سلام
قبلا هم این سوال رو جواب دادم
فیناستراید باعث رویش مو زائد نمیشه - شاید محلول بشه اونو اطلاعی ندارم
سلام
قبلا هم این سوال رو جواب دادم
فیناستراید باعث رویش مو زائد نمیشه - شاید محلول بشه اونو اطلاعی ندارم
بلی همان هست؛خیر نمیشه
Sent from my MI 5 using Tapatalk
موهای زائد از این قرص فینیستراید هست
سلام. من جستجو کردم و دیدم که قرص جدیدی امده به اسم دوتایستراید و از فینیستراید که الان داریم میخورم فرق داره و بهتره کسی این مورد میدونه و شنیده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ادرس... حتما بخونید.
Last edited by 0reza666; 15-11-2016 at 08:37.
اینم روش استفاده از محلول ماينوكسيدیل و بروشورش عکس گرفتم میذارم اینجا دیگه تا حی سوال نپرسین طریقه مصرفش چطوری هستا
....
..........
Last edited by 0reza666; 26-11-2016 at 14:58.
در اخربن مطالعات انجام شده هنوز ایمنی و اثربخشی این دارو برای ریزش مو و همچنین برتریش به فینستراید ثابت نشده
اهان ممنون جواب دادین. حالا یه سوال دیگه دارم. من خوب میدونید که هم محلول استفاده میکونم هم قرص میخورم هر دو 5 ماه شده این هیچ. همه چه خوبه ریزش ندارم ولی یه چیزی داره من ناراحت نگران میکونه اونم اینکه من حدود دو هفته اس بالای سرم اندازه یه نخود خیلی کوچیک مو کنده شده یا تو گوگل سرچ کردم انگاری میگن ریزش سکه ای. خوب اگه بیشتر بشه چی. احساس میکونم جای دیگه سرمم داره میشه. از الان میخوام پیشگیری کنم. چی شده چرا موهای سرم اینطوری شده اونم دوجا و چتد جای دیگه هم یکم انگاری داره میشه شایدم خطای دید باشه. استرس که سرچ کردم میگن یکی از دلیلاش میتونه باشه الان من چه کنم کچلی سکه ای نشم لطفا راهنمایی کنید قرصی چیزی هست. اصلا تو اون منطقه سرم که بالای سرمه هیچ موهی نیس قبلا بود الان اندازه یه نخود نیس نگرانم....
باید عکس بزارین؛
ریزش سکه ای یک محل تقریبا دایره ای هست که در اون ناحیه مو کاملا ریخته و معمولا حاد و یکشبه اتفاق میافته و ممکن هست شبش رخت خواب پر مو باشه؛
درمانش سخت و طولانی هست و معمولا زمان هست که بهترشمیکنه،خوب میشه اما زمان بر هست و راه پیشگری نداره
من همش موهام کم نگه میدارم و هر هفته ماشین 3 و گاهی صفر میزنم.
اینم عکس دوجا فلش کشیدم ببینید لطفا
که یجا دیگه تازه داره میشه انگاری داره خیلی جاها یکم یکم میشه ولی اندازه نقود. جریان چیه؟ چه کنم؟
با این عکسبنظر من هیچ ریزشی نیست؛زیادی وسواسی شدی
البته باید دید بیشتر میشه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)