به ترتیب :
1- N73
2-3250
3-n91
4- بقیه رو بریز دور ....
به ترتیب :
1- N73
2-3250
3-n91
4- بقیه رو بریز دور ....
سلام، چه خوب ميشد اگه منظور از "بهترين صدا" رو هم مشخص ميكردين. كيفيت يا كميت، هدفون يا بلندگو، مخصوصا در مورد كيفيت يا كميت متاسفانه متاسفانه متاسفانه هنوز هم خيليها فرق بين اين دوتا رو تشخيص نميدن. تا از يكي ميپرسي بهترين "كيفيت" صدا رو كدوم گوشي داره فوري ميگه: معلومه N73 بعدش 3250. قبول دارم اين دوتا گوشي بلندترين صدا رو دارن اما صداشون يه مقدار تيزه. اما مثلا گوشيهايي مثل 6270، 6280 مخصوصا 6280 با اينكه صداي قدرتمندي ندارن اما كيفيت خيلي بالاتري از N73 و 3250 دارن و فركانسها رو نسبت به اين دوتا گوشي بهتر پخش ميكنن. بين N73 و 3250، N73 كيفيت بهتري داره (اين يكي رو جوك گفتم) بين گوشيهاي N تا الان من بهترين صدا از نظر كيفيت رو تو N80 ديدم.
کمیت؟؟؟؟؟؟؟ شما میدونی معنی کمیت چی میشه که در مورد صدای گوشی عنوان میکنی؟؟؟؟ مگه صدای گوشی کمیت (تعداد) داره؟؟؟؟ شما میتونی در مورد صدای گوشی و هر وسیله صوتی دیگه ای کلمه کیفیت رو بکار ببری نه کمیت!!!![]()
بله دوست عزيز، كميت به معني مقدار و اندازه مياد، به معني تعداد هم استفاده ميشه، حالا شما اد اومدي گير دادي به بحث ادبياتيش؟ البته شايد هم حق با شما باشه، بهتر بود به جاي كميت، قدرت رو بهكار ميبردم، شرمنده...
كميتي كه من گفتم با پارامترهاي دسيبل و بل و كيفيت با پارامتر هرتز سنجيده ميشه. اما در قسمت بلندگوي گوشي (ديگه خودتون كه اوستا هستين) تعداد كانالهاي پخش مد نظر هست. الان بيشتر گوشها 64 كانال هستن، كيفيتي كه من بهش اشاره كردم منظورم اين بود كه گوشياي كيفيت داره كه بتونه از اين 64 كانال يا هر تعداد كانال ديگه به بهترين شكل ممكن استفاده كنه.
فقط 6233
خداییش از 3250 و 6270 و n70 بالاتره
حتی تو یکی از سایت های معتبر نوشته بود بهتره n95 است
دشمنت شرمنده بشه این حرفا چیه.من اصلا قصد جسارت نداشتم اونم به شما که خودت کاربر فعال انجمن موسیقی هستی و بهتر از من معانی و اصطلاحات موسیقی رو میشناسی اگه سو تفاهم شده شما ببخشید![]()
من هم قصد جسارت نداشتم، اشتباه از خود من بود. شما هم من رو ببخشيد.
در ضمن مربوط به اين تاپيك نميشه چون اين گوشي متعلق به برند نوكيا نيست، فكر ميكنم اين گوشي آخر صدا باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا داريد اينهمه بحث بي مورد مي كنيد
من دو دهنه مغازه تو علاعدين دارم و بهترين گوشي رو هم از نظر كيفيت صدا و بلندي اسپيكر مي تونم به
3250 و ن 73 تو نوكيا و
w880و w810 تو اريكسون اشاره كنم
با تشكر مهدي فا طمي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)