تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 61 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 607

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2016-2017

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دقیقا همینطوره حتی به نظر من باید این رو امسال بر میگردونند به تیم چون تیم تو لیگ قهرمانان نیست امسال میتونست قشنگ تجربه بدست بیاره تو لیگ و حذفی و اتحادیه و کنار تری و کیهیل و لوییز بازی کنه و باهاشون هماهنگ بشه و از فصل بعد جای تری رو میگرفت تو تیم !

فروش این بازیکن خریت محضه ! از اون دست خریت هایی که دو سال دیگه با مبلغ هنگفتی میریم دوباره دنبالش مثل لوکاکو !

البته دورنمای تیم کمی ادم رو میترسونه دز زمینه فروش :‌فلیپه لوییز -- ماتا -- کویین دی بروین -- لوکاکو - شورله - چک --- بازیکن هایی بودن که مفت از دست دادیمشون و الان هر کدوم ستار های تیم های خودشون هستند مخصوصا اگر الان دی بروین و فیلیپه و لوکاکو رو داشتیم ببنید تیم چقدر قویتر بود نسبت به الان ( البته مسئول اصلی این فاجعه اقای عام هستش )

2. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

اندریاس کریستنسن گفته احتمال داره تابستون دیگه چلسی رو ترک کنه و به صورت دائم قرارداد ببنده با موشن گلادباخ... اصلا خبر خوبی نیست، بازیکن به شدت با استعدادیه تو زمینه دفاعی یکی از امید های بزرگ فوتبال اروپا به حساب میاد. طبق مصاحبه ای که کرده مشخصه که بحثش بحث رقم قرارداد و دست مزده :| از همین الان شروع کرده به حریص بازی در آوردن، ولی در هر حال، به نظرم نباید از دستش بدیم، اگه بتونه به اون سطحی که بهش امید هست برسه بهترین جایگزین واسه کاپیتان تریه، چرا بریم دنبال 20 21 ساله های ضعیف تری نسبت به 20 ساله خودمون!؟ با یه قرارداد خوب سرشو گرم کنن تا وقتش برسه و برش گردونن به تیم
    اگه چلسی، کریستیانسن رو از دست بده بزرگترین اشتباهش بعد از فروش دی بروین خواهد بود. همین الانشم از کل مدافعین چلسی بهتره و تنها دلیلی که امسال برنگشت این بود که قرارداد قرضی که سال قبل با گلادباخ بسته شد دو ساله بود و بند بازگشت زودتر از دو سال هم نداشت قراردادش وگرنه همین امسال برمیگشت. قطعا فصل بعد که بیاد چلسی زوج زوما تو خط دفاع میشه چون تری که قطعا این فصل آخرشه، ایوانویچ هم خیلی بعیده قراردادش تمدید بشه، کیهیل هم که داغونه، لوییز هم که فاجعست و میمونه زوما و کریستیانسن. چلسی کلی بازیکن جوون داره که متاسفانه بهشون اعتماد نمیشه مثل توماس کالاس که هر چی باشه تو دفاع از لوییز بهتره.

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کنته " این خیلی مهمه که زمان شروع بکارم با یوونتوس که کیلینی، بونوچی و بارزالی گل های زیادی میخوردند را به یاد بیاورید. من اون زمان را به یاد میاورم قبل از پیوستن به یوونتوس خیلی از مردم به من میگفتند این دفاع ها خوب نیستند ولی وقتی با آنها شروع به کار کردم تعهد و رویکرد خوبی از آنها دیدم سپس به واسطه کار کردن فکر میکنم ما الان در مورد سه تا از بهترین دفاع های جهان یعنی بونوچی، کیلینی و بارزالی صحبت میکنیم اما به یاد بیارین که سال اولی که با یووه شروع کردم اونها اینطور نبودند. من فکر میکنم کیفیت داوید بین بونوچی و بارزالی است. تکنیک خوب، شخصیت خوب مثل بونوچی و همچنین علاقه به بازی کردن دارد. او بازیکن مهمیه همچنین من از نظر فیزیکی پتانسیل بالایی مثل بارزالی در اون دیدم. به این دلایل ما لوییز رو خریدیم. ما روی اون سرمایه گذاری کردیم و از این بابت خوشحالم. ما بازیکنی با شخصیت عالی، تکنیک خوب و کسی که به بازی علاقه مند است رو گرفتیم. من فوتبال بازی کردن و همچنین دفاع هایی که مثل من فکر میکنند را دوست دارم . ما میدونیم که لوییز از نظر دفاعی میتونه پیشرفت کنه اما اینکه اون با ماست خیلی خوبه و من خوشحالم. اون ادم خوبیه و شخصیت مثبتی برای رختکن است و من از این بابت خوشحالم. من فکر میکنم هر بازیکنی تا اخر دوران بازی خود میتواند پیشرفت کند و لوییز 29 سالشه! یک سن فوق العاده برای اینکه به یکی از بهترین دفاع های دنیا تبدیل بشه"

5. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا همینطوره حتی به نظر من باید این رو امسال بر میگردونند به تیم چون تیم تو لیگ قهرمانان نیست امسال میتونست قشنگ تجربه بدست بیاره تو لیگ و حذفی و اتحادیه و کنار تری و کیهیل و لوییز بازی کنه و باهاشون هماهنگ بشه و از فصل بعد جای تری رو میگرفت تو تیم !

فروش این بازیکن خریت محضه ! از اون دست خریت هایی که دو سال دیگه با مبلغ هنگفتی میریم دوباره دنبالش مثل لوکاکو !

البته دورنمای تیم کمی ادم رو میترسونه دز زمینه فروش :‌فلیپه لوییز -- ماتا -- کویین دی بروین -- لوکاکو - شورله - چک --- بازیکن هایی بودن که مفت از دست دادیمشون و الان هر کدوم ستار های تیم های خودشون هستند مخصوصا اگر الان دی بروین و فیلیپه و لوکاکو رو داشتیم ببنید تیم چقدر قویتر بود نسبت به الان ( البته مسئول اصلی این فاجعه اقای عام هستش )
    الان البته اتفاقی نیافتاده و تا پایان قرارداد قرضیش هم زیاد مونده و حرص خوردن نداره
    اگه این فصل هم بدرخشه دیگه یه مربی مثل کنته نمیاد که به راحتی یه دفاع خیلی خوب رو از دست بده
    در مورد اون بازیکنایی که گفتی فقط دی بروین اشتباه خیلی بزرگ بود و یکمی هم شاید لوکاکو
    چک که نمی تونست ذخیره کورتوا باشه و بقیه هم جاشون الان بازیکن وجود دارن ولی دی بروین یه استعداد خاص بودش...

کنته " این خیلی مهمه که زمان شروع بکارم با یوونتوس که کیلینی، بونوچی و بارزالی گل های زیادی میخوردند را به یاد بیاورید. من اون زمان را به یاد میاورم قبل از پیوستن به یوونتوس خیلی از مردم به من میگفتند این دفاع ها خوب نیستند ولی وقتی با آنها شروع به کار کردم تعهد و رویکرد خوبی از آنها دیدم سپس به واسطه کار کردن فکر میکنم ما الان در مورد سه تا از بهترین دفاع های جهان یعنی بونوچی، کیلینی و بارزالی صحبت میکنیم اما به یاد بیارین که سال اولی که با یووه شروع کردم اونها اینطور نبودند. من فکر میکنم کیفیت داوید بین بونوچی و بارزالی است. تکنیک خوب، شخصیت خوب مثل بونوچی و همچنین علاقه به بازی کردن دارد. او بازیکن مهمیه همچنین من از نظر فیزیکی پتانسیل بالایی مثل بارزالی در اون دیدم. به این دلایل ما لوییز رو خریدیم. ما روی اون سرمایه گذاری کردیم و از این بابت خوشحالم. ما بازیکنی با شخصیت عالی، تکنیک خوب و کسی که به بازی علاقه مند است رو گرفتیم. من فوتبال بازی کردن و همچنین دفاع هایی که مثل من فکر میکنند را دوست دارم . ما میدونیم که لوییز از نظر دفاعی میتونه پیشرفت کنه اما اینکه اون با ماست خیلی خوبه و من خوشحالم. اون ادم خوبیه و شخصیت مثبتی برای رختکن است و من از این بابت خوشحالم. من فکر میکنم هر بازیکنی تا اخر دوران بازی خود میتواند پیشرفت کند و لوییز 29 سالشه! یک سن فوق العاده برای اینکه به یکی از بهترین دفاع های دنیا تبدیل بشه"
    آره کنته کلا سیستم دفاع تیم رو متحول می کنه
    هر چند الان مثل اون چند سال قبل نیستیم که مثلا جان تری و کاروالیو بهترین زوج دفاع وسط لیگ برتر بودن ولی در حد بدی هم نیستن
    احتمالا فعلا به صورت چرخشی کیهیل ، تری و لوئیز دفاع وسط دو تاشون بازی می کنن تا اینکه زوما هم برگرده و رقابتشون سختر میشه
    لوئیز اگه بازی های PSG رو هم ببینید دفاع ضعیفی نیست و اگه یکمی دیسیپلین خودشو بالاتر ببره خیلی خوبه و می تونه در کنار بازیسازی و تکنیک خوبش ، از لحاظ دفاعی هم خوب باشه

کنته سیستم سه دفاعه هم فک نکنم بخواد استفاده کنه
    همه بازی هایی که بوده از جمله بازی های پیش فصل با 4 دفاع کار کرده و احتمالش فک نکنم زیاد باشه که یه دفعه تغییر سیستم بده
    این سه دفاع اصلا به درد لیگ برتر هم نمی خوره و چلسی ابزارش هم نداره و با همین سیستم فعلی موفق تر میشیم

7. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

الان البته اتفاقی نیافتاده و تا پایان قرارداد قرضیش هم زیاد مونده و حرص خوردن نداره
    اگه این فصل هم بدرخشه دیگه یه مربی مثل کنته نمیاد که به راحتی یه دفاع خیلی خوب رو از دست بده
    در مورد اون بازیکنایی که گفتی فقط دی بروین اشتباه خیلی بزرگ بود و یکمی هم شاید لوکاکو
    چک که نمی تونست ذخیره کورتوا باشه و بقیه هم جاشون الان بازیکن وجود دارن ولی دی بروین یه استعداد خاص بودش...

آره کنته کلا سیستم دفاع تیم رو متحول می کنه
    هر چند الان مثل اون چند سال قبل نیستیم که مثلا جان تری و کاروالیو بهترین زوج دفاع وسط لیگ برتر بودن ولی در حد بدی هم نیستن
    احتمالا فعلا به صورت چرخشی کیهیل ، تری و لوئیز دفاع وسط دو تاشون بازی می کنن تا اینکه زوما هم برگرده و رقابتشون سختر میشه
    لوئیز اگه بازی های PSG رو هم ببینید دفاع ضعیفی نیست و اگه یکمی دیسیپلین خودشو بالاتر ببره خیلی خوبه و می تونه در کنار بازیسازی و تکنیک خوبش ، از لحاظ دفاعی هم خوب باشه

کنته سیستم سه دفاعه هم فک نکنم بخواد استفاده کنه
    همه بازی هایی که بوده از جمله بازی های پیش فصل با 4 دفاع کار کرده و احتمالش فک نکنم زیاد باشه که یه دفعه تغییر سیستم بده
    این سه دفاع اصلا به درد لیگ برتر هم نمی خوره و چلسی ابزارش هم نداره و با همین سیستم فعلی موفق تر میشیم
    فیلیپه لوییز بازیکن خاصی نبود از نظر شما ؟!! بهترین دفاع چپ اروپاست، اونوقت الان جانشینش کیه که شما میگی ؟ نکنه مارکوس آلونسو رو میگی ؟ دو تا بازیش تو فیورنتینا رو برو ببین خیلی بازیکن معمولیه. فروش ماتا هم اشتباه محض بود، از بین اسکار و دی بروین و ماتا، کسی که باید فروخته میشد اسکار بود که اون مربی مزخرف، گندترین تصمیماتو گرفت.
    والا به نظرم بازی های لوییز تو PSG رو نبینید امیدوارتر میمونید چون فاجعه بود تو پاریس. همین بازی آخرش با موناکو رو ببین که به تنهایی تیمو نابود کرد. لوییز جزو گزینه های کونته نبود به هیچ وجه، ولی روز آخر که دید هیچ کدوم از گزینه هاش رو باشگاه نتونسته بگیره، پیشنهاد باشگاه برای خرید لوییز رو قبول کرد، هر چی باشه از هیچی بهتره. الانم کونته نمی یاد تو رسانه ها بگه لوییز خوب نیست و انتخاب من نبوده و قطعا ازش تعریف میکنه.
    شما چند سال تو لیگ برتر مربی گری کردی میگی سه دفاع به درد نمیخوره؟ به این دلیل تو بازیای قبلی سه دفاع استفاده نکرده بود چون ابزارش رو نداشت چون برای سه دفاع بازی کردن، اون وینگ بک های چپ و راست، خیلی نقش مهمی دارن و مخصوصا وینگ بک چپ باید چپ پا باشه. با آزپیلی تو چپ و ایوا تو راست نمیشه اون سیستمو استفاده کرد، ولی الان میتونه آلونسو رو بزاره چپ و آزپی رو راست. نمیگم قطعا سه دفاع رو استفاده میکنه ولی آپشن خوبیه که بعضی بازیا میشه ازش استفاده کرد. مربی بزرگی مثل کونته بهتر از بعضیا کارشو بلده که همینجوری بی دلیل میگن سه دفاع بدرد لیگ برتر نمیخوره.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در تایید دمبابا باید بگم ترکیب 3-5-2 اتفاقا در لیگی مثل انگلیس میتونه تو بعضی باز یها خیلی بدرد بخوره لبته نه همه بازی ها ولی اینکه بگیم تو انگلیس بدرد نمیخروه بی انصافیه

شما این ترکیب رو ببین
    کورتوا

زوما-----------لوییز ------------تری

کانته

الونسو ------ فابرگاس --------ازپیلی

هازارد ----------------ویلیان
    کاستا

در این ترکیب اگر الونسو و ازپیلی کارشون رو به صورت عالی انجام بدن تیم میتونه همه رقیباش رو جر بده شک نکن در این ترکیب نقش اصلی رو این دو تا دارن و بعد اینا مهمترین نقش رو کانته داره تا بالانس بین دفاع و هافبک رو ایجاد کنه تا فابرگاس بتونه ویلیان و هازارد رو خوب تغذیه کنه ت اونا هم بتونند برای کاستا موقعیت ایجاد کنند

بی صبرانه منتظر دیدن همچین ترکیبی هستم ببینم چطوری جواب میده

راستی عجب بازی بود بازی دو منچستریون ! فوقالعاده دیدنی بود و خیلی خوشحال شدم از باخت اقای عام و خیلی بیشتر برای دی بروین که یه تنه مو رو نسخه اش رو پیچید

10. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

واقعا دلیل لجبازی کونته تو استفاده نکردن از فابرگاس رو متوجه نمیشم، ماتیچ همه بازیها فوق العاده ضعیف بوده ولی همیشه فیکسه. جلوی تیم داغونی مثل سوانزی نیازی به دو هافبک دفاعی نیست که استاد کونته. کیهیل هم که طبق معمول نشون داد چه فاجعه ایه، این فصل هم باید به خاطر خساست آبرامویچ تو خرید یه مدافع خوب، کلی از این گلهای مفت بخوریم. لوییز و کیهیل، پت و مت مدافعین فوتبال جهان ! کورتوا هم که متاسفانه تو این دو سال به هیچ وجه نتوتنسته پیشرفت خاصی از خودش نشون بوده و رو پنالتی امروز هم که افتضاح کار کرد، اصلا لازم نبود بره اون جوری بپره خطا کنه. کاش چک میموند چلسی و کورتوا رو میفروختن به اتلتیکو و با پولش یه مدافع خوب خریده بودن. خدا رحم کنه به این تیم با این مدافعینش جلوی خط حمله وحشتناک لیورپول! امیدوارم حداقل کونته یه جربزه ای از خودش نشون بده و کیهیل و تری رو بیرون بزاره و لوییز و ایوا رو بزاره وسط و آزپی و آلونسو کناره ها.

12. این کاربر از Demba Ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نمیخوام بیخودی با یه تساوی که حقمون برد بود ایه یاس بخونم اما تف تو ذات ابرامویچ که گذا بازی در اورد دو تا دفاع خوب و یه هافبک بازیساز خوب نگرفت ! شما حساب کن به جای این کیهیل الدنگ کولیبالی بازی میکرد و به جای اسکار دهن سرویس حیف نون خامس بازی میکرد و به جای دراز بی مصرف ماتیچ کسی مثل ویتسل یا ناینگولان بازی میکرد چقدر تیم وضعیتش فرق میکرد !!

البته من به زوج زوما و لوییز خیلی امیدوارم اگر این دو تا به هماهنگی برسن و با هم مچ بشن میشه رو خط دفاع حساب کرد

با تشکر از تری به خاطر همه زحماتش ولی دیگه دورانش بد جور تموم شده خیلی کند و بی اثر بازی میکنه ! کیهیل و ایوانویچ هم فقط و فقط به درد نیمکت میخورن و بس !

تو بازی بعدی اگر زوج تری - لوییز رو تو دفاع وسط و ازپیلی رو تو راست و الونسو رو تو چپ نبینم به تفکرات کونته شک میکنم حتما !

از طرف دیگه این مایتچ هم باید بره رو نیمکت و فابرگاس بازی کنه از ابتدا !

حیف شد 2 امتیاز مفت پرید . اون داور دهن سرویس هم باید دفاع سوانسی رو 2-3 بار اخراج میکرد که نکرد ! خطای روی کیهیل رو نگرفت و گل خوردیم ! تکل کورتوا اصلا پنالتی نداشت توپ رو زد اول ولی گرفت ! دیگه بدتر از این هم میشه ایا !‌

14. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

موقعی هم که مورینیو برگشت چلسی گفتم، الانم دوباره میگم، سال اول حضور مربی اتفاق خیلی خاصیه که تیم قهرمان بشه، در مورد کنته هم صدق میکنه، خیلی کار بزرگی کرده کنته اگه بتونه تو سال اول این تیمو قهرمان کنه، 2 امتیاز چیزی نیست، میشه تا آخرین لحظه امید داشت، بلاخره فوتباله و هر چیزی ممکنه
    دیشب دقیقه 60 تونستم خودمو برسونم خونه، و فکر میکنم از دقیقه 60 به بعد کل بازی دست ما بود... نیمه اول رو ندیدم و نمیتونم چیزی بگم ولی نیمه دوم کلا بازی دست ما بود...

به یه دلیل من تکنیک سانتر و شوت از راه دور رو دوست دارم چون بلاخره امکان ریباند و رسیدن توپ به همتیمیا توی محوطه حریف زیاده و بلاخره دو سه تا از اونا رو میشه از توی محوطه گل کرد، الان وضع جوری شده اکثر تیما فقط پاس کاری و گردش توپ رو در نظر دارن، و معمولا کسایی که سانتر میکنن یا شوت میزنن همش رو مسخره میکنن، به اصطلاح میگن علی اصغری بازی میکنن فقط میکشن زیر توپ!
    البته از یه جهت هم نمیشه انتظار چنین سیستمی رو از چلسی حال حاضر داشت، چون نه دروگبایی هست اون جلو که رقیب نداشته باشه توی جنگای هوایی، و نه لمپارد و بالاکی هست که شوتای فوق العادشونو بزنن... ولی با این حال هنوز هم شوت و سانتر به نظرم نتیجه بهتری دارن تا پشت محوطه حریف پرسه زدن

16. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی با سوانسی راحت امتیاز از دست رفت
    بیشتر چلسی موقعیت داشت و سوانسی گل های مفتی زد
    گل دوم هم مسلما بازیکن روی کیهیل خطا کرد و کیهیل معمولا بازیکنی نیست که سوتی اینجوری بده
    توی حمله خوبیم ولی توی دفاع کردن باید بهتر بشیم و کلین شیت هم خیلی مهمه

واقعا دلیل لجبازی کونته تو استفاده نکردن از فابرگاس رو متوجه نمیشم، ماتیچ همه بازیها فوق العاده ضعیف بوده ولی همیشه فیکسه. جلوی تیم داغونی مثل سوانزی نیازی به دو هافبک دفاعی نیست که استاد کونته
    سیستم چلسی 1-4-1-4 هست و فقط کانته هافبک دفاعیه
    ماتیچ و اسکار به عنوان هافبک وسط جلوی اون هستن
    ماتیچ هر چند پست اصلیش هافبک دفاعیه ولی هافبک وسط هم بازی می کنه

نمیخوام بیخودی با یه تساوی که حقمون برد بود ایه یاس بخونم اما تف تو ذات ابرامویچ که گذا بازی در اورد دو تا دفاع خوب و یه هافبک بازیساز خوب نگرفت ! شما حساب کن به جای این کیهیل الدنگ کولیبالی بازی میکرد و به جای اسکار دهن سرویس حیف نون خامس بازی میکرد و به جای دراز بی مصرف ماتیچ کسی مثل ویتسل یا ناینگولان بازی میکرد چقدر تیم وضعیتش فرق میکرد !!

البته من به زوج زوما و لوییز خیلی امیدوارم اگر این دو تا به هماهنگی برسن و با هم مچ بشن میشه رو خط دفاع حساب کرد

با تشکر از تری به خاطر همه زحماتش ولی دیگه دورانش بد جور تموم شده خیلی کند و بی اثر بازی میکنه ! کیهیل و ایوانویچ هم فقط و فقط به درد نیمکت میخورن و بس !

تو بازی بعدی اگر زوج تری - لوییز رو تو دفاع وسط و ازپیلی رو تو راست و الونسو رو تو چپ نبینم به تفکرات کونته شک میکنم حتما !

از طرف دیگه این مایتچ هم باید بره رو نیمکت و فابرگاس بازی کنه از ابتدا !

حیف شد 2 امتیاز مفت پرید . اون داور دهن سرویس هم باید دفاع سوانسی رو 2-3 بار اخراج میکرد که نکرد ! خطای روی کیهیل رو نگرفت و گل خوردیم ! تکل کورتوا اصلا پنالتی نداشت توپ رو زد اول ولی گرفت ! دیگه بدتر از این هم میشه ایا !‌
    بازیو دیدی؟
    اسکار اتفاقا چند بازیه خوبه و این بازی هم دقت کنی خوب بازی کرد و پاس گل هم داد
    هر چند منم ازش زیاد خوشم نمیاد ولی کم کم انگار داره بهتر میشه
    خامس هم که اصلا حرفشو نزن رئال به هیچ وجه نمی فروختش

در مورد ایوانوویچ هم منم دل خوشی ندارم ولی آخه وقتی بد بازی نمی کنه باید بازم ازش انتقاد کرد؟
    ایوانوویچ مثل چند سال پیش نیست ولی بازم بد نیست و فعلا مشکل دفاع نبوده . هر چند شاید بهتر باشه چند بازی آزپلی رو بیاره راست و آلونسو هم چپ
    فک کنم فعلا چون تیم هماهنگ بود کنته دست به ترکیب نزد و به مرور از آلونسو و لوییز هم استفاده می کنه
    در مورد کیهیل هم داوری بد بود وگرنه خطا مشخص بودش...

18. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •