میگم این خوبه :
M.b: asus H81 mb
CPU : Pentium g 3220
Vga : gtx 750 ti
تو بنچمارک ها که نگاه کردم g3220 خیلی با core i3 فرق نداشت با اینکه اون 4 تا thread داره!
مشکلی به وجود نمیاد؟؟؟؟
میگم این خوبه :
M.b: asus H81 mb
CPU : Pentium g 3220
Vga : gtx 750 ti
تو بنچمارک ها که نگاه کردم g3220 خیلی با core i3 فرق نداشت با اینکه اون 4 تا thread داره!
مشکلی به وجود نمیاد؟؟؟؟
منظورتون کدام مدل Core i3 هست؟؟؟
Core i3 سوکت 1150 چندین و چند مدل داره...
مدل دقیق بفرمائید تا بشه نظر داد
ولی مطمئن باشین ضعیفترین سی پی یو Core i3 این رده قویتر از g3220 هست
چون اکثرا 4 مداره و فرکانس رم بالاتری رو ساپورت میکنن و ...
اگه انتخاب قراره بین i3 و Pentium باشه بهتره کمی بیشتر هزینه کنید و i3 رو بگیرید.
Core i3 نسل جدید اینتل (6100) پردازنده خیلی خوبیه و کاملا ارزشش رو داره. اون Hyper threading ش توی بازیهای جدید هم خیلی میتونه کمک کنه.
درباره قویتر بودن core i3 حتی پایین ترین مدلش شکی نیست !
ولی اونقدر ارزش برتری چشمگیری نداره که دو برابر و نیم خرج کنی
میتونید بنچمارک هاشو ببینید
راستی دوستان سی پی یو های چهار هسته ای به غیر از خانواده core i دیگه چی داری برای سوکت 1150
من پیشنهاد میکنم شما خریدتو انجام بدی تا اون کارت گرافیکای مد نظرتون ناموجود نشدن !
با این کارت گرافیک نیازی به i3 نیست،راستش اصلا وضعیت کرک بازی ها خوب نیست! دیگه nfs,fifa,bf, و خیلی های دیگه، کرک نمیشن چون آنلاینن .بنظرم از i3 پایین تر فرقی محسوسی با پردازنده شما نداره،همون صبر کنی بعدا ی سیستم بهتر بگیری یا کنسول شاید خیلی بهتر باشه.
دمت گرم![]()
سلام و درود !!!
دوستان کمی صبر کردم تا بتونم gtx 750 ti رو بگیرم
من مدل asus gtx 750 ti-ph-2gd5 رو انتخاب کردم
البته یه مدل دیگه هم بود به نام asus gtx 750ti-oc-2gd5 که حدودا 50 تومن گرون تر بود و از لحاظ ظاهری هم دوتا فن داشت فکر کنم مدل اورکلاک شده هست ولی خب خیلی تفاوت نداشت
حالا من پاور hunt key green power 500w انتخاب کردم با توجه به اینکه کارت گرافیک به یه کانکتور 6 پین نیاز داره و این کارت دو تا 2+6 داره مشکلی به وجود نمیاره ؟
بعدشم این کارت با مادر بورد من مشکلی نداره ؟
Foxconn a55
حالا من با این کارت گرافیک روی hd یا1360×768 برای مثال تو بازی gta v روی چه تنظیماتی میتونم بالا بیارم و چقد فریم میده؟
دمتون جیز
سلام دوست عزیز
ASUS GTX 750 Ti OC 2GD5 انتخاب خوبیه
در مورد پاور چون GTX 750 Ti به 1 عدد اتصال برق 6 پین نیاز داره و به پاور 400 وات نیاز داره همون GREEN GP430A-EU جوابگوی این گرافیک هست
البته هر چقدر پاور سیستم وات بالاتری داشته باشه در فول لود قطعات بهتر عمل میکنه
این کارت دو تا 2+6 داره مشکلی به وجود نمیاره ؟
این قسمت را متوجه نشدم منظورتون چیه !!!
در مورد مادربورد هم میتونین این کارت را روی مادربوردتون نصب کنین ولی بهتره که اسلات گرافیک مادربورد PCI Express 3.0 x16 باشه تا کارت بتونه با تمام توانش کار کنه
از شما فکر کنم نسخه 1.0 هست و کارت محدود میشه
در مورد اجرای بازی مورد نظرتون با این کارت در حالت Full HD 1920 × 1080 (1080p) میتونین روی Medium بازی کنین ولی در رزولوشن های پائینتر از Full HD میتونین روی High بازی کنین
البته به شرطی که CPU قدرتمندی داشته باشین و رمتون هم حداقل 8 گیگ باشه
Last edited by EhsanCPU; 28-04-2016 at 00:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)