تیتر امروز بیشتر رسانه های انگلیس به علاقه جان تری برای بازگشت به چلسی به عنوان مربی اختصاص داده شده است
جان تری در پاسخ به سوالی که آیا علاقه مند به مربیگری در تیمی که بیشتر از دو دهه در اون حضور داشت هست گفت
"من فکر میکنم این موضوع هدف همه ما هست، من و فرانکی در این مورد باهم صحبت کردیم. آیا شما آرزوی بزرگی دارین؟ من فکر نمیکنم همیشه بتونی بهش برسی. من همیشه بهترین رو میخوام و اگه این آرزو مربیگری باشه چلسی به وضوح گزینه ایده آل من خواهد بود که فوق العادست. من این رو متوجه شدم که شما نمیتونین به راحتی به جایی مثل چلسی برین و تیم رو هدایت کنین شما ابتدا باید یاد بگیرین مثل کاری که استیو جرارد با آکادمی لیورپول در حال انجامش هست. رسیدن به این این شغل سخت هست من بازیکن های زیادی از نسل خودم را دیدم که به دنبال مربیگری نرفتن درحالی که فکر میکردم این کار رو بکنن پس باید بری و کار کنی و زمان صرف کنی و اشتباهاتی رو که انجام دادی و هیچکس نمیبنه رو ببینی در این صورت فکر میکنم یه جورایی آماده هستی"
تری در مورد رد پیشنهاد تیم های لیگ برتری و حضور در استون ویلا
"من نمیتونستم، هیچ کلمه ای برای بیانش نیست. چلسی از بچگی باشگاهم بوده من اونجا بزرگ شدم و خاطرات خوبی داشتم و جام های زیادی بردم. من رابطه خوبی با طرفدارها دارم و این موضوع هرگز از بین نخواهد رفت اما پیوستن به استون ویلا مرحله جدیدی در زندگیم هست و به خاطرش هیجان زدم"
چلسی و یوونتوس در مورد دنیلو دفاع راست رئال مادرید از این تیم پرس و جو کردند [مارکا]
فوری
آنتونیو رودیگر در لندن هست و امروز در تست پزشکی چلسی شرکت خواهد کرد [اسکای اسپرت ایتالیا]
لویس بیکر بازیکن بعدی آکادمی خواهد بود که با چلسی تمدید خواهد کرد. 7 باشگاه خواهان او به صورت قرضی هستند. [گل]