم قرار نیست بازیکنان یونایتد برای ما فرش قرمز پهن کنند و بگویند: «بفرما سیتی، بیا و به ما گل بزن!». این یک مسابقه فوتبال است و آن‌ها کار را برای ما سخت خواهند کرد چون خودشان هم برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان تلاش می‌کنند و به این امتیازات نیاز دارند.

ادامه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سریع ترین گل تاریخ لیگ برتر انگلیس زده شد

شین لانگ

ساوتهمپتون به واتفورد

ثانیه 7

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هواداران امشب سیتی و یونایتد

9. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رحیم استرلینگ بهترین بازیکن جوان فصل

ویرجیل فن دایک بهترین بازیکن فصل

12. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توشاک: باید احمق باشید که روی شکست بارسلونای مسی شرط ببندید؛ کلوپ هنوز در لیورپول جامی نبرده است

جان توشاک، بازیکن اسبق لیورپول معتقد است بارسلونا به خاطر داشتن لیونل مسی، شانس بیشتری برای پیروزی در هر دیداری دارد.

شرط بندی علیه مسی بسیار دشوار است. تا وقتی مسی در زمین است، باید احمق باشید که روی شکست بارسلونا شرط ببندید! مسی قادر به شکستن هر طلسمی است. مسی چیز دیگری است. معمولا عرف این است که مربیان، باعث بهبود سطح بازیکنان می‌شوند ولی مسی بازیکنی است که باعث می‌شود مربیان بهتر شوند. درست مثل گلف که یک آوانس در آن وجود دارد، در فوتبالِ با مسی هم باید چنین آوانسی وجود داشته باشد. وقتی تیمی مقابل مسی بازی می‌کند، باید با یک گل برتری به سود حریف، بازی شروع شود!

تقابل دو مربی؟ به نظرم والورده در تمام عمرش محافظه کار بوده است. او هیچ گاه یک فوق ستاره نبود ولی اگر اکنون سرمربی بارسلونا است، به خاطر شایستگی‌های زیادی است که داشته. او مربی پر سر و صدایی نیست. کلوپ دقیقا برعکس است. با این حال فراموش نکنید که کلوپ هنوز چیزی نبرده است. در دورتموند جام برده اما در لیورپول هنوز هواداران منتظر هستند. هر ساله در انگلیس جام‌های زیادی برای بردن وجود دارد ولی کلوپ هنوز از این لحاظ انتظارات را برآورده نکرده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •