تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 827 اولاول ... 4567891011121858108508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

فرشاد پيوس: بدشانسي سبب شكست شموشك شد
    ------------------------------------------------------------------
    سرمربي تيم فوتبال شموشك نوشهر معتقد است كه شكست تيمش مقابل استقلال تهران بر اثر بدنشانسي بوده است. "فرشاد پيوس" پس از اين ديدار اظهار داشت: ما در اين ديدار موقعيتهاي خوبي براي گلزني داشتيم اما تنها بر اثر بدشناسي بازي را واگذار كرديم . وي ادامه داد: متاسفانه گلي كه دريافت كرديم از نقطه‌اي بود كه خطر آن را بارها به بازيكنان خود در تمرينات تذكر داده بودم اما متاسفانه از همان نقطه گل خورديم . اين مربي ادامه داد: به‌هر حال از تمامي بازيكنانم راضي هستم و معتقدم كه آنها در اين ديدار تمام تلاش خود را براي رسيدن به نتيجه مطلوب انجام دادند. پيوس در ادامه به وضعيت خود و تيم شموشك اشاره كرد و گفت: من به مسوولان اين تيم قول داده بودم كه شموشك را در دسته برتر نگه مي‌دارم. خدا را شكر توانستيم اين كار را انجام دهم. در دو بازي باقي مانده نيز از بازيكنان ذخيره و جوان خود استفاده خواهم كرد. وي درباره اظهارات امير قلعه نويي مبني برنامناسب بودن زمين ورزشگاه نوشهر نيز گفت: متاسفم كه بعضي از همكاران چنين سخن مي‌گويند و با اظهارات خودزحمات شبانه روزي مسوولان هيات فوتبال و زحمتكشان ورزشگاه را زير سووال مي‌برند. پيوس افزود: بعضي از آقاياني كه به نوشهر مي‌آيند مي‌خواهند بد بازي كردن و نتيجه نگرفتن تيمشان را به گردن زمين بيندازند. اين در حالي است كه من شخصا شاهد بودم كه حدود ‪ ۳۰‬نفر در هفته گذشته به طور شبانه روز براي آماده كردن ورزشگاه زحمت كشيدند. تيم‌استقلال تهران عصر روز يكشنبه در هفته بيست و هشتم رقابت‌هاي فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران با نتيجه يك بر صفر از سد تيم شموشك گذشت.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اسپورتينگ لايف : زندي سه امتياز را به حساب كايزرسلاترن واريز كرد
    ---------------------------------------------------------------
    گلزني فريدون زندي در بازي مقابل فرايبورگ كه در نهايت به پيروزي دو بر يك كايزرسلاترن انجاميد بر روي سايت هاي اينترنتي جهان بازتاب داشت . سايت اسپورتينگ لايف پيرامون اين بازي گزارش داد : تيم فوتبال كايزرسلاترن كه در حال حاضر تحت نظر هانس ورنرموزر مربي موقت تيم اداره مي شود پس از اينكه سه شكست متوالي را پذيرا شد در بازي مقابل فرايبورگ موفق شد با يك پيروزي نزديك حريف خود را پشت سر بگذارد. گل هاي اين ديدار را استفان بلانك و فريدون زندي به ثمر رساندند تا هر سه امتياز لاترن به حساب اين تيم ريخته شود. زندي در اين ديدار از روي نقطه پنالتي دروازه ريچاردگولز را باز كرد. سايت رويترز نيز در اين ارتباط گزارش داد : ساموئل كوئجو مدافع فايبورگ در محوطه جريمه با دست توپ را لمس كرد تا زندي از روي نقطه پنالتي كايزرسلاترن را صاحب يك گل كند.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

كلينزمن تحت عمل جراحي قرار گرفت
    --------------------------------------------
    فدراسيون فوتبال آلمان اعلام كرد: "يورگن كلينزمن" مربي تيم ملي فوتبال اين كشور از ناحيه زانوي پاي راست تحت عمل جراحي قرار گرفت. به گزارش خبرگزاري اسوشيتدپرس از فرانكفورت، كلينزمن اين عمل جراحي را به درخواست پزشك تيم ملي فوتبال آلمان روز پنجشنبه در كاليفورنيا، محل زندگيش انجام داد. وي در اين‌باره گفت: براي چند روز نبايد فعاليت سنگين انجام دهم اما بعد از آن با انرژي كامل وظايفم را انجام خواهم داد. تيم ملي آلمان در ديدار بعدي خود و به مناسبت افتتاح ورزشگاه جديد جام جهاني مونيخ، يك مسابقه دوستانه برابر قهرمان بوندسليگا يعني تيم بايرن مونيخ برگزار مي‌كند. تيم ملي آلمان همچنين در روزهاي ‪ ۴‬و ‪ ۸‬ژوئن و پيش از آغاز رقابت‌هاي جام كنفدراسيون‌ها، به ترتيب در ايرلند شمالي و مونشنگلادباخ ميهمان تيمهاي ملي ايرلند و روسيه خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

>برقي ها< فردا از اسطوره فوتبال ايران تجليل مي كنند
    ---------------------------------------------------------------
    باشگاه برق شيراز فردا از اسطوره فوتبال ايران طي مراسمي در ورزشگاه حافظيه تجليل مي كند.

خليل صالحي مديرعامل باشگاه برق شيراز با بيان مطلب بالا در گفت وگو با خبرنگار ما گفت : باشگاه برق در نظر دارد از علي دايي چهره نام آشنا و افتخار فوتبال ايران در جهان كه عنوان بزرگترين گلزن جهان در فوتبال را به دست آورده و طي سالهاي اخير در تيم ملي و باشگاه هاي اروپا و امارات و ايران اسلامي چهره و شاخصي از خود به نمايش گذاشته است ، در جريان ديدار دو تيم برق و صباباتري تجليل كند. وي افزود: علي دايي اسطوره فوتبال ماست و اخلاق و منش پهلواني و سلامت جسمي و روحي او در ورزش باعث گرديده كه به عنوان الگويي انكارناپذير براي نوجوانان و جوانان ايران اسلامي به شمار آيد و باشگاه برق به پاس خدمات ارزنده وي در فوتبال ملي و افتخارات شايان توجهي كه علي دايي در سطح آسيا، اروپا و حتي جهان براي فوتبال كشورمان به دست آورده ، در نظر دارد با برگ سبزي از وي تحليل كند، زيرا ما اعتقاد داريم اخلاق و روحيه و پهلواني علي دايي مهم ترين شاخصه وي در ورزش است كه از او بزرگمردي افتخارآفرين در ورزش ساخته و افتخار بزرگي براي هر ايراني به شمار مي آيد و ما وظيفه خود مي دانيم كه در مراسمي باشكوه با حضور جمعي از مسووولين و شهروندان عزيز شيرازي از خدمات و تلاش هاي وي در امر گسترش فوتبال ايران اسلامي و كسب موفقيت هاي متعدد در صحنه هاي آسيايي و جهاني ، از علي دايي اين رادمرد عرصه و فوتبال كشورمان به نحو شايسته اي تجليل كنيم . صالحي در خاتمه گفت : علي دايي چهره و دوست داشتني فوتبال ما است و جامعه ورزش بايد حافظ ارزش ها باشند و ما وظيفه خود مي دانيم كه از اين بزرگمرد فوتبال تقدير كنيم و انتظار داريم شهروندان عزيز شيرازي فردا سه شنبه با حضور گسترده در حافظيه ما را در اين امر ياري دهند.

همين كارارو ميكنن كه....چي بگه آدم!!! :shock:

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

قتل بازيكن تيم ملي اكوادور
    جام جم آنلاين: اكوادور براي كشته شدن اوتي لينو تنوريو عضو 25 ساله تيم ملي فوتبال اين كشور عزادار است.
    به گزارش بي بي سي وي كه سه روز پيش درپيروزي يك بر صفر تيم ملي كشورش دربازي دوستانه با تيم ملي پاراگوئه درنيويورك بازي كرد ‚ در تصادف اتومبيل درگذشت.

تنوريو هنگام رانندگي بين شهرهاي كوييتو و گواياكوييل دراكوادور با يك كاميون تصادف كرد.

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد جان فكر نكنم برقي ها هم علاقه اي به اين كار داشته باشند. فقط از روي ناچاري اين كارو مي خوان بكنند. آخه ديدن پرسپوليس و پگاه گيلان به خاطر علي دايي محروم شدند گفتن شرط عقل حكم مي كنه دست پيش رو بگيريم كه پس نيفتيم و براي جلوگيري از محروميت احتمالي اين كارو كردند.

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

خواستن بهش روحيه بندن
    آخه تا جام جهاني ان شاا.. وارد 40 سالگي ميشن ايشون
    :mrgreen:

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

البته خبر فوتبالي نيست اما خبرهاي من اينجوريه ديگه

خراب فوتبالم

نهايت عشق به فوتبال كجا مي تواند باشد؟ رفتن به استاديوم و داد و هوار كردن و ترقه زني؟! يا كاغذ ديواري كردن اتاق خواب با پوسترهاي فوتباليست هاي بزرگ؟ هيچكدام. يك مرد كلمبيايي حد نصاب جديدي را در اين زمينه كسب كرده است. عشقش رنگ جنون دارد. او نام خود را به نام تيم مورد علا قه اش، ديپورتيو و اينديپندنت ميدلين تغيير داده است. جالب است بدانيد كه اين مرد براي تغيير نام خود راه سختي را طي كرده و بيش از 7 سال پله هاي دادگاه را براي به دست آوردن حق تغيير نام بالا و پايين رفته است.
    او مي گويد: من خوشحالترين مرد دنيا هستم و حالا مردم مي توانند مرا ديپورتيوو اينديپندنت يا حتي ميدلين صدا كنند. شما دوست داريد چه اسمي داشته باشيد؟ استقلال يا پرسپوليس ... يا نه : سرخ پوشان دلوار افزار ؟
    :mrgreen: :mrgreen: :shock:

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mahan
    خواستن بهش روحيه بندن
    آخه تا جام جهاني ان شاا.. وارد 40 سالگي ميشن ايشون
    :mrgreen:
    پس از حالا مي گيم تولدت مبارك علي كوچولو!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علي كريمي:
    «بايرن از معروف ترين باشگاه هاي دنياست و هر كسي آرزوي بازي در اين تيم را دارد»

«آن طور كه از فوتبال ماشيني آلماني مي گويند، صحيح نيست»

«مسوولان بايرن از روابط ايران و اسراييل آگاهي دارند و در اين زمينه مشكلي با بازيكنان ايراني ندارند»

«سعي مي كنم حرف هاي ماگات و ديگران را ثابت كنم»

«اين بلايي است كه خودمان بر سر خود آورديم و بايد تاوانش ر ابدهيم!»

...سرانجام علي كريمي، بهترين بازيكن سال آسيا به يكي از پيشنهادات اروپايي خود پاسخ مثبت گفت و تا چند روز ديگر پيراهن تيم بزرگ بايرن مونيخ را به تن خواهد كرد. ليگ امارات نيز رو به پايان است و قهرماني الوحده مسجل شده است و الاهلي نيز تا هفته بيست و پنجم در رده پنجم جدول جاي دارد.
    كريمي ديگر روز هاي پاياني خودش در امارات را سپري مي كند و به زودي مسافر آلمان است.
    شنيدن صحبت هاي او در اين روز هاي آخر و پيش از سفرش به مونيخ بايد جالب توجه باشد؛ او در اين گفت و گوي از ترانسفرش به اروپا، تيم جديدش، الاهلي و حتي تيم ملي سخن گفت:

محيا سلطاني نژاديان: دفعه پيش در مورد انتقال به تيم هاي اروپايي صحبت كرديم و امروز اين اتفاق افتاده و انتقالت به بايرن مونيخ حتمي است؛ از چه زماني صحبت ها براي اين انتقال شروع شد؟

علي كريمي: دو سه ماه پيش گفت و گو ها آغاز شد و مذاكرات با باشگاه انجام شد. امسال هم سال خوبي نبود نه براي من و نه براي باشگاه الاهلي. به هر حال آن ها ابتدا شك و ترديدي داشتند ولي با صحبت هايي كه انجام شد، و با لطف خدا در پايان اين طور شد كه سال آينده در خدمت تيم بايرن مونيخ باشم.

م.س: به غير از بايرن مونيخ چه تيم هاي ديگري خواهان به خدمت گرفتنت بودند و چه تيم هايي پيشنهاد همكاري داده بودند؟

ع.ك: به جز تيم بايرن مونيخ ،تيم موناكو نيز براي اين مساله پي گير بود. البته تيم ها و باشگاه هاي ديگري هم بودند ولي باقي تيم ها به جديت موناكو و بايرن نبودند.

م.س: خودت علاقه داشتي كه در تيمي مثل بايرن بازي كني يا اينكه شرايط و خواست باشگاه و مسائلي اين چنين در اين موضوع دخيل بودند؟

ع.ك: تيم بايرن مونيخ در جهان شناخته شده است و از معروف ترين تيم هاي دنياست و هر بازيكني آرزو دارد كه روزي پيراهن اين تيم را به تن كند. من هم با توجه به پيشنهادي كه از سوي آن ها داشتم، پذيرفتم و تصميم گرفتم و اين تيم را انتخاب كرده ام . حالا که به این تیم پیوستم سعي مي كنم و اميدوارم كه در اين تيم موفق شوم.

م.س: بسياري اعتقاد دارند كه نوع فوتبالت با فوتبال آلماني سازگاري ندارد و با توجه به اين مساله بازيكناني مثل تو در اين تيم ها موفق نمي شوند. خودت چه طور فكر مي كني؟

ع.ك: آن طور كه در مورد اين فوتبال به اصطلاح ماشيني و آلماني صحبت مي كنند هم نيست و اتفاقآ من در اين رابطه با مربي ام هم صحبت كردم، او هم نظر مثبتي داشت و من سعي خودم را مي كنم و اگر خدا بخواهد موفق مي شوم و اگر نشد هم كه شانسم را در تيم ديگري امتحان مي كنم.

م.س: بعضي هم از اين مي گويند كه در آلمان مسائل نژادپرستانه هم وجود دارد و گاهي اين گونه تفكرات به بازيكنان ايراني ضربه مي زند. موافق اين قضيه هستي؟

ع.ك: من كه دقيقآ نمي دانم، چون هنوز از نزديك با برخوردهاي آن ها آشنا نشده ام ولي فكر نمي كنم اين طور باشد و با توجه به صحبت هايي كه كرديم چنين مشكلاتي ندارند و اميدوارم همين طور كه گفتند باشد و به مشكلي برنخورم.

م.س: قراردادت با بايرن مونيخ چند ساله است؟

ع.ك: 2 ساله است. ولي يك سري شرط و شروطي بين دو باشگاه گذاشته شده كه هر دو طرف بايد به آن عمل كنند.

م.س: چه زماني به بايرن مي پيوندي؟

ع.ك: 2 جولاي (يازدهم تير) تمرينات اين تيم شروع مي شود كه بايد آن زمان در آلمان باشم.

م.س: بعضي مي گويند يكي از شروط قراردادت براي اين باشگاه اين بوده است كه در قالب اين تيم در مقابل تيم هاي اسراييلي بازي نمي كنيد. همچين چيزي صحت دارد؟

ع.ك: بازيكنان ايراني قبلآ هم سابقه بازي در اين كشور(آلمان) را داشته اند و فكر مي كنم تمام مسوولين اين تيم با اين گونه مسائل آشنايي داشته باشند و به هر حال اين چيزي هست كه در هر صورت وجود دارد و بايد بايد باشد و فكر نمي كنم مشكلي در اين زمينه داشته باشند. اتفاقآ هاشميان هم سر اين قضيه به مشكل برنخورد و آن ها هم اين چيز ها را مي فهمند و من هم مثل هاشميان در چنين وضعيتي مثل او عمل مي كنم.

م.س: راستي صحبت هايي كه مسوولان بايرن مونيخ و به ويژه ماگات در موردت كرده بود خواندي يا شنيدي؟

ع.ك: من خودم نخوانده ام ولي برايم گفته اند. آن ها هم نظرشان را گفته اند و من در هر صورت بايد تلاشم را بكنم تا بتوانم اين صحبت هايي كه آن ها در مورد من كرده اند ثابت كنم و اميدوارم بتوانم با بازي خوب خودم را در ارنج اصلي قرار دهم و باعث خوشحالي مردم كشورم شوم. چون بعد از قضيه هاشميان مردم چندان از تيم بايرن مونيخ و بازي كردن بازيكنان ايراني در اين تيم راضي نيستند.

م.س: فكر مي كني مهمترين نقصي كه بايد آن را در آستانه اين انتقال برطرف كني، چيست؟

ع.ك: مسلمآ مهم ترين چيز زبان است! بايد سعي كنم كه ابتدا زبان آلماني را خوب ياد بگيرم، مخصوصآ اصطلاحات لازم براي فوتبال...

م.س: در بعد فني چطور؟

ع.ك: مربي بايرن مونيخ به تمرينات سنگين و سخت گيري هايش شهرت دارد. بايد همه تلاشم را بكنم تا خودم را با اين وضعيت وفق دهم تا بتوانم در آن شرايط موفق شوم.

م.س: در پايان در مورد بازي تيم ملي در ورزشگاه نصفه آزادي(!) چه نظري داري؟

ع.ك: اين بلايي است كه خودمان سر خودمان آورديم و بايد تاوانش را نيز بپردازيم. بايد 3 امتياز بازي را به دست آوريم. در حال حاضر در بهترين شرايط قرار داريم و با يك كوتاهي به راحتي اين وضعيت را از دست مي دهيم. اميدوارم با كمك خدا و تلاش بازيكنان پيروزي را در اين بازي به دست آرويم.

م.س: ما هم براي توو تيم ملي آرزوي موفقيت مي كنیم و اميدواریم خودت را در بايرن مونيخ ثابت كني.

ع.ك: ممنون! من هم تمام تلاشم را مي كنم.

(به نقل از پارس فوتبال)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •