دادا
شما یجوزی میگی جازیه فردیه انگار بین سه تا رزمی کار بهترین رو انتخاب کردن!
تو پست قبلی هم گفتم... اگر قرار باش که دید فقط گلزنی باشه که توپ طلا رو باید بدن به آقای گل./
پس با این حساب یه دربازه بان، مدافع یا حتی یه هافبک هیچ وقت نمیتونه و نباید توپ طلا بگیره.
گاهی دوستان چنان به آمار گلزنی مسی یا رونالدو اشاره میکنن که انگار در تمامی گلهاشون مارادونایی عمل کردن و بعد دریبل همه گل زدن!
فوتبال یه بازی گروهیه. جوایز فردی ای هم که داده میشه، محصول یه کار تیمی بوده.
میزان تاثیرگذاری یه بازیکن در تیمش که ثمره اون قهرمانی و افتخار آفرینی با تیمش بوده من فکر میکنم ملاک هست. حالا این تاثیرگداری میتونه با n فاکتور من جمله گلزنی که قطعا تاثیرگذار تره تعیین بشه.
سینا جان؛ از بهترین بازیکن زمین بودن داری نتیجه میگیری بهترین بازیکن جهان بودن رو؟ ضمن اینکه در باب مثالی که زدی توجه داشته باش که نتیجه 4-0 با 4-3 جفتشون به منزله شکسته.
(تو پرانتز تاکید میکنم فوق العاده بودن رونالدو و مسی غیر قابل انکاره و لطفا حرفام رو اشتباه برداشت نکنید.)
این برداشت شماست. حالا نمیدونم دلیل مستندی داری یا...
ولی در 6 دوره ای که توپ طلا با جایزه فیفا مرج شدن، فقط در دو دوره ( 2010 (مسی) و 2013 (رونالدو) ) رای خبرنگارها برای نفر اول همسو با رای مربیان و کاپیتان ها نبود.
یعنی در 4 دوره رای اکثریت همه من جمله خبرنگارا روی یه نفر خاص بوده که سه دوره از اون 4 دوره مسی انتخاب شده که سال گذشته آمار خبرنگارا قاطعانه روی مسی بود.
من فکر میکنم اکثر ژورنالیست ها دید همه جانبه تری نسبت به کاندیدا ها و عملکردشون دارن و شاید به نوعی غلبه داشته به نظر شخصی و مورد علاقشون. البته خودتم گفتی همشون رای پرت قطعا دارن.
.