مدافعِ من پارِدِس بازی نکرده من میخوام به جاش زلاتان بیاد تو!
اتومات خودش زلاتانو میاره؟ یا میره مورنو رو میاره که 0گرفت امروز؟
چجور میشه این وضعیت؟![]()
مدافعِ من پارِدِس بازی نکرده من میخوام به جاش زلاتان بیاد تو!
اتومات خودش زلاتانو میاره؟ یا میره مورنو رو میاره که 0گرفت امروز؟
چجور میشه این وضعیت؟![]()
اولویت با شماره 1 روی نیمکته ، اگه بازی نکرده بعدی ! البته اگر تعداد بازیکنان اون پست کمتر از یه حدی برسه ، بازیکن همون پست فقط میتونه میاد تو ! یعنی مثلا شما 3 تا دفاع گذاشتی تو زمین و نفر اول نیمکت مهاجم یا هافبکه ، در اینصورت اگر یکی از مدافعین بازی نکنه میره سراغ اولین مدافع روی نیمکت تا تیم 2 دفاعه نشه !
توی تیم شما مورنویی هست که بازی کرده اون میاد تو ! مهم نیست امتیازش منفیه یا صفره یا هرچی !
هفته بعد اگه بخوام یکی از مهاجما رو بزارم که نفر اول بیاد تو باید چیکار کنم؟
اخه خودش اتومات اول دروازبان رو گذاشته بعد مدافع و هافبک و نفر سوم هم مهاجم!
روی بازیکن مورد نظر کلیک چپ می کنید ، نگه می دارید و به هر جا خواستید می برید !
یا کلیک چپ روی بازیکن و از منویی که میاد گزینه تعویض و با نیمکت نشین دیگه جاشو عوض می کنید
من فکر میکردم سیستم تعویض بازیکنای ذخیره, مثه فانتزیه یوروئه که اشتباه میکردم!
الکی الکی 9 امتیاز زلاتان پرید, تازه آزارد هم فردا بازی داره و حتما امتیاز بالایی میگیره!
Last edited by 000000000; 14-08-2016 at 23:53.
امروز بعد از یک هفته تونستم به اینترنت دسترسی داشته باشم. نه توی پیشبینی لیگ ایران تونستم شرکت کنم و نه اینجا پیگیری کنم. چقدر قیافه این بازی و اطلاعاتش نسبت به یورو فانتزی فرق میکنه و اینجا سطح خیلی بالایی داره.اینجا هم کاپیتان 2 برابر امتیازش حساب میشه ؟
یه سوال : الان پوگبا اومده لیگ برتر اسمشم میذارن توی لیگ یا فقط همون بازیکنای قبلی رو باید استفاده کنیم. منظورم اینه که ترانسفر ها رو اعمال کردن ؟ با اوله که شرکت میکنم.
آره کاپیتان امتیازش دو برابره. البته با استفاده از وایلدکارت تریپل کپتین سه برابر هم میشه.
پوگبا در حال حاضر توی لیست منچستر هست و میتونین انتخابش کنین. هر ترنسفری که توی واقعیت انجام بشه چند ساعت بعدش توی فانتزی هم اعمال میشه
کد عضویت در فوتبال فانتزی سایت 90 رو بزنین و بیاین داخل لیگ برتر تو قسمت لیگ های من
کد عضویت:rVXZVIFdSX
ماشالله هیجان تاپیک فوق العاده بالاست !
ما که wildcard زدیم بلکه یه فرجی بشه !
این هفته ی پیش که واسه من خیلی خوش یمن بود
کلاسیک رو تا رتبه 3 اومدم بالا......هد تو هد دوم شدم......بعد اورال ایران از شونصد هزار و خورده ای اومدم 111 ام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)