تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 48 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 475

نام تاپيک: .Real Madrid .F.C . | کهکشانی ها | فصل 2017-2016

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ظاهرا مصدومیت موراتا جدی نیست.

آنجلوتی: مربی گری در رئال مادرید، بهترین چیز رو زمین هست. هر مربی که واسه خودش ارزش قائل هست، باید روزی مربی این تیم بشه. تجربه ی بسیار خاصی هست، اتفاقاتی که در مادرید میفته، هیچ کجای دیگه ای نمیفته. علاقه ی من به مادرید، بیشتر از علاقم به میلان هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مارسلو دیشب پاس گل داد، په په هم یه گل زد.

خامس هم پاس گل داد، هم گل زد، البته یه پنالتی هم خراب کرد.

+

دیشب تولد ۷ سالگی مرجع خبری رئال مادرید بود، که مهمانان مهمی هم دعوت بودند، از جمله دکتر صدر، علیرضادهقانی، رامین پرچمی و ...
    .
      محتوای مخفی: ادامه 

2. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

آنچلوتی: رئال بزرگ‌تر از هر باشگاهی در دنیا است

کارلو آنچلوتی پس از اخراج از رئال و یک سال استراحت، از این فصل هدایت بایرن مونیخ را بر عهده گرفته است.

به گزارش "ورزش سه"، کارلتو در دوران بازی، پیراهن تیم هایی چون رم و میلان را به تن کرد و در قامت مربی نیز روی نیمکت پارما، یووه، میلان، چلسی، پاری سن ژرمن و رئال نشسته است. او کارنامه بسیار درخشانی در دوران مربیگری دارد و با میلان و رئال موفق به کسب عنوان قهرمانی چمپیونزلیگ شده است.
    آنچلوتی در مصاحبه جدید خود با مارکا به مقایسه رئال با تیم های دیگری که هدایتشان را بر عهده داشته پرداخت و گفت:" تجربه به من می گوید که هر مربی بزرگی، باید تجربه مربیگری در رئال را کسب کند. رئال بزرگتر از هر باشگاهی در دنیا است. تجربه مربیگری این تیم خاص و ویژه است و به واقع، مربی رئال بودن چیز دیگری است. شما در همه جای دنیا حضور هواداران این تیم را حس می کنید. در هتل، فرودگاه، هواپیما و هر جای دنیا که می روید، رئال هوادار دارد. حضور در رئال مادرید برای من تجربه ای بی نظیر بود حتی به قیمت اخراج شدن. وقتی قراردادم را امضا کردم، می دانستم روزی به پایان کار با این تیم خواهم رسید و آگاه بودم که امکان اخراج شدنم وجود دارد؛ با این حال این چالش را قبول کردم، به خاطر تاریخ باشکوه رئال. رئال همیشه در قلب من جای خواهد داشت و من همیشه یک رئالی باقی خواهم ماند."

4. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نمره کریستیانو رونالدو در بازی فیفا ۲۰۱۷
    رتبه ی اول، بالاتر از هر بازیکن دیگه ای
    .

6. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران، ونک

پيش فرض

سلام به همه دوستان امیدوارم این فصل هم تو لالیگا و هم لیگ اروپا قهرمان بشیم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

.
    امروز، تو سانتیاگو برنابئو با اوساسونا بازی داریم. بعد ۴ ماه میتونیم BBC رو دوباره ببینیم. البته رونالدو به زیدان قول داده که ۹۰ دقیقه بازی نکنه.

اگر این بازی رو ببریم، به رکورد ۱۵ برد پیاپی خودمون میرسیم، اگر اشتباه نکنم رکورد لالیگا دست بارسلونا با ۱۶ برد پیاپی هست.

ظاهرا زیدان میخواد به مارسلو، کاسمیرو و خامس استراحت بده. البته مارسلو رو شک دارم، چون کسی رو نداریم که بجاش بازی کنه (مگه اینکه یکی که پست تخصصیش اونجا نیست رو بذاره جاش). کوئنترائو فقط هست که اونم هنوز مصدومه.

9. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

رونالدو که امشب پس از دو ماه به میادین بازگشت و گل اول رئال را به اوساسونا زد، در پاسخ به افاضات اخیر ژاوی گفت:" همه دنیا می دانند که هر بازیکنی می خواهد به صفحه اول روزنامه ها راه یابد درباره ی من صحبت می کند.

11. 2 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

رونالدو که امشب پس از دو ماه به میادین بازگشت و گل اول رئال را به اوساسونا زد، در پاسخ به افاضات اخیر ژاوی گفت:" همه دنیا می دانند که هر بازیکنی می خواهد به صفحه اول روزنامه ها راه یابد درباره ی من صحبت می کند.
    واقعا وقتی رونالدو در اسپانیا هست و ژاوی این سر دنیا، اینگونه علیه هم حرف زدن اصلا لازم نیست. هرچند شروع کنندش رونالدو نبود ولی به هر حال واقعا جالب نبود. احتمالا ژاوی قصد داشته در رای کشورهای حاشیه خلیج برای توپ طلا تاثیر بزاره.

=======

رئال دوتا گل رو خوب نخورد، اگه با این وضع جلوی بارسا و اتلتیکو بخوان قرار بگیرن اون لالیگا که زیدان گفته رو نمیتونن به دست بیارن مگه اینکه بارسا و اتلتیکو مثل دیشب امتیاز از دست بدن

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پاسخ رونالدو به صحبت های ژاوی: هر کس می خواهد خودش را در خبرها قرار دهد، از نام من استفاده می کند
    .

.
    پاسخ رونالدو به صحبت های ژاوی: هر کس می خواهد خودش را در خبرها قرار دهد، از نام من استفاده می کند.

طرفداری - کریستیانو پس از پیروزی 5-2 رئال مادرید مقابل اوساسونا در گفتگو با آ اس راجع به مسائل مختلفی صحبت کرد. دو روز پیش، ژاوی هرناندز اسطوره بارسلونا در مورد مقایسه رونالدو و مسی گفته بود رونالدو نمی تواند به سطح مسی برسد و تنها هواداران رئال مادرید می توانند رونالدو را بهتر از مسی بدانند. رونالدو در این مورد گفت:

طبیعی است چون من کسی هستم که بیشترین جستجو در اینترنت برای من انجام می شود و هر کس می خواهد خودش را در خبرها قرار دهد، از نام من استفاده می کند. ژاوی که در لیگ قطر بازی می کند نباید راجع به این مسائل نظر بدهد. او تمام افتخارات تیمی را برده است اما من 3 توپ طلا دارم و او هرگز چنین عنوانی کسب نکرده است.

شرایط جسمی خوبی دارم و به راحتی می توانستم 90 دقیقه بازی کنم. حقیقت این است که پس از یک مصدومیت دراز مدت با کمی استرس وارد زمین می شوید. اما طبیعی است. هیچ دردی احساس نمی کنم و در شرایط خیلی خوبی هستم. خوشحالم که پیروز شدیم. تیم عالی بازی کرد. من هم گل زدم و آن هم عالی است.

وی در مورد تمدید قراردادش با رئال مادرید گفت:

باید با رییس صحبت کنید. همانطور که گفته ام، همه چیز خوب پیش می رود. من با چند روزنامه راجع به این مساله صحبت کرده ام و دیگر بحث راجع به آن بیهوده است. اگر شما رییس رئال مادرید باشید و بازیکنی مانند من در اختیار داشته باشید، قطعا قرارداد او را 10 سال تمدید خواهید کرد. فکر می کنم همه چیز خوب پیش می رود و من و رییس نگرانی از این بابت نداریم.

با زیدان از پیش هماهنگ کرده بودیم. او هفته پیش گفته بود 60 دقیقه بازی کنم اما 70 دقیقه بازی کردم. الان نیز به من گفته در مقابل اسپورتینگ 70 دقیقه بازی می کنم. شاید دوباره بیشتر شود. دو بازی ابتدایی لیگ را استراحت کردم و الان وقت بازی کردن است.

وی در مورد دیدار رئال مادرید در لیگ قهرمانان مقابل اسپورتینگ گفت:

این بازی برای من معنای زیادی دارد. اسپورتینگ تیمی است که من در آن رشد کردم و همیشه در قلب من است. با این حال در حاضر من بازیکن رئال مادرید هستم. اینجا باشگاه من است و باید برای آن تلاش کنم. به رئال مادرید عشق می ورزم و دوست دارم پیروز شویم.

رونالدو در مورد بازنشستگی در رئال مادرید گفت:

در حال حاضر به اینکه از این تیم جدا شوم اصلا فکر نمی کنم. می خواهم با رئال مادرید قهرمان لیگ شوم زیرا ما در سال های اخیر نتوانستیم این عنوان را کسب کنیم. رئال مادرید بهترین باشگاه جهان است و می خواهم مدت زیادی در آن بمانم و اینجا کارم را به پایان برسانم. تیم بسیار خوبی داریم و فکر می کنم قهرمان لیگ می شویم.

ستاره پرتغالی در مورد رسیدن به رکورد 100 گل در لیگ قهرمانان گفت:

الان چند گل زده ام؟ 94؟ امیدوارم بتوانم به صد گل برسم. 6 گل لازم دارم. خواهیم دید. در حال حاضر به این فکر می کنم که تا آخر فصل در فرم خوبی باشم.

توپ طلای امسال؟

هنوز خیلی به آن زمان مانده است...

+

چیزی که باید بهش دقت کرد، عدم اظهار نظر درباره لیونل مسی توسط رونالدو هست، صرفاً جواب ژاوی رو داد که واقعا هم بجز با بیان چنین اظهار نظرهایی، کسی در اروپا ازش حرف نمیزنه.

14. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تیم تقریبا داره خالی از مصدوم میشه، الان دیگه فقط ناواس و کوئنترائو باقی موندن (که البته ناواس گویا امروز با تیم تمرین کرده).

با این شرایط، زیدان کار دشواری برای انتخاب لیست ۱۸ نفرش واسه بازی مقابل اسپورتینگ داره. مخصوصا که به یک سری بازیکنا مثل خامس و مارسلو استراحت داد و الان انتظار میره اونا بازی کنن.

رونالدو هم با رفتن آربلوا کاپیتان چهارم تیم شد.

16. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رونالدو که همیشه رونالدو هست، یه ضربه ایستگاهی فوق العاده و برگردوندن امید به تیم. اما بجز رونالدو، مثلث BBC دیشب خوب کار نکرد، سانتر های بیل خیلی ضعیف بودن و بنزما هم کلا محو بود.

زیدان نیمه ی دوم، تعویض های خیلی خوب و شجاعانه ای کرد. وازکز با حرکاتش در سمت راست، جان تازه ای داد. اما بهتر از اون، تعویض خامس و موراتا بود که گل پیروزی بخش رو ساختن.

زیدان بعد بازی گفت: رئال مادرید میتونه هر نتیجه ای رو تو یک دقیقه عوض کنه. بازیکنا تلاش زیادی کردن و مزد تلاشش رو گرفتن. بعضی وقت ها باید تغییر ایجاد کنی، تغییرات ما هم درست بود. تغییرات باید واسه یه هدفی باشن، و این سری جواب دادن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رونالدو: واسه من، اسپورتینگ اصلا یه سورپرایز نبود، ضمنا، اینجور بازگشت ها جزئی از رئال مادرید و این استادیوم افسانه ای هست. خیلی خوبه که مردم اینجا عاشق من هستن و رئیس باشگاه ازم میخواد که اینجا بازنشسته بشم، اما من میخوام اینجا فوتبالم رو تموم کنم چون قلبم در مادرید هست.

موراتا: اینجا همیشه به بازگشت ایمان داری، ما نشون دادیم تا زمانی که داور سوت رو نزده هیچی تعیین نشده. میدونستم خامس میخواد توپ رو ارسال کنه، تمام تلاشم رو کردم که به توپ برسم.
    .

.
    رونالدو به ۵۵۰مین گل خودش رسید

18. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •