تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 105 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 1050

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2017

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ایا شرکتی بی خود تر و بی ... از کونامی هم هست ؟؟!!! خوب وقتی میبینی این تجربه شکست خورده رو فیفا قبلا داشته و دوباره اومده برای پی سی هم نسل هشتم رو ارایه کرده چرا باید از یه سوراخ شما هم دوباره گزیده بشی ؟؟!!

هر چند به عنوان یه پس باز بالاخرههر جور باشه مجبوریم با این سخه سر کنیم ولی امیدوارم دیگه از سال بعد نسخه ها یکی باشه

درک میکنم چون من هم بازی رو با PC بازی میکنم و کنسول ندارم اما باز نکته مثبتش این هستش که گیم پلی بازی دقیق مثل نسخه کنسولی هستش .

تازه اگه نسخه PC مثل کنسولی بشه دیگه لپ تاپ من که نمیکشه اونوقت به کل نمیتونم بازی کنم پس راضی هستم به همین .

جدا از شوخی خیلی خوب میشه نسخه ها همگی مثل هم باشه و اون گرافیک چشم نواز بازی رو در PC هم ببینیم. البته اینم بگم قول دادن که از سال بعد تمامی نسخه ها یکی هستش .

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

به طراحی چهرها نمره 21 رو میدم . خیلی هم عالی .

3. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

5. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

طبق گفته سازندگان بازی بیش از 24 استادیوم خواهد داشت .

7. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شور و حالی که تو موقع اومدن pes هست و دنبال لینک گشتن و دانلود کردن ، تو خوردن جوجه کباب نیست. یادش بخیر

امسال هم با سرعت 4g ببینیم این پنج گیگ بازی رو تو یه ساعت می تونیم دانلود کنیم یا نه . منتظر شهریور می مونیم برای اومدن لینک ها

9. 3 کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شور و حالی که تو موقع اومدن pes هست و دنبال لینک گشتن و دانلود کردن ، تو خوردن جوجه کباب نیست. یادش بخیر

امسال هم با سرعت 4g ببینیم این پنج گیگ بازی رو تو یه ساعت می تونیم دانلود کنیم یا نه . منتظر شهریور می مونیم برای اومدن لینک ها
    ما که مثه همیشه باید با همین سرعت 32 دانلود کنیم حدود 41ساعت طول میکشه ولی وقتی میاد عجیب لذت بخشه

11. 2 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

صحنه های آهسته در بازی به کل بازسازی شده و نماهای زیبا و دیدنی رو میبینیم به خصوص نمای دوربین پشت دروازه ها .

Last edited by ™...; 11-08-2016 at 10:41.

13. 4 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

صحنه های آهسته در بازی به کل بازسازی شده و نماهای زیبا و دیدنی رو میبینیم به خصوص نمای دوربین پشت دروازه ها .

یه نگاه ساده به این تصاویر بنداز ! چندتا ایراد فوتبالی میبینی ؟ مثلا چرا دروازبان تو این صحنه آخری تکل رفت ؟
    چرا به خودتون ظلم میکنید ؟!!!!!!!
    چرا تحت هر شرایطی این بازی رو میکنین ؟ چرا با خودتون لج میکنین که چون این شرکت داره خرابکاری میکنه باید پشتش بمونید و بازی کنید ؟
    مگه چه سودی برای شما داره ؟ جز ضرر کردن و اعصاب خوردی یه بازی ضعیف !!!! بدون القای حس واقعی بازی فوتبال !!!!!
    من نظرات رو میخونم نزدیک به 10 سال تو این فروم ...
    فقط و فقط تو ایران اینطوریه !!! اصلا کسی تو اروپا PES بازی نمیکنه جز آمار به حساب نمیاد.
    من نمیخوام کل کل کنم. میخوام یه بحث راه بندازم شما منو راضی کنین با دلایلتون ...

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یه نگاه ساده به این تصاویر بنداز ! چندتا ایراد فوتبالی میبینی ؟ مثلا چرا دروازبان تو این صحنه آخری تکل رفت ؟
    چرا به خودتون ظلم میکنید ؟!!!!!!!
    چرا تحت هر شرایطی این بازی رو میکنین ؟ چرا با خودتون لج میکنین که چون این شرکت داره خرابکاری میکنه باید پشتش بمونید و بازی کنید ؟
    مگه چه سودی برای شما داره ؟ جز ضرر کردن و اعصاب خوردی یه بازی ضعیف !!!! بدون القای حس واقعی بازی فوتبال !!!!!
    من نظرات رو میخونم نزدیک به 10 سال تو این فروم ...
    فقط و فقط تو ایران اینطوریه !!! اصلا کسی تو اروپا PES بازی نمیکنه جز آمار به حساب نمیاد.
    من نمیخوام کل کل کنم. میخوام یه بحث راه بندازم شما منو راضی کنین با دلایلتون ...
    کی به شما فشار آورده که باید حتما PES بازی کنی ؟! چه کسی ؟! هر کس بوده بسیار بسیار کار زشتی کرده و من هم به عنوان شروع کننده این تاپیک کارش رو محکوم می کنم .

16. 4 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

امکان خرید ستاره های قدیم فوتبال در قسمت Master League و MyClub بازی وجود دارد .

18. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •