تائید میشه.اون plugin رو کم داره.
تائید میشه.اون plugin رو کم داره.
سلام دوست عزیز
متاسفانه همانطور که قبلا خدمتتان عرض کردم تنظیمات این برنامه زیاد و متعدد است ولی خوشبختانه آموزشهای خوبی
در سطح وب وجود دارد.متاسفانه من در پست قبلی به اشتباه نوشتم که این برنامه قادر به تبدیل DVD به VCD می باشد ولی
برای تبدیل سایر فرمتها در لینکهای زیر به صورت مصور قدم به قدم نحوه کار توضیح داده شده است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قبلا چند کار را قبل از نصب این برنامه باید انجام دهی :
1. برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
را که توسط خود شرکت سازنده این نرم افزار توصیه شده است را داونلود ونصب کن هرچند ورژن کدکهای آن کمی
قدیمی است ولی در عوض تقریبا تمامی کدکهای مورد نیاز را دارا است و با برنامه مزبور نیز کاملا سازگار است.
2.برنامه متن باز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را داونلود ونصب کن .
3.خود برنامه Gordian Knot را نصب کن .
4.از لینک اول به قسمت DEFAULT CODEC SETTINGS SET-UP مراجعه کن و بر اساس راهنماییهای داده شده
تنظیمات مربوط به کدکها را انجام بده.
5.در صفحه اصلی برنامه Gordian Knot در قسمت Program Paths پس از نصب ستون مربوط به DVD Decrypter
خالی است که شما باید محل DVD Decrypter v3.5.4.0 را که قبلا نصب کرده اید را در آنجا وارد کنید.
6.قبل از تبدیل DVD به هر فرمتی باید DVD را ریپ کنید که آموزش آن را می توانید در لینک سوم قسمت
Rip the DVD پیدا کنید.حالا می توانید با آموزشهای داده شده در لینکهای فوق کار تبدیل را انجام دهید.
باز اگر در هر کدام از مراحل فوق مشکلی داشتید من در خدمت هستم.
شرمنده دوست عزیز
چون فکر نمی کردم کسی بخواهد از چنین نرم افزار پر دردسری استفاده کند توضیح بیشتری ندادم البته اول از همه بگویم که این نرم افزاری
برای تبدیل DVD به VCD نیست وظیفه اصلی آن تبدیل DVD به DivX و Xvid است در هر حال در لینک قبلی توضیحات مربوط به این مشکل شما را
نوشتم .
درباره برنامه هاي ديگري هم كه با Gordian Knot نصب مي شوند هم توضيح ميدهيد؟
Last edited by WESTBOY; 17-05-2007 at 16:27.
من كه لينك دانلودش رو پيدا نكردم!
منظورتان کدام برنامه ها هستند ؟
هری خان..این لینک کرک که گذاشتی برای باز شدن احتیاج به کد یا رمز داره...محبت کن اونرو هم بزار...
بعد از اينكه Dvd رو ريپ كرديم بايد چكار كنيم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)