تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 13 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 129

نام تاپيک: Chelsea FC | آبی های لندن | فصل 2018-2019

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تنها راه نجات چلسي فروش باشگاه به عرب هاي خر پول ميدونم اينطوري چلسي ميتونه دوباره با خريد هاي بزرگ برگرده به سطح اول فوتبال اروپا ! حيفه تيم با اين ريشه و سابقه با ناكارامدي مديراش به خاك سياه بشينه !

از طرفي بشخصه دوست دارم كسي مثل پپ يا كلوپ يا روبرتو مارتينز يا مربي مثل رونالد كومن مربي تيممون بشه يا نهايتش كونته برگرده يا در خوشبينانه ترين حالت مثلا زوج لمپارد و تري به عنوان سرمربي و مربي بكار گرفته بشن و كسي مثل روبرتو دي متئو هم به عنوان مشاور اين دو تا كنارشون باشه ! از طرفي مثلا دروگبا رو بياريم براي امور نقل و انتقالات و استعداد يابي مون درست كاري كه بارسا با ابيدال كرد و نتيجه اش و داره ميبينه !

چلسي دريايي از بازيكن هاي قرضي با كيفيت داره كه اگه مربي مثل كلوپ با سرشون بود الان تيم وضعيتش اين نبود !

بيچاره كونته رو اگر براش حداقل 4 تا بازيكني كه در اولويت ليستش بود براش ميخريدن الان تيمو قهرمان اروپا كرده بود !

من نميدونم تيمي مثل رئال چرا براي كونته اقدام نميكنه ! يا حتي ميلان ! كونته مربي بشدت باهوشي بود حيف اخر هاي كار بازيكن هاي تيمش چوب كردن لاي چرخش وگرنه بهترين مربي ما بود تقريبا !

2. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

هیچ وقت فکر نمیکردم از مورینیو مربی منفورتر و لجبازتری وجود داشته باشه که ساری نشون داد از مورینیو هم عوضی تره، با گوه کاریش تو بازی دادن به ویلیان و پدرو، هادسون ادوی هم از تیم بیرون کرد، امرسون پالمیری رو یوونتوس میخواد ولی این بیشرف حاضر نیست حتی یک بازی آلونسو جونش رو بیرون بزاره، موزس بدبخت رو بازی نمیده ولی آزپلی به معنای کامل ریده ولی همیشه فیکسه. انقدر گند زده که حتی از برگشت مورینیو به جای این بیشرف هم استقبال میکنم !!!! الان هم منتظره که هیگواین با اون هیکلش و ۳۲ سال سن بیاد براش گل بزنه، کسی که تو میلان هیچ گوهی نتونسته بخوره میخواد بیاد ناجی چلسی بشه چون ساری انقدر خره که فکر میکنه این هیگواین چهار سال پیشه
    Last edited by Barry Allen; 22-01-2019 at 04:50.

4. 2 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رسمی؛ گونزالو هیگواین به چلسی پیوست

قرارداد هیگواین با چلسی قرضی تا پایان فصل است و این تیم گزینه خرید مهاجم آرژانتینی را دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اقا چی میشد هلیکوپتر این ابرامویچ بی ناموسم سقوط کنه از شرش خلاص شیم
    اخه مگه میشه کونته رو اخراج کنی به جاش یه چوپونو بیاری
    فاجعه مفهوم اتفاقی که افتاده رو نمیتونه به جا بیاره
    بی سوادتر و نفهم تر و بی شعورتر از این چوپون ایتالیایی دیگه نمیاد واقعا نوبره

8. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

جلوی سیتی اگه سیتی رو فرم باشه، قیافه چوپون ایتالیایی آخر بازی دیدنیه، ---- دهنت ساری

10. این کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

جلوی سیتی اگه سیتی رو فرم باشه، قیافه چوپون ایتالیایی آخر بازی دیدنیه، ---- دهنت ساری
    دمت گرم رفیق دقیقه ۲۵ بازیه و قیافه چوپون ایتالیایی از اون چیزی که حدس زدید دیدنی تره.حیف گاو که بگیم به ابرامویچ به خدا گاو صد در صد باشعورتر از ابراموویچه.تلویزیون خاموش و به امید سقوط هلیکوپتر ابراموویچ.راه دیگه ای نمیبینم

12. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

از اونجایی که تیم مدیریت ساری رو به عنون برنامه بلند مدت وارد باشگاه کرد (یعنی قرار نیست به همین راحتی اخراج بشه)، آینده ی چلسی رو تو 2-3 سال آینده چطوری میبینین؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

واکنش ساری به احتمال اخراج از چلسی

مائوریتسیو ساری، سرمربی ایتالیایی چلسی، از احتمال اخراج شدن بعد از شکست سنگین برابر سیتی صحبت کرد.

احتمال اخراج از چلسی؟ بله دست است زیرا من مسئول نتایج تیم هستم. نمی دانم، در حال حاضر صحبتی با باشگاه در مورد آینده ام نداشته ام اما فکر می کنم این اتفاق می افتد و رخ دادن آن نیز طبیعی است.

شما باید از این سوالات را از باشگاه بپرسید و من در حال حاضر فقط مورد تیم خود نگران هستم. شغل من همیشه در معرض خطر است اما شما باید در این مورد از باشگاه سوال کنید.

دست ندادن با پپ گواردیولا؟ من بعد از بازی می خواستم خیلی سریع به رختکن بروم و گواردیولا را در آن لحظه ندیدم.

من امروز فوتبال مورد علاقه ام را در تیم خود ندیدم پس در ابتدا ما باید متوجه شویم چرا این روش در چلسی کارکرد ندارد. ما در خانه بهتر از بازی های بیرون از خانه بازی می کنیم و به نظر می رسد در تیم ما چیزی تغییر کرده است که من دلیل آن را متوجه نمی شوم. هدف من ارائه فوتبال بر اساس تفکراتم است اما این اتفاق رخ نداده است.

ادامه مصاحبه

واکنش گواردیولا به دست ندادن با سرمربی چلسی

مائوریتسیو ساری در پایان بازی با پپ گواردیولا دست نداد و راهی رختکن شد اما سرمربی سیتی مدعی شد رابطه خوبی با ساری داشته و مشکلی بین آنها وجود ندارد.

امروز خوب بازی کردیم. امروز برخلاف همیشه از عقب تر دفاع کردیم. آن ها در این بازی تنها یک موقعیت داشتند که آن هم فرصتی بود که پدرو داشت. این هفته برای ما بسیار خوب بود و از نمایشمان در این هفته راضی هستیم. پیروزی مقابل آرسنال، اورتون و چلسی. تقریبا یک هفته پیش بود که مقابل نیوکاسل شکست خوردیم. تمام بازیکنان تیم حرفه ای هستند تنها چیزی که می توانم بگویم این است که از آن ها ممنونم.

در باشگاه همه به سختی تلاش می کنند. بازیکنان زیاد کادر فنی را دوست ندارند چون ما به آن ها اجازه نفس کشیدن هم نمی دهیم. تنها روشی که من بلدم همین است. کار، کار و کار. تنها روش برای رسیدن به این سطح همین است.

من با زولا صحبت کردم. ساری من را ندید. من رابطه خوبی با ساری دارم و مشکلی وجود ندارد.

می دانم او می خواهد بعد از این شکست چه کار کند. فوتبال همیشه به ما کمک می کند تا بهتر شویم. آن ها ما را در استمفورد بریج شکست داده بودند. مردم نمی توانند سختی این کار را درک کنند. مردم می خواهند همه چیز فورا تغییر کند اما زمان نیاز است. امروز ما خیلی خوب بودیم و دلیل پیروزیمان نیز همین است.

ادامه مصاحبه

15. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

اخراج نشدن ساری نشون میده چقدر آبرامویچ بی غیرته، فقط چون مجبوره در صورت اخراجش بهش جریمه فسخ قرارداد بده اخراجش نمیکنه، برای همین دوست دارم تا وقتی این چوپون مربیه همینجوری به سوراخ شدن هاش ادامه بده، هفته دیگه جلوی یونایتد هم سوراخ میشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

از اونجایی که تیم مدیریت ساری رو به عنون برنامه بلند مدت وارد باشگاه کرد (یعنی قرار نیست به همین راحتی اخراج بشه)، آینده ی چلسی رو تو 2-3 سال آینده چطوری میبینین؟
    هیچ آینده ای برای این تیم با این مدیریت وجود نداره، تابستون هازارد هم میره و فقط کانته میمونه به عنوان سوپراستار تیم، اینا هم برن آشغالهایی مثل هیگواین و جورجینیو رو بخرن. پولیشیچ اصلا در حد هازارد و حتی هادسون ادوی هم نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •