عالی بود
کفم بربد ;-)
عالی بود
کفم بربد ;-)
تونی کروس بعد از قهرمانی سی ال بایرن در سال ۲۰۱۳: بایرن بزرگترین باشگاه و برترین بِرند دنیاس، همیشه به این موضوع افتخار میکنم که عضوی از این خانواده هستم!
کروس بعد از پیروزی رئال مقابل بایرن در دیدار رفت ۱/۴ نهایی ۲۰۱۷: قطعا تیمی بزرگتر از رئال مادرید وجود ندارد، امشب همه چیز گویا بود! به خودم میبالم که عضو این خانواده هستم!
چقد همه چیز تیم ما واسشون مهمه 24ساعته دنبال میکنن![]()
این سیستمی که میگید یه روزه و یه شبه و یه ماهه نمیشه ساختش . حداقل یکی دو سال تا بهره برداری ازش زمان میبره . ولی چیزی که من گفتم و در بازی های دوستانه و جام باشگاه های جهان استفاده میشه واقعا همین پس فردا میتونن اجراییش کنن . سیستمی که شما میگید در یه نظر واقعا سنگین و وقت گیره . چه از لحاظ طراحی ، چه کدنویسی ، چه باگ گیری و ... . من شخصا امید به همچین سیستمی ندارم . کلا فیفا از همون اول با غیر انسانی شدن داوری مخالف بود تا اون قضیه انگلیس - آلمان پیش اومد . همون موقع بود که دست بکار شد و 2 3 ساله تکنولوژی خط دروازه رو وارد فوتبال کرد یعنی چند سال بعد اون اتفاق ؟! برا همین سیستم چشم عقاب یا همچین چیزی که میشه اسمشو گذاشت درصد اجراییش بسیار پایینه .
اگه بازی دوستانه فرانسه - اسپانیا رو دیده باشید گل اولو گه گریزمان زد ، داور گفت گل و تا میخواست بره وسط زمین برا ادامه بازی تو گوشیش گفتن که قبل ازینکه کوزاوا پاس گل بده به گریزمان خودش در آفساید قرار داشته ! برا همین داور گل گریزمان رو به همین سادگی مردود اعلام کرد . 2 دقیقه از وقت گرفته شد ولی واقعا ارزش داشت . حتی گریزمان خوشحالیش تموم شد .
در ادامه بازی اسپانیا تونست گل اولو بزنه و جلو بیوفته . بعدِ گل اول ، دلوفئو یه فرار کرد و تونست با پاس آلبا گل دومو بزنه که کمک پرچم زد و آفساید دلوفئو رو گرفت . باز با ارتباط رادیویی داور پشت مانیتور اعلام کرد که دلوفئو در آفساید نبوده و به همین ترتیب داور گل رو سالم اعلام کرد و اسپانیا 2 صفر بازیو برد . داوری کاملا درست .
یعنی بازی ای که فرانسه تو خونش میتونست با اون گل اولی که زد قشنگ ادامه بازیو کنترل کنه و دوباره گل بزنه اینجوری باخت اونم 2 صفر . حتی در آخر بازی گزارشگر گفت تنها چیزی که امروز یاد گرفتیم همین سیستم ویدئو چک یا همون ویدئو ریپلای بود .
در کل هیچ هواداری دوس نداره تیمش با اشتباه داوری ببازه یا ببره . برا همین هواداران و اعتراضاشون میتونه یه جوی برای ایجاد همچین سیستم ساده ای درست کنه تا دیگه شاهد ناداوری ها نباشیم . شاید اگه اونشب گل اول موناکو آفساید گرفته میشد الآن دورتموند بود که به مرحله بعد میرفت . ولی الآن قشنگ به ضررش شد و امکان صعودش بسیار کمه .
Last edited by omidscafild; 16-04-2017 at 16:56.
تمام این سیستم های سنگین بالاخره از یک روز باید شروع می شدند، و از نظر فنی قضیه سخت نیست ولی طبیعتا دوره های آزمایشی و ... برای هر سیستمی اجرا خواهند شد حتی اضافه کردن به تعداد داورها. حتی همون سیستم Hawk-eye که ابتدا برای کریکت بعد تنیس بعد اسنوکر بعد بدمینتون و ... راه اندازی شد و الان هم اساس تکنولوژی خط دروازه همون سیستم Hawk-eye هست و آوردنش برای آفساید اونقدر پروژه عظیمی نیست که به خاطرش بگیم اصلا انجامش ندیم یا دنبال راه حل دیگه باشیم. چیزهایی مثل اضافه کردن به تعداد داور ها و گذاشتنشون پشت مانیتور اونقدرها ساده تر از طراحی سیستم اتوماتیک نیست. اینطور نیست که بشه این رو یکدفعه در یک روز در تمام مسابقات ارائه کرد. سیستمی که شما گفتید هم یه روزه و یه شبه و یه ماهه نمیشه ساختش و اضافه کرد به فوتبال. شما ببینید چندین سال طول کشید تا همون داورهای پشت دروازه مراحل آزمایشی خودش رو طی کنند. حتی دوره آزمایشی دادن تماس رادیویی بین داورها چند سال طول کشید تا اجرا بشه. هر تغییری زمان بر هست.
همونطور که در تاپیک دیگه هم بحثش شد چند هفته پیش، همین جنجال های داوری و بحث ها درباره این مسئله خودش تبلیغات رایگان برای یک ورزش هست و این خودش فاکتور مهمتری از هر چیز دیگه است در تصمیم نهایی برای این مسئله.
انریکه: با 8 مهاجم به یوونتوس حمله خواهیم کرد
لوییس انریکه، سرمربی بارسا تاکید کرد برای حذف یوونتوس باید نمایشی بهتر از دیدار رفت به نمایش بگذارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنچلوتی: منتظر یک بازی تاریخی در برنابئو باشید
کارلو آنچلوتی با وجود شکست 1-2 از رئال در بازی رفت، همچنان به صعود تیمش امیدوار است.
سیستم آزمون-خطای وطنیِ خودمون رو صادر کنیم واسه فیفا، سرعت عملشون بره بالا![]()
آماده باش لواندوفسکی به رئال برای بازی برگشت
غیبت روبرت لواندوفسکی، مهاجم لهستانی بایرن در بازی رفت برابر رئال، برای مونیخی ها بسیار گران تمام شد.
رونالدو: 2 گل دیگر برای بایرن کنار گذاشته ام
رونالدو در بهترین زمان ممکن به روزهای اوج خود برگشته است. رئال حالا فوق ستاره خود را آماده تر از ابتدای فصل می بیند و بی شک گل های این نابغه پرتغالی، کمک بزرگی در راه فتح دودسیما و لالیگا برای کهکشانی ها خواهد بود.
خیلی جالبه با اینکه اشتباهات داوری در بعضی واقع کشنده هست و عملا سرنوشت یه تیم و یه جام رو عوض میکنه باز فکر کنم هستن افرادی که با سیستم ویدئو چک و ... مشکل دارن
یادمه چند وقت قبل برنامه 120 میدیدم مجری برنامه میثاقی از سیستم ویدئو چک ایراد و ناراضی بود
اگه اشتباه نکنم بازی دوستانه رئال بود که داور چند دقیقه وقت رو گرفت که گل رونالدو رو چک کنه ..
سر همین صحنه هم میثاقی گفت خواهشا دیگه اینو والیبالش نکنید
در مورد یه نوستالژیک قدیمی حرف زد و گفت فکر کنید اگه فلان دهه (( فکر کنم 90 رو میگفت )) این سیستم بود نصف نوستالژی فوتبال پاک میشد
یعنی یه جوری انگار با اشتباه داوری و اینکه به ضرر تیمی باشه مشکلی نداشت فقط اینکه وقت بازی گرفته میشد مشکل داشت .
یعنی حاضر بود زحمات تیمی هدر بره ولی سرعت بازی گرفته نشه ؟؟
حالا نمیدونم قصد و نیتش چی بود ولی واقعا بازی حتی دقایقی متوقف بشه ارزش داره تا زحمتی تیمی هدر نره (( حالا اعصاب طرفدار یه طرف))
به هر حال وقت اضافه رو واسه همین گذاشتن
شاید مثل والیبال لحظاتی وقت گیر باشه ولی قطعا ارزش خواهد داشت ...
Real Madrid team: Navas; Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric; Isco, Benzema, Ronaldo
Subs: Kiko Casilla, Danilo, Asensio, James, Kovacic, Morata, Lucas Vazquez
Bayern Munich team: Neuer; Lahm, Boateng, Hummels, Alaba; Alonso, Vidal, Thiago; Robben, Ribery, Lewandowski
Subs: Ulreich, Bernat, Kimmich, Costa, Rafinha, Coman, Muller
گل دات کام
بایرنی های انجمن کجان؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)