تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 87

نام تاپيک: توپ طلا | Ballon d'Or | سال 2016

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ناسلامتی جایزه فردی هست. بازیکنی که هت تریک کرده حق نداره بهترین بازیکن زمین بشه چون تیمش 4-3 باخته؟!
    اینکه تیمش چه نتیجه ای گرفته دیگه ربطی نداره.
    دادا
    شما یجوزی میگی جازیه فردیه انگار بین سه تا رزمی کار بهترین رو انتخاب کردن!
    تو پست قبلی هم گفتم... اگر قرار باش که دید فقط گلزنی باشه که توپ طلا رو باید بدن به آقای گل./
    پس با این حساب یه دربازه بان، مدافع یا حتی یه هافبک هیچ وقت نمیتونه و نباید توپ طلا بگیره.
    گاهی دوستان چنان به آمار گلزنی مسی یا رونالدو اشاره میکنن که انگار در تمامی گلهاشون مارادونایی عمل کردن و بعد دریبل همه گل زدن!
    فوتبال یه بازی گروهیه. جوایز فردی ای هم که داده میشه، محصول یه کار تیمی بوده.
    میزان تاثیرگذاری یه بازیکن در تیمش که ثمره اون قهرمانی و افتخار آفرینی با تیمش بوده من فکر میکنم ملاک هست. حالا این تاثیرگداری میتونه با n فاکتور من جمله گلزنی که قطعا تاثیرگذار تره تعیین بشه.
    سینا جان؛ از بهترین بازیکن زمین بودن داری نتیجه میگیری بهترین بازیکن جهان بودن رو؟ ضمن اینکه در باب مثالی که زدی توجه داشته باش که نتیجه 4-0 با 4-3 جفتشون به منزله شکسته.
    (تو پرانتز تاکید میکنم فوق العاده بودن رونالدو و مسی غیر قابل انکاره و لطفا حرفام رو اشتباه برداشت نکنید.)
    بازیکن ها و مربی ها به عملکرد فردی توجه میکنن و خبرنگارا بیشتر به نتیجه تیمی.
    این برداشت شماست. حالا نمیدونم دلیل مستندی داری یا...
    ولی در 6 دوره ای که توپ طلا با جایزه فیفا مرج شدن، فقط در دو دوره ( 2010 (مسی) و 2013 (رونالدو) ) رای خبرنگارها برای نفر اول همسو با رای مربیان و کاپیتان ها نبود.
    یعنی در 4 دوره رای اکثریت همه من جمله خبرنگارا روی یه نفر خاص بوده که سه دوره از اون 4 دوره مسی انتخاب شده که سال گذشته آمار خبرنگارا قاطعانه روی مسی بود.
    من فکر میکنم اکثر ژورنالیست ها دید همه جانبه تری نسبت به کاندیدا ها و عملکردشون دارن و شاید به نوعی غلبه داشته به نظر شخصی و مورد علاقشون. البته خودتم گفتی همشون رای پرت قطعا دارن.
    .

2. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دادا
    تو پست قبلی هم گفتم... اگر قرار باش که دید فقط گلزنی باشه که توپ طلا رو باید بدن به آقای گل./
    پس با این حساب یه دربازه بان، مدافع یا حتی یه هافبک هیچ وقت نمیتونه و نباید توپ طلا بگیره.
    گاهی دوستان چنان به آمار گلزنی مسی یا رونالدو اشاره میکنن که انگار در تمامی گلهاشون مارادونایی عمل کردن و بعد دریبل همه گل زدن!
    میزان تاثیرگذاری یه بازیکن در تیمش که ثمره اون قهرمانی و افتخار آفرینی با تیمش بوده من فکر میکنم ملاک هست. حالا این تاثیرگداری میتونه با n فاکتور من جمله گلزنی که قطعا تاثیرگذار تره تعیین بشه.
    سینا جان؛ از بهترین بازیکن زمین بودن داری نتیجه میگیری بهترین بازیکن جهان بودن رو؟ ضمن اینکه در باب مثالی که زدی توجه داشته باش که نتیجه 4-0 با 4-3 جفتشون به منزله شکسته.
    حسین جان حرف حق میزنی، ولی متاسفانه اگه حتی مسی و رونالدو تکواندو کار هم بودن، دوستان میگفتن مربی مسی خب نبود، تقصیر اون چیه، مسی بیشتر لگد انداخت، باید جایزه رو میدادن به اون، مسی نشد گریزمن، گریزمن نشد سوارز، خلاصه هرکی جز رونالدو.

4. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دادا
    (تو پرانتز تاکید میکنم فوق العاده بودن رونالدو و مسی غیر قابل انکاره و لطفا حرفام رو اشتباه برداشت نکنید.)

این برداشت شماست. حالا نمیدونم دلیل مستندی داری یا...
    ولی در 6 دوره ای که توپ طلا با جایزه فیفا مرج شدن، فقط در دو دوره ( 2010 (مسی) و 2013 (رونالدو) ) رای خبرنگارها برای نفر اول همسو با رای مربیان و کاپیتان ها نبود.
    یعنی در 4 دوره رای اکثریت همه من جمله خبرنگارا روی یه نفر خاص بوده که سه دوره از اون 4 دوره مسی انتخاب شده که سال گذشته آمار خبرنگارا قاطعانه روی مسی بود.
    من فکر میکنم اکثر ژورنالیست ها دید همه جانبه تری نسبت به کاندیدا ها و عملکردشون دارن و شاید به نوعی غلبه داشته به نظر شخصی و مورد علاقشون. البته خودتم گفتی همشون رای پرت قطعا دارن.
    .
    پنج نفر اول مهاجمن. خودبخود مقایسه میشه گل و پاس گل. نه هافبکی داریم نه مدافعی نه دروازه بانی. کسی از دفاع خوب و کنترل بازی رونالدو یا سوارز که تعریف نمیکنه! مسی تو اینا گهگاه عقب تر بازی میکنه که اونم اکثر پنالتی های تیمشو میزنه و با آمار گلزنی خوبی که داره راحت با بقیه مقایسه میشه.

در مورد برداشت من، علاوه بر دو دوره ای که خودت مثال زدی کافیه به دوره های قبل نگاه کنی. سال 2004 فوتبالی ها به رونالدینیو رای دادن، خبرنگارا به شوچنکو که تازه قهرمان اروپا شده و کلی جام برده. سال 2001 فوتبالی ها به فیگو رای دادن، خبرنگارا به اوون که 5 جام از جمله 2 جام اروپایی برده.

سند فهرست برنده های توپ طلا و بازیکن سال + PDF تفکیک رای ها از سوی فیفا که راحت میتونی پیدا کنی.

سال 2010 و 2013 هم که گل سر سبد تفاوت انتخاب هاست. فکر می کنی خبرنگارا اسنایدر و ریبری رو برای چی انتخاب کردن؟ ارتباطی به جام هاشون نداشت؟ چرا فوتبالی ها مسی و رونالدو رو انتخاب کردن؟ ارتباطی به سطح بازیشون نداشت؟ برداشت تو چیه.

کلام آخر

حسین جان سری به تاپیک سال 2013 بزنی متوجه حرفای من میشی. سه دوستی که اسمشون همین الان پای پستت هست و دوتاشون نظر هم دادن، هرکاری کردن تا ثابت کنن خبرنگارا بیشعورن و انتخاب رونالدو با گل های زیاد بدون جام درسته. از جمله قرار دادن نظر مردم، نظرسنجی آنلاین، نظر فوتبالی ها، آمار گل ها...

تاکید کسری به فردی بودن جایزه + شمردن گل های رونالدو یکی از نکات جالبه تاپیک اون ساله.

معیار اون سال مختصر مفید:

تا اونجایی که خبر دارم توپ طلا یه جایزه فردی هست و اصلا کاری به نتایج تیمی نداره

6. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رده بندی بهترین گلزنان سال 2016

مسی یا رونالدو؛ کدام یک آقای گل 2016 شد؟

لیونل مسی با ثبت 59 گل در سال 2016 میلادی توانست عنوان بهترین گلزن سال 2016 را بالاتر از رونالدو از آن خود کند.

دیدار شب گذشته بارسلونا برابر اسپانیول و نیز رئال برابر کاشیما، آخرین بازی های مسی و رونالدو در سال 2016 بودند. مسی روز گذشته توانست یک گل به ثمر برساند و رونالدو نیز هت تریک کرد.

با اعلام رسمی انریکه مبنی بر اینکه به مسی، سوارز و نیمار برای بازی برگشت یک شانزدهم نهایی کوپا دل ری مقابل هرکولس استراحت داده، فوق ستاره آرژانتینی، پرونده خود در سال 2016 میلادی را با ثبت 59 گل بست.

او 51 گل با پیراهن بارسا و 8 گل با پیراهن تیم ملی آرژانتین به ثمر رساند. از 51 گل مسی برای بارسا، 32 گل در لالیگا، 13 گل در لیگ قهرمانان، 5 گل در کوپا دل ری و 1 گل نیز در سوپرکاپ اسپانیا به ثمر رسید. از 8 گلش برای آرژانتین نیز 5 گل در کوپا آمه ریکا و سه گل در مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه به ثمر رسیده است.

رونالدو اما در سال 2016 میلادی توانست 54 گل به ثمر برساند؛ 44 گل برای رئال و 10 گل برای تیم ملی پرتغال.

برنده توپ طلای سال 2016، 33 گل در لالیگا، 7 گل در لیگ قهرمانان و 4 گل نیز در جام جهانی باشگاه ها برای کهکشانی ها به ثمر رساند و در تیم ملی پرتغال نیز 3 گل در یورو 2016 و 7 گل نیز در مقدماتی جام جهانی روسیه.

پس از مسی و رونالدو، لوئیس سوارز با 51 گل، زلاتان با 49 گل، لواندوفسکی با 46 گل، کاوانی با 44 گل، عمر السوما با 41 گل، ایگواین و الزاوی با 39 گل و آگوئرو با 37 گل قرار دارند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض ادعای موندو دپورتیوو؛ کریستیانو رونالدو، برنده جایزه بازیکن سال 2016 فیفا

.

.
    طرفداری - کریستیانو رونالدو، فوق ستاره پرتغالی رئال مادرید بالاتر از لیونل مسی و آنتوان گریزمان، جایزه بازیکن سال فیفا (THE BEST) را فتح کرده است و این خبر روز 9 ژانویه رسما اعلام خواهد شد.

به گزارش mundodeportivo، رونالدو که چند روز پیش چهارمین توپ طلای خود را از فرانس فوتبال دریافت کرد، بیست روز دیگر، دومین جایزه معتبر انفرادی دنیا فوتبال در سال 2016 را نیز کسب خواهد کرد تا سال شگفت‌انگیزش تکمیل شود. رونالدو البته این بار با اختلافی کمتر نسبت به رای‌گیری توپ طلا رقیب همیشگی‌اش، لیونل مسی را جا گذاشته و آنتوان گریزمان نیز با اختلافی فاحش نسبت به این دو، در رتبه سوم قرار گرفته است.

به جز رونالدو، زین الدین زیدان نیز به عنوان یکی از نامزدهای کسب عنوان مربی سال به زوریخ سفر خواهد کرد. اگرچه گفته می‌شود این جایزه را کلودیو رانیری، سرمربی لسترسیتی به خاطر قهرمانی تاریخی در لیگ برتر کسب خواهد کرد. بنابراین، کادر مدیریتی رئال و در راس آن‌ها، فلورنتینو پرز روز نهم ژانویه به سوئیس پرواز می‌کنند تا در کنار رونالدو و دیگر بازیکنانی که احتمالا در تیم منتخب سال قرار خواهند گرفت، شبی به یادماندنی را رقم بزنند.

10. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لیونل مسی، بهترین بازی‌ساز دنیا در سال 2016

از سوی اداره تاریخ و آمار فوتبال، لئو مسی، فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا با کسب 172 امتیاز توانست عنوان بهترین بازی ساز دنیا در سال 2016 را از آن خود کند.

لئو مسی این عنوان را بالاتر از اینیستا و تونی کروس به دست آورد. اینیستا در این رده بندی 66 امتیاز و کروس نیز 45 امتیاز کسب کرد. حضور دو بازیکن از بارسا و یک بازیکن از رئال در جمع سه بازی ساز اول دنیا در نوع خود جالب توجه است.

مسی سال گذشته نیز این عنوان را با 168 امتیاز کسب کرده بود. دو سال پیش تونی کروس از رئال بهترین بازی ساز دنیا شده بود.

اوزیل از آرسنال، محرز از لسترسیتی، مودریچ از رئال، دی بروین از سیتی، پوگبا از یونایتد، هازارد از چلسی و پایت از وستهام نیز در رده های چهارم تا دهم قرار گرفتند.

اولین بار زیدان در سال 2006 بود که این عنوان را کسب کرد و پس از او کاکا، ژاوی(2008-2011)، اینیستا(2012-2013)، تونی کروس و مسی(2015-2016) بهترین بازی ساز دنیا شده اند.

12. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میگن تیم منتخب فیفا لو رفته:
    .

14. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

.

.
    طرفداری- مراسم جدید فیفا برای اعلام بازیکن برتر سال روز دوشنبه 9 ژانویه در شکل و شمایلی جدید برگزار خواهد شد. در این مطلب سعی بر این است تا شما را با چند و چون این مراسم مطلع سازیم و فرق آن را با جایزه فرانس فوتبال برای شما شرح دهیم.

چرا میان این مراسم با balon d'or باید تمایز قائل شد؟

از سال 1956 تا سال 2009 این فرانس فوتبال بود که جایزه توپ طلا را اهدا می کرد؛ تا این که در سال 2010 با بهترین بازیکن سال فیفا ادغام شد. این روال برای شش سال بعد تداو یافت تا این که جیانی اینفانتینو ریاست جدید فدراسیون جهانی فوتبال تصمیم گرفت تا روش کاری سپ پلاتر رییس پیشین این نهاد را کناز گذاشته و هر سال در ماه ژانویه در مراسم "ترین ها" (و به طور مستقل از توپ طلای فرانس فوتبال) بهترین های سال را گزینش کند. با این اوصاف روشن است که توپ طلایی که ماه گذشته میلادی به کریستیانو رونالدو رسید، از سوی نهاد فرانس فوتبال به وی ارائه شد.

چه کسانی در تعیین برترین های این مراسم نقش خواهند داشت؟

آرای کاپیتان ها و سرمربیان تیم های ملی تاثیری 50 درصدی خواهند داشت. 50 درصد دیگر را باید به نقش عموم مردم با رأی دادن از طریق اینترنت و البته خبرنگاران ورزشی برجسته بین المللی سپرد.

چه کسانی مدعی کسب عنوان بهترین بازیکن سال فیفا هستند؟

کریستیانو رونالدو که با پرتغال قهرمان یورو 2016 و با رئال مادرید قهرمان لیگ قهرمانان اروپا و جام باشگاه های جهان شد، لیونل مسی که بار دیگر در لباس بارسلونا خوش درخشید و آنتوان گریزمان که با فرانسه و اتلتیکو مادرید در هر دو عرصه ملی و باشگاهی به فینال های اروپایی رسید‌، سه مدعی کسب این عنوان به شمار می روند. آن ها از بین فهرست 23 نفره اولیه اعلام شده از سوی فیفا به مرحله نهایی راه یافته اند.

چه جوایزی در این مراسم اهدا خواهد شد؟

بهترین فوتبالیست مرد سال 2016

بهترین فوتبالیست زن سال؛ نامزدها: ملانی برینگر (آلمان-بایرن مونیخ)، کارلی لوید (امریکا-هوستون دش)، مارتا (برزیل-هوزنگارد)

بهترین مربی مرد سال؛ نامزدها: فرناندو سانتوس (پرتغال)، کلودیو رانیری (لسترسیتی) و زین الدین زیدان (رئال مادرید)

بهترین مربی فوتبال زنان در سال 2016؛ نامزد ها: جیل الیس (امریکا)، سلویا نید (آلمان) و پیا سونزیژ (سوئد)

جایزه بهترین گل سال (پوشکاش)؛ نامزدها: گل مارلون در دیدار کورینتیانس برابر کوبرسال (کوپا لیبرتادورس)، گل دانیوسکا رودریگز در دیدار ونزوئلا برابر کلمبیا (جام ملت های امریکای جنوبی زنان در رده زیر 17 سال) و گل موحد فیض صبری در دیدار پولائو پینانگ برابر پاهانگ (سوپرلیگ مالزی)

جایزه بازی جوانمردانه سال

که پیش از اشخاص نامداری همچون پائولو دی کانیو آن را از آن خود کرده اند. سال گذشته این عنوان به کلیه نهاد های فوتبالی ای رسید که از پناهندگان حمایت به عمل آوردند. باشگاه بارسلونا، کلیه هواداران حاضر در جام جهانی 2006 و امین متوسل زاده دیگر کسانی هستند که این جایزه پیش از این به آن ها رسیده است.

بهترین هواداران سال؛ نامزد ها: هواداران آدو دن هاگ، لیورپول و دورتموند (به طور مشترک) ، تیم ملی ایسلند

تیم منتخب سال فیفا

تیمی منتخب از سراسر جهان که لزوما نباید در فهرست 23 نفره فیفا جای داشته باشند (کما این که سرخیو راموس تنها مدافع حاضر در این فهرست است). برای این تیم 11 نفره، تقریبا 25 هزار بازیکن فوتبال در 70 کشور جهان منظور شده اند.

این مراسم در کجا برگزار خواهد شد؟

این مراسم با اجرای اوا لونگوریا بازیگر امریکایی و مارکو شریل مجری آلمانی در شهر زوریخ سوئیس بر پا خواهد شد. زمان شروع مراسم 21 ساعت به وقت تهران است و این در حالی است که برای برخی مشاهیر دنیای فوتبال که در این مراسم حضور خواهند داشت، فرش سبزی پهن خواهد شد.

آیا سپ بلاتر در این مراسم حضور خواهد داشت؟

خیر
    .

+

نصف رای (۵۰درصد) دست مربی و بازیکنان هست، ۵۰ درصد بقیه بین خبرنگارا و مردمی که آنلاین رای دادن پخش هست.

+

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

.
    رونالدو جایزه فیفا رو هم برد تا هر سه جایزه ی مهم فردی امسال رو مال خودش کرده باشه: بهترین بازیکن یوفا، بهترین بازیکن فیفا، توپ طلا.
    .
    57 games
    55 goals
    17 assists
    4 major trophies
    1 Ballon d'Or
    .
    ۵ رئالی تو ترکیب سال فیفا: راموس، مارسلو، مودریچ، کروس و رونالدو.

رانیاری هم بهترین مربی شد.
    .
    34.54% Ronaldo
    26.42% Messi
    7.53% Griezmann
    31.51% باقی رای ها
    .

طبق معمول رونالدو و مسی به همدیگه رای ندادن. چندتا رای کاپیتان تیم های مطرح:
    .
    Cristiano Ronaldo: Bale, Modric and Ramos
    Messi: Luis Suarez, Neymar and Iniesta
    Sergio Ramos: Ronaldo, Messi and Iniesta
    Dani Alves: Messi, Neymar and Luis Suarez
    James Rodriguez; Ronaldo, Modric , Bale
    Modric: Ronaldo, Messi and Bale
    Wayne Rooney: Ronaldo, Suarez and Vardy
    Manuel Neuer: Kroos, Ozil and Lewandowski
    Gianluigi Buffon: Messi, Bale and Ronaldo
    Rafa Marquez: Messi, Griezmann and Suarez
    Arjen Robben: Ronaldo, Kroos and Lewandowski
    Arda Turan: Messi, Neymar and Iniesta
    Hazard (Belguim): Ronaldo, Mess, Greizmann
    Simon (Denmark): Ronaldo, Messi, Greizmann
    Niklas (Finland): Messi, Ronaldo, Suarez
    Hosseini Seyed Jalal (Iran): Ronaldo, Messi, Neymar
    Makoto (Japon): Suarez, Griezmann, Messi
    .
    رای تعدادی از مربیان:
    .
    Gareth Southgate (England): Ronaldo, Griezmann, Kante
    Michael O'Neill (Northern Ireland): Ronaldo, Messi, Griezmann
    Martin O'Neill (Republic of Ireland): Bale, Buffon, Kante
    Gordon Strachan (Scotland): Messi, Suarez, Aguero
    Chris Coleman (Wales): Bale, Sanchez, Vardy
    .
    .
    آمار رای اول مربی و بازیکنان:
    .
    تعداد رای اول نام بازیکن
    158 Ronaldo
    99 Messi
    12 Griezmann

17. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با ارزش ترین بازیکنان فوتبال جهان

1 - نیمار
    2 - لیونل مسی
    3 - پل پوگبا
    4 - آنتوان گریزمان
    5 - لوییس سوارز
    6 - هری کین
    7 - کریستیانو رونالدو
    8 - پائولو دیبالا
    9 - دله الی
    10 - ادن آزار

مرکز بین المللی مطالعات ورزشی CIES

ورزش سه

19. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •