تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 13 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 124

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2017-2018 | مرحله شانزده تیم

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اینشاالله چلسی دیگه اینجوری بازی نکنه و هرچه زودتر بازیکنای مورد نظرش و بخره ...
    اصلا دوست نداریم شخصیت تیم محبوب چلسی اینجوری شکل بگیره ...

از طرفی شاهدیم که این واژه اتوبوس داره تبدیل به یک تابو میشه و خیلی نکوهش میشه تو اروپا و حتی کم کم قطار داره میاد وسط و اینقدر تکرار بشه بین تماشگرا , تو رسانه های اجتماعی و عمومی و تیم های خاطی تحت فشار قرار بگیرن که دیگه سمتش نرن و دیگه شاهدش نباشیم این نوع فوتبال نازیبا رو ...

نمیدونم فیفا یوفا هم یه فکری بکنه به هر طریقی شده

اگه قراره تیمها با این روش برن بالا پس جام باشگاههای اروپا هیچ ارزش نداره و قهرمان واقعی مشخص نمیشه و یک چیز نمادین و بی ارزشی هست ...

قهرمان واقعی یک قهرمان جوانمرد باید باشه وگرنه هیچ ...

خیلی تیمهای ضعیفتر از چلسی هستن تو همین اسپانیا میان جلو بارسا و رئال جوانمردانه بازی میکنن و حتی میبرن

این نوع بازی بیشک بازی ناجوانمردانه و بدون تاکتیک و تفکر و منطق و حتی یک بازی ترسو هاست و بی اعتمادبنفس ها و از پیش بازنده ها البته به ظن خودشون

تماشاگر ها بالاخص تو اروپا اینقدر باید این تیمها رو مسخره کنن و مربی ها شون و تا دیگه بخاطر شان خودشون و تیمشون و لیگشونم شده طرف این نوع سیستم نرن

یاد درگیری اخیر کونته و مورینیو افتادم یکی از یکی بهتر
    مخالف یا موافق حرفاتون نیست ولی بحثم یه چیز دیگست ( اگرچه به عنوان یه رئالی دوست دارم همه جلو رئال باز بازی کنن تا رئال به گل برسه نه دفاعی )

طرفداران فوتبال قاعدتا قهرمانی یه تیم به خصوص تیم مورد علاقشون بیشتر به چشم میاد و تو تاریخ بهش نگاه میکنن تا بازی زیبا
    بازی زیبا چیزینه که چندین سال شاید به یاد بمونه ولی چیزی که تو تاریخ ثبت میشه و طرفدارا به عنوان یه مقام ازش واسه کل کل استفاده میکنن قهرمانی هست !
    نمونش هم چلسی 2012 جلو بارسا !
    همون قهرمانی چلسی و خیلی چیزای دیگه همش به مزاج طرفدارا خوش میاد و این مهمه
    الان دیگه کونته یا همون مورینیو با همین ترکیب اگه قهرمان اروپا بشن مثلا فکر میکنی طرفدارا میرن ورزشگاه بنر اعتراضی میزنن ما این جام رو نمیخوایم ؟؟
    اتفاقا چنان حمایتی میکنن که اون سرش ناپیدا
    دلیل اینکه الان معترضن به خاطر اینه چون تیم با این ترکیب نتیجه نمیگیره !

نمونه بارز این مثال آتلتیکو تو لالیگا 2014 بود ( و حتی اومدن تا فینال چمپیونز )
    شاید کسایی که فوتبال لالیگا رو نمیبینن ندونن آتلتیکو سبکش چیه ولی رئالیا و بارسایی ها میدونن چقدر وحشی و بسته بازی میکنن
    همون سالی که قهرمان شدن و حتی سال های بعد کمترین گل زده رو داشتن و بازی های آتلتیکو اصلا جذاب نبود
    به خصوص اون اوایل که کاستا و توران و ..... همشون بودن و سبک بازی آتلتیکو واقعا بد بود
    یه بازی کاملا بسته و دفاعی که فقط به ضد حمله ها چشم داشت با چاشنی بسیار بالای خشونت !!!
    تکل های بسیار بد و بازی کاملا خشن که فقط دعا میکردیم بازیکنا مصدوم نشن
    ولی بعدش چی شد ؟؟ کل کارشناسا و .... همشون بلند شدن و به افتخارشون واسه قهرمانی کف زدن !

واقعیتش همینه
    شما با هر سبکی بتونی قهرمان بشی آخرش مورد تمجید قرار میگیری
    ولی اگه با همون سبک نتیجه نگیری به شدت میری زیر بار انتقاد

2. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

مخالف یا موافق حرفاتون نیست ولی بحثم یه چیز دیگست ( اگرچه به عنوان یه رئالی دوست دارم همه جلو رئال باز بازی کنن تا رئال به گل برسه نه دفاعی )

طرفداران فوتبال قاعدتا قهرمانی یه تیم به خصوص تیم مورد علاقشون بیشتر به چشم میاد و تو تاریخ بهش نگاه میکنن تا بازی زیبا
    بازی زیبا چیزینه که چندین سال شاید به یاد بمونه ولی چیزی که تو تاریخ ثبت میشه و طرفدارا به عنوان یه مقام ازش واسه کل کل استفاده میکنن قهرمانی هست !
    نمونش هم چلسی 2012 جلو بارسا !
    همون قهرمانی چلسی و خیلی چیزای دیگه همش به مزاج طرفدارا خوش میاد و این مهمه
    الان دیگه کونته یا همون مورینیو با همین ترکیب اگه قهرمان اروپا بشن مثلا فکر میکنی طرفدارا میرن ورزشگاه بنر اعتراضی میزنن ما این جام رو نمیخوایم ؟؟
    اتفاقا چنان حمایتی میکنن که اون سرش ناپیدا
    دلیل اینکه الان معترضن به خاطر اینه چون تیم با این ترکیب نتیجه نمیگیره !

نمونه بارز این مثال آتلتیکو تو لالیگا 2014 بود ( و حتی اومدن تا فینال چمپیونز )
    شاید کسایی که فوتبال لالیگا رو نمیبینن ندونن آتلتیکو سبکش چیه ولی رئالیا و بارسایی ها میدونن چقدر وحشی و بسته بازی میکنن
    همون سالی که قهرمان شدن و حتی سال های بعد کمترین گل زده رو داشتن و بازی های آتلتیکو اصلا جذاب نبود
    به خصوص اون اوایل که کاستا و توران و ..... همشون بودن و سبک بازی آتلتیکو واقعا بد بود
    یه بازی کاملا بسته و دفاعی که فقط به ضد حمله ها چشم داشت با چاشنی بسیار بالای خشونت !!!
    تکل های بسیار بد و بازی کاملا خشن که فقط دعا میکردیم بازیکنا مصدوم نشن
    ولی بعدش چی شد ؟؟ کل کارشناسا و .... همشون بلند شدن و به افتخارشون واسه قهرمانی کف زدن !

واقعیتش همینه
    شما با هر سبکی بتونی قهرمان بشی آخرش مورد تمجید قرار میگیری
    ولی اگه با همون سبک نتیجه نگیری به شدت میری زیر بار انتقاد
    ولی میشه با یکسری قوانین جلوی این زشتی ها رو گرفت همونطور قانون آفساید رو گذاشتن ...

یکسری اقدامات تنبیهی مثلا به این تیمها امتیاز منفی تعلق بگیره و بعدا از حضور اینها جلوگیری بشه در اینصورت هم شاهد این بازی ناجوانمردانه نخواهیم بود هم نامی از این نوع تیمها در تاریخ نخواهد ماند مگر با نام اتوبوسی و از طرفی این تیمها به فکر قوی کردنشون می افتن و اون مدیراشون دیگه بفکر راههای آسونتر نمی افتن و یخورده به خرج می افتن

میدونم این دست تیمها برد به هر طریقی رو میخوان ولی در این عصر مدرن قطعا راهی برای هر مشکلی هست ... الان این نوع فوتبال باعث رنجش هواداران واقعی فوتبال میشه و تو رسانه هایی که محصول همین عصر مدرنه و حضور مردم هم بسیار پر رنگ تر شده ,,, به نوعی یک مشکل محسوب میشه و باید چاره اندیشی بشه

تیمی که به این شکل بازی میکنه به خودش قبولانده که ضعیفتره و به عبارتی میخواد زرنگ بازی در بیاره ,,,,, پس این تیم واقعا ضعیفتره که خودشم قبول داره که ناچاره پس چرا باید یک تیم ضعیف صعود کنه اونم به قیمت درج نام در تاریخ , صد سال سیاه درج نشه والا ...

تاریخ بشر پر از جنگ و خونریزی و کشتار و شمشیر و خون بوده و تو تاریخ هم ثبت شده آیا تو این عصر بازم باید اون خونریزیها ادامه پیدا کنه و تو تاریخ برای آیندگان ما ثبت بشه یا باید بمرور اصلاح بشه و جهان صلح و درستی ثبت بشه

به هر حال نمیشه گفت چون قبلا اینجوری بوده الان هم همونطور باشه و اینده هم ...

نفص ها باید رفع بشه با قوانین و یا عرف اگه قراره بهتر و کاملتر بشیم

میشه راه حلی پیدا کرد

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی میشه با یکسری قوانین جلوی این زشتی ها رو گرفت همونطور قانون آفساید رو گذاشتن ...

یکسری اقدامات تنبیهی مثلا به این تیمها امتیاز منفی تعلق بگیره و بعدا از حضور اینها جلوگیری بشه در اینصورت هم شاهد این بازی ناجوانمردانه نخواهیم بود هم نامی از این نوع تیمها در تاریخ نخواهد ماند مگر با نام اتوبوسی و از طرفی این تیمها به فکر قوی کردنشون می افتن و اون مدیراشون دیگه بفکر راههای آسونتر نمی افتن و یخورده به خرج می افتن

میدونم این دست تیمها برد به هر طریقی رو میخوان ولی در این عصر مدرن قطعا راهی برای هر مشکلی هست ... الان این نوع فوتبال باعث رنجش هواداران واقعی فوتبال میشه و تو رسانه هایی که محصول همین عصر مدرنه و حضور مردم هم بسیار پر رنگ تر شده ,,, به نوعی یک مشکل محسوب میشه و باید چاره اندیشی بشه

تیمی که به این شکل بازی میکنه به خودش قبولانده که ضعیفتره و به عبارتی میخواد زرنگ بازی در بیاره ,,,,, پس این تیم واقعا ضعیفتره که خودشم قبول داره که ناچاره پس چرا باید یک تیم ضعیف صعود کنه اونم به قیمت درج نام در تاریخ , صد سال سیاه درج نشه والا ...

تاریخ بشر پر از جنگ و خونریزی و کشتار و شمشیر و خون بوده و تو تاریخ هم ثبت شده آیا تو این عصر بازم باید اون خونریزیها ادامه پیدا کنه و تو تاریخ برای آیندگان ما ثبت بشه یا باید بمرور اصلاح بشه و جهان صلح و درستی ثبت بشه

به هر حال نمیشه گفت چون قبلا اینجوری بوده الان هم همونطور باشه و اینده هم ...

نفص ها باید رفع بشه با قوانین و یا عرف اگه قراره بهتر و کاملتر بشیم

میشه راه حلی پیدا کرد
    فکر کنم شما فوتبال رو با یه چیز دیگه اشتباه گرفتی. این صحبت ها بیشتر شبیه دیالوگ های فیلم هاست!
    ناجوانمردانه و زشت و تنبیه و خون و خون ریزی و صلح؟!!
    من دو تا سوال دارم:
    اگه بارسا اینقدر برتری داشت چه طور چلسی موقعیت های بیشتر و خطرناکتری داشت؟
    و چه طور وقتی چلسی حمله می کرد و موقعیت داشت، بارسا نمی تونست یه تاکتیکی داشته باشه که مثلا ضد حمله بزنه؟

یه جوری شما صحبت می کنی انگار کلا کل بازی چلسی فقط دفاع می کرد و هیچ حمله ای نکرد و بارسا هم کلا داشت موقعیت ایجاد می کرد! همون گل بارسا هم با یه اشتباه بد بازیکنای چلسی به ثمر رسید وگرنه تیمی که مستحقش بود بازیو می برد و مساوی تموم نمیشد...
    اینکه یه تیم بیاد دل به ضد حمله ببنده و موقعیت های خوبی هم ایجاد کنه به مراتب خیلی بهتره از اینه که مثل پاریس بیاد 6 تا بخوره و بعدا بگن ایول چه خر خوبی!
    کلا به تیم هایی مثل پاریس باید مدال افتخار داد و تیم هایی مثل چلسی که با تاکتیک جلوی بارسا بازی می کنن و موقعیت های خطرناکتری هم ایجاد می کنن، باید تنبیه و به اشد مجازات محکوم بشن

من دیگه صحبت خاصی ندارم و همین جواب این دو سوالی که بالا پرسیدم دیگه مشخص کننده تموم این صحبت هاست ...

5. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

فکر کنم شما فوتبال رو با یه چیز دیگه اشتباه گرفتی. این صحبت ها بیشتر شبیه دیالوگ های فیلم هاست!
    ناجوانمردانه و زشت و تنبیه و خون و خون ریزی و صلح؟!!
    من دو تا سوال دارم:
    اگه بارسا اینقدر برتری داشت چه طور چلسی موقعیت های بیشتر و خطرناکتری داشت؟
    و چه طور وقتی چلسی حمله می کرد و موقعیت داشت، بارسا نمی تونست یه تاکتیکی داشته باشه که مثلا ضد حمله بزنه؟

یه جوری شما صحبت می کنی انگار کلا کل بازی چلسی فقط دفاع می کرد و هیچ حمله ای نکرد و بارسا هم کلا داشت موقعیت ایجاد می کرد! همون گل بارسا هم با یه اشتباه بد بازیکنای چلسی به ثمر رسید وگرنه تیمی که مستحقش بود بازیو می برد و مساوی تموم نمیشد...
    اینکه یه تیم بیاد دل به ضد حمله ببنده و موقعیت های خوبی هم ایجاد کنه به مراتب خیلی بهتره از اینه که مثل پاریس بیاد 6 تا بخوره و بعدا بگن ایول چه خر خوبی!
    کلا به تیم هایی مثل پاریس باید مدال افتخار داد و تیم هایی مثل چلسی که با تاکتیک جلوی بارسا بازی می کنن و موقعیت های خطرناکتری هم ایجاد می کنن، باید تنبیه و به اشد مجازات محکوم بشن

من دیگه صحبت خاصی ندارم و همین جواب این دو سوالی که بالا پرسیدم دیگه مشخص کننده تموم این صحبت هاست ...
    سلام ...

شما نمونه بارز همون افکار فوتبال نازیبا هستید متاسفانه که تفکرات و برداشت هاتون کاملا در جهت خلاف افکار عمومی و عصر جدید هست , گویی در همون عصر جنگ و خونریزی سیر میکنید ...

بگذریم ...

موقعیت های چلسی حاصل چنبره زدن و پارک کردن اتوبوس جلوی دروازه خودش بوده چون توانایی جلوگیری و مقابله با پاس ها و دریبل های بارسلونا رو ندارن و از طریق تجمع و تراکم جلو دروازه خودشون سعی میکنن این ضعف و جبران کنن که این هم هنر نیست و شاید خیلی از تیمها بتونن اون انجام بدن ....

اینا هر دوتاشون تو یک رنجن یکی ترسو و دیگری به ظاهر شجاع اما بازم ترسو
    متاسفانه

همون گلی که تقدیم بارسا کردن نشون میده چقدر ترسیده بودن حتی با اون همه ادم بازم سوتی دادن ...

صحبت سر همین نوع بازی چلسی هست که پناه بردن به این تاکتیک چون اگه نمیبردن مثل پاریس میشدن البته همونطور هم که گفتم انتخاب مسیرهاشون فرق داشت وگرنه هردو در باطن یکین شاید پاریس اگر شیوه چلسی رو انتخاب میکرد حداقل 6 تا نمیخورد چلسی هم خواست مثل اونا نشه و این راه و انتخاب کرد ولی چه فایده , باعث بد نامی میشه درهرصورت جاشون رو سکو نیست

البته ناگفته نماند بارسلونا هم میتونه از این بازی ها در بیاره ولی نه نه افت داره

دیگه حرفام همون بود که قبلا گفتم که کاملا واضح و مشخصه و حرف حقه که ممکنه به مذاق طرفداران مقابل که اندک هم هستن خوش نیاد و حتی به طرق افراطی سعی به انحراف کشیدن مبحث داشته باشن و با الحان کج ...

بارسلونا فوتبال و با پاسکاری و دریبل و درو و ... به نمایش میزاره که یکسری ناتوان زرنگ دورزن سعی در خراب کردنش دارن , اساسا فوتبال و دارن خراب میکنن

تورنمنتی معتبره که قهرمانش واقعی باشه

باید خودشون و اصلاح و تقویت کنن نه اینکه حالا 6 تا خوردن رو بیارن به دفاع فوق مطلق ...

هیچکی دوست نداره با اینجور تیمها بازی کنه و فقط طرفدارای خودشون اونم علی رغم میل باطنیشون مجبورن دفاع کنن ازش

تاکید مکرر این نوع سبک باید اینقدر تحقیر بشه و تمسخر تا دیگه سمتش نرن و فوتبال بازی کنن حتی به هر طریقی جلوش گرفته بشه با حذف این نیمها چون استحقاق حقیقی از آن انها نیست هرچند به مرور زمان تعدیل میشه چون نقص به حساب میاد و همه چیز در حال بهترشدن هست نه در جا زدن و تخیل در گذشته ...
    Last edited by Masoud-2014; 23-02-2018 at 03:59.

7. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این دوستمون انگار استاد ادبیات هست و اینجا رو با تالار شعر و ادب اشتباه گرفته.

مثنوی هفتاد من نوشته که بگه: چلسی اتوبوس چید، من ازین سبک خوشم نمیاد، و این با فلسفه بازی بارسا هم منافات داره.

همچین هم از افکار عمومی و عصر جدید میگه که آدم میخواد بپرسه شما نماینده افکار عمومی هستید؟ بر چه اساس میگید افکار عمومی اونی هست که شما میگید.

بحث فنی رو بردیم تو فلسفه و ادبیات.

9. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

میبینید حرف حق چه میکنه؟چه بلایی سر اقلیت های منزوی در انحنای تاریک تاریخ میاره؟ کسایی که از سرتیتر تاریخ وارد پاورقی ها شدن و حالا هم که کم کم در حال حذف شدن هستن دارن دست و پا میزنن که حذف نشن و در مقابل راستگویان بی سلاح شمشیر میکشن غافل از اینکه هر حرف او همچون تیری بر قلب تاریکش می نشیند و او را از تاریک ترین اعماق زمین بیرون میکشد و همه اورا و چهره کریه او را میبینن در حالیکه سوزش آن تیر ناله او را در کل عالم جاری میکند در حالیکه همگان خوشحالند

اینها درماندگانن اقلیت زشت پناه برده در تاریک ترین تاریکی ها که از هیچ ابزاری برای ضربه زدن به زیبایی ها غافل نمیشن که شاید بتونن دوباره جایی برای خود دست و پا کنن ولی کور خوندن

دوران شما تموم شد که با زور گویی به یک جاهایی رسیده بودید ولی الان اقلیت هم نیستید

آنچه عیان است چه حاجت به بیان هست ...

بحث کردن با شما چه فایده ه ای داره وقتی که دیگه اون اقلیت هم نیستید و حرف شما خریداری هم نداره ... داد بزنید فریاد بکشید ناله کنید شما دیگه نیستید بهتره به اکثریت مدرن مثبت دوران جدید بپیوندید

ظاهرا اینجا هم با همون روش اتوبوسی دارین ظاهر میشین ولی همونجور که خودتون و اون فنی تون و افکارتون و اون اتوبوستون و متلاشی کردیم اینجا هم از همون وسط زمین چنان شوتی میزنم که اون لایه های دفاعی بزدلانتون و یکی پس از دیگری بشکافه و تور تون و هم به آتش بکشه جایی که عزت بر ذلت پیروز میشه درست همون لحظه که همگان بخاطر این پیروزی بزرگ خوشحالن و روزگار سپیدی رو تجربه خواهند کرد ،،، خوشحال باشید دل همتان روشن منبعد دنیا اینگونه خواهد بود

آگاه باشید که من به تنهایی بی سلاح در مقابل این لشکر اتوبوسی ایستادم در حالیکه ناجوانمردانه همچون افکارشان همچو فنی شان سلاح برکشیدند ،در مقابل ان بزرگ مرد ظاهرا بی سلاح ...

شما اقلیت متمرکز منزوی بدانید سپاه فوق مدرن جهان پیشرفته با سلاح های بسیار پیشرفته تر از ان آهن پاره های شما در کمین شماست مواظب باشید و به این ارتش یک نفره مقابل خودتون دلخوش نباشید هر چند در مقابل او هم ناتوانید باور نمیکنید پس پشت سر او را ببینید آن ارتش مدرن جهانی را، حالاست که باید فرار کنید فرار کنید ابر مرد دنیای مدرن دارد می آید اتوبوستان را جمع کنید

شما ای مردان اتوبوسی بهتر است جمع کنید و همان فرار را بر قرار ترجیح دهید ... برای خودتان هم بهتر است حداثل یک آبرویی برای خود بگذارید

سعی میکنید با به حاشیه کشاندن اصل مطلب و با به ظن خودتون خودشیرینی و بی احترامی یه ابراز وجود مجددی داشته باشین هه هه حنای شما دیگه رنگی نداره ، ظاهرا سعی میکنید تخریب شخصیت کنید ولی خودتون تخریب شده اید ...

من به نوبه خودم هیچ ارزش برای افکار شما قائل نیستم و اصلا فکری نمیبینم ... یک فکر بزدلانه که نماد واقعی نقصه ... اینقدر این شیوه بازی مضحک و خنده داره که واقعا ارزش بحث کردن رو نداره و من وقتمو دارم تلف میکنم در مقابل کسایی که چشمشون و بستن و اصلا تو این دنیا سیر نمیکنن و مثلا با بحث با من و استفاده از واژگان کزایی و مضحک همونطور که گفتم میخوان ابراز وجود کنن

اصلا بر فرض تونستید بر من غلبه کنید خوشمزگان اتوبوسی ، خیال باطل نکنیدا ، ما هم ابر مردانی داریم بسیار خوشرنگ تر و قوی تر از همه شما کمرنگان کم تعداد در حال نابود شدن ...

تا همین جاشم زیاد صحبت کردم در مورد یک چیز بی ارزش در حالیکه افکار طرف مقابل عمدا منفی هست شایدم ذاتا و هیچگونه ذوقی ندیدم و صرفا یک خوشمزگی بی مزه

بزار یک شیوه مضحک و بی ارزش و اینقدر جار بزنن جای هیچ نگرانی نیست خودشونم میدونن دارن گلوشون و پاره میکنن و مردم دیگه گول حرفاشون و نمیخورن که دنیا و زیبایی هاش و همینا به گند کشیدن ...

شما فرض کنید وسط شهر یکی تنبک زنان و حرکات موزون کنان و فلوت زنان سعی در جلب توجه انسانهای متشخص مدرن رو داره در حالیکه هیچکی بهش توجه نمیکنه چون از اون قیافش و حرکات تکراریش خسته شدن و فقط چند تا ساده لو مثل خودش یه نیم نگاهی بهش میندازن اونم با نیشخند ... و یک روز بارونی میبینی همون مضحک بی اثر منتفی یک گوشه ای خیس خورده همچون موش آزمایشگاهی افتاده و مرده و جالبه بازم هیچکی بهش توجه نمیکنه

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مرزهای یاوه گویی در همین لحظه چندین کیلومتر جابجا شد ))

12. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پاریس لااقل سعی کرد زیبا بازی کنه نتیجه نگرفت. به چلسی که اتوبوس چید و آخر سر نتیجه نگرفت چی باید بدن؟ من مشکلی با بازی دفاعی ندارم تا وقتی که به خشونت کشیده نشه. هر تیمی حق داره مطابق میل خودش و هواداراش بازی کنه.

بازی دو شب پیش موقعیت خطرناک چلسی شوت های ویلیان بود که هر سه تاش گرفت. بیشتر هنر بازیکنه تا مربی! در حالی که گل بارسلونا روی پرس تیمی در یک سوم دفاعی حریف بدست اومد. مطمئنا والورده کار کرده روی این موضوع. از بدی های اتوبوس اینه بازیکنا بخاطر تجمع تو دفاع قاطی میکنن.

14. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

از ظن شما یاوه بود ولی قشنگ به هدف خورد !
    Last edited by Masoud-2014; 23-02-2018 at 20:35.

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

پاریس لااقل سعی کرد زیبا بازی کنه نتیجه نگرفت. به چلسی که اتوبوس چید و آخر سر نتیجه نگرفت چی باید بدن؟ من مشکلی با بازی دفاعی ندارم تا وقتی که به خشونت کشیده نشه. هر تیمی حق داره مطابق میل خودش و هواداراش بازی کنه.

بازی دو شب پیش موقعیت خطرناک چلسی شوت های ویلیان بود که هر سه تاش گرفت. بیشتر هنر بازیکنه تا مربی! در حالی که گل بارسلونا روی پرس تیمی در یک سوم دفاعی حریف بدست اومد. مطمئنا والورده کار کرده روی این موضوع. از بدی های اتوبوس اینه بازیکنا بخاطر تجمع تو دفاع قاطی میکنن.
    درسته همونطور که گل و از رو دستپاچگی تقدیم بارسا کردن ...

ببین کارشون به کجا کشید اینم از بحث منطقی ما ...

با توهین شروع کردن با توهین به پایان رسوندن دارن بحث و شخصی میکنن ...

تا دیروز پیدا میدا نبودنا ... حالا تصور کن اگه می بردن چکار میکردن ...

زور فقط زور ... بدبختی اینه که زورشونم نمیرسه ... فقط دنبال مسیرهای انحرافین ...

فکر میکنن با توهین و تخریب من پیروزی بزرگ نصیبشون شده ...

در حالیکه اینا زخم خورده ان غافل از اینکه فلسفه زیبایی ادامه خواهد داشت با حضور من یا بدون من ...

خدا کنه اینجا کشت و کشتار راه نیفته ... آرامش خودتون و حفظ کنید لطفا ... آینده در راهه ... میتونین خودتون و اصلاح و تقویت کنید ... راه مستقیمی هم هست ...

فکر در چه حد واقعا ...

تاسف تاسف
    Last edited by Masoud-2014; 23-02-2018 at 13:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •