سره همون حرفش از دانشگاه پرت شد بیرون. شد دست فروش
جالبترش اینکه بعد حکومت عوض شد و بتلافی اخراجش از دانشگاه کردنش افسر جنگی. الانم براش اتوبان دوبانده زدن که اکثر اوقات ترافیکه![]()
سره همون حرفش از دانشگاه پرت شد بیرون. شد دست فروش
جالبترش اینکه بعد حکومت عوض شد و بتلافی اخراجش از دانشگاه کردنش افسر جنگی. الانم براش اتوبان دوبانده زدن که اکثر اوقات ترافیکه![]()
Last edited by p30g; 10-02-2016 at 17:27.
پیش تر یک سری شرایط رو معرفی کردم .
ما ده ها - صدها و هزاران دین و خدا و گروه های مذهبی مختلف داریم . شمایی که نگران اون دنیا و آخرت و دستاوردهاتون هستین بنا بر اصل احتیاط باید احتمال این رو بدین که اعتقاد شما اشتباه باشه و اعتقاد دیگه ای درست باشه .
بنابراین شما باید به همه این ادیان و خدایانشون ایمان بیارین و ستایش کنین بعلاوه اینکه باید قوانین مذهبی مربوطه را همگی انجام بدین تا در اون دنیا همه شروط احتمالی رو انجام داده باشین تا به رستگاری مد نظر برسین .
چون که ما نمیدونیم کدامیک واقعن درست هست و باید شرط رو بر درستی همه هزاران گروه مذهبی بذاریم که وجود دارن . چیزی که همه این مذاهب به اون اذعان دارن درستی اونها و اشتباه بودن دیگر مذاهب است . پس بهتره در اینگونه موارد نهایت دقت و وسواس رو بخرج بدین .
-------
شما هم بهتره این احتمال رو بدین که ایدئولوژی مد نظر شما و قدرت برتری که به اون باور دارین اشتباه باشه و چیز دیگری رو باید پرستش میکردین و دین دیگری رو باید انتخاب میکردین و قواعد و مسلک و مراسم دینی دیگری رو باید به جا میاوردین .
این روش درست در نظر گرفتن احتمالات هست . ولی اونجوری که از پست های شما مشخص هست شما ایدئولوژی و چیزی که بهش باور دارین رو درست مطلق فرض کردین که اشتباه و خارج از قاعده احتمالاتی است که شما بر روی اون پافشاری میکنین.
بله میشه این احتمال رو در نظر گرفت که یک نیرویی ماورایی ممکنه در فرگشت دخیل باشه . ولی این نیروی ماورایی میتونه متعلق به هر کس یا هر چیزی باشه . طبق فرم دهی که پیشینه فکری شما داشته , اونو به الله نسبت میدین . یک شخص یهودی ممکنه اونو به یهوه نسبت بده . یک هندی ممکنه اونو قدرت ویشکا بدونه . یک ژاپنی ممکنه اونو قدرت آماتراس بدونه . منم میتونم اونو جزئی از قدرت زیزیگولو , گودزیلا و یا هیولای اسپاگتی بدونم .
خوب آیا ما راهی برای نشون دادن تاثیر این قدرتها داریم ؟ خیر ... پس وقتی جواب و مستندی در دست دست نیست تنها دریافتی که ما از این واقعه داشتیم چیزی است به اسم عدم وجود شواهد . پس تا زمانی که وجود همچین قدرتهایی و تاثیرشون ثابت بشه و به مشاهدات لازم برسه اون رو کنار میذاریم و به چیزی که مستندات و شواهد پشتوانه اون باشه میپردازیم .
خیلی از این افراد هم بودن که عنوان میکردن از طرف خدایان انتخاب شدن {حالا کی درست میگه ؟ اونی که از طرف خدایان مامور شده یا اونی که از طرف خدا انتخاب شده؟!}. خیلی ها هم بودن که ادعا میکردن با نیروی های ماورایی ارتباط داشتن که به تیمارستان منتقل شدن . اگر به یک سری مسیحی های فعلی هم نگاه کنید با پرداخت مبلغی به کشیشان به نوعی و در تفکر خودشون در حال خرید زمین و خانه در بهشت هستن .
آیا شما میتونی تضمین بدی که خرید و فروشی که بین مسیحیان و کشیشان و خدای اون برقرار هست واقعی هست یا دروغین ؟ آیا از بین این افرادی که ادعا کردن از طرف موجودی نامرئی مبعوث شدن دلیل محکمه پسندی ارائه شد ؟ نه ! فقط شایعات و دروغ هایی بوده که پیروان اونها بعد از مرگشون بعنوان معجزه اونها از اون یاد کردن که هیچ اثر و مدرک مستندی هم از اون به اصطلاح معجزات در دست نیست .
آیا اگر کسی الان بیاد و ادعا کنه از طرف خدا یا یک نیروی نامرئی مامور شده که بشریت رو به راه راست هدایت کنه رویکرد و برخورد شما نسبت به این ادعا چی هست ؟ در ضمن در برخی ادیان هست که خبری از دنیای دیگه نیست . حالا کدام یکی درست میگه ؟ اونی که میگه دنیای دیگه ای در کار هست یا اونی که میگه نیست ؟
در باور عموم و در داستان های اساطیری صحبت از پری دریایی - اسب بالدار تک شاخ - دیو - اژدها - غول های دو سر - غول تک چشم - قالیچه پرنده - چراغ جادو و خیلی داستان های دیگه شنیده میشه . پس چون این داستان هم با کرات تکرار شده باید ملاک رو بر درستی اونا گذاشت ؟
کسی بهشت و جهنم رو دیده ؟ کسی والهالا رو دیده ؟ کسی سرزمین های خیالی که داستان هاش منتشر شده رو دیده ؟ "نه" ... تنها چیزی که ما داریم یک مشت حرف و ادعاست .
در باب فرشته و شیطان و جن هم اگر نگاه کنین این باورها خیلی قدیمی هستن و پیش از این که ادیان تک خدایی بوجود بیان هم دیده میشدن . نمونه بارز سرقت ادبی داستان طوفان نوح هست که به تورات و انجیل و قران رسید . در صورتی که هیچ وقت همچین پدیده ای روی زمین اتفاق نیفتاده و چیزی که از اون یاد شده تنها یک داستان و اثری ادبی است که با یک سری تحریفات اونو تغییر دادن یا همین معجزاتی که به عیسا ارتباط میدن پیش تر در الهه مصریان و پیش از پیدایش دین یهود وجود داشته که الهه مصری بطور معجزه آسایی و بدون رابطه جنسی بچه دار میشه .
یا همین زنده شدن عیسا در اصل مربوط به آیین میترائیسم و میترا که از اون بعنوان پسر خدا یاد میکردن بعد از مرگ در غاری دفن میشه که بعد از گذشت چند روز دوباره زنده میشه ولی طبق معمول با دزدیها و تحریف ها این موارد به اسم عیسا زده شد . آئین میترائیسم یکی از قدیمی ترین ادیان هست که پیش از دین زرتشت بوجود اومده بود .
یا خیلی موارد دیگه که از آئین ها و ادیان دیگه برداشت شده و به اسم ادیان دیگه رد شده . در کل چیزی که ما شاهدش هستیم طبق روال تاریخ تکرار شدن یک سری داستان های مختلف و جمع آوری اونا و سند زدن به اسم خودی هست . کلی داستان اساطیری که نسل به نسل به روش مختلف منتقل شده . حالا یک سری ها به دلیل پیشرفت علم و دیدگاه و خرد کنار گذاشته شده . یک سری دیگه همچنان حضور دارن که اونا هم به مرور زمان از روزگار محو خواهند شد .
اگر هم کسی از بین دوستان ادعا داره که خیلی بی طرف و به دور از تعصب به این قضیه نگاه میکنه باید بره همه مذاهب بعلاوه همه خدایان و قواعد و دستورات دینی رو یاد بگیره و انجام بده تا از اون دنیایی که احتمالش رو میدن بهره ببره . نه این که چیزی که بهش معتقدیم رو در صدر همه اونا قرار بدیم و احتمال وقوعش رو بیشتر از هر چیزی بدونیم !!!
Last edited by B3HZ@D; 10-02-2016 at 17:14.
سلام
ممنون از توجه و لطف شما
قبل از اینکه پاسخ بدم این رو بگم که اگر کم بنویسیم و کم توضیح بدیم سوء تفاهم پیش میاد و به نوشته و نظر و عقیده ایراد گرفته میشه
اگر زیاد بنویسیم تا همه چیز روشن بشه اونوقت خیلیها وقتی چشمشون به بزرگی مطلب میافته از خوندنش صرف نظر میکنند و میرند و یا سرسری و تند تند یه چیزی میخونند بدون دقت و گاهی از نوشته نقل قول میگیرند و زیرش مینویسند خلاصه بنویس تا بشه بخونیش
حالا چکار کنیم ما ؟!!!
اما جواب سوالتون :
شما با این سوال یک پرونده ی دیگه رو باز کردین که بنده نمیدونم چطوری پاسخ بدم که هم کوتاه باشه هم اهمیتش رو بیان کنم و به قول معروف , کافی و وافی باشه
انسانها رو میشه از صدها نظر و لحاظ دسته بندی کرد
جنسیت , رنگ , گروه خونی , هوش , قد , وزن , ملیت , نوع مو , رنگ چشم , میزان سواد , سن و هزاران لحاظِ دیگه
یکی از این دسته بندی ها "خوب بودن یا بد بودن" هست
مثال:
دو نفر داریم در دو جای مختلف , هر دو تاشون خوب هستند
هر کدوم یک بچه گربه رو در سرما میبینند میبرنش خونه خشکش میکنند بهش آب و غذا میدند و جای گرم و نرم برای خوابش درست میکنند
یکیشون به هیچ وجه به وجودِ خالق و آزمایش بودن زندگی در دنیا و روز حساب (قیامت) اعتقاد نداره
دومی برعکس , شکِّ قریبِ به یقین داره به وجود خالق , امتحان دنیا و قیامت و پاداش و جزا
از اولی میپرسیم چرا به این بچه گربه کمک کردی ؟
میگه نازه خوشکله ملوسه , کوچیکه , تنهاست , تو سرما بود , دلم براش سوخت , گفتم ببرمش خونه هم اون از سرما و گشنگی راحت میشه هم من لذت میبرم از بودنش در خونه و باهاش بازی میکنم و سرگرم میشم باهاش
از دومی همون سوال رو میپرسیم میگه:
تا دیدمش فهمیدم که خالق فرصت تازه ای گذاشته دو مسیر زندگیم پس باید فرصت رو غنیمت بشمارم و ثابت کنم که ایمان دارم به وجود خالق , امتحان بودنِ زندگی دنیا و زندگی روزمره و وجود رستاخیز و حساب و کتاب و پاداش و جزا
به یاد آوردم که رحم کن به مخلوقاتِ خالق تا خالق بهت رحم کنه (رحم کن تا مورد رحمت واقع بشی - إرحَم تُرحَم)
بردمش خونه ازش نگهداری کردم و بهش غذا و جا دادم و هر کار خوبی که در حقش انجام میدادم خالق رو به یاد میاوردم و میگفتم سپاس از تو که فرصت و افتخار انجام این کار خیر رو به من دادی
ای خدای سمیعِ بصیرِ شکور , این کار خیر رو برای رضا و خشنودی تو انجام میدم . اون رو از من بپذیر و در نامه ی اعمالم ثبت بفرما ای خالق , مالک و فرمانروای مطلق آسمانها و زمین و هر چه در آنهاست تا باعث قبولی و سربلندی من بشه در روز حساب , روزی که هیچکس در امان نیست جز کسی که با دلی مومن و پاک و نامه ی اعمالِ پر از کار خوب که برای رضای تو انجام داده در پیشگاهِ تو احضار بشه برای حساب و کتاب
=============================
این هست تفاوتِ خوبانِ بی ایمان با خوبانِ مومن
نیتهاشون یکی نیست
قبلاً در تاپیکهای دیگه نوشتم که انسان فقط و فقط در 3 چیز کاملاً آزاد و صاحب اختیار هست:
نیت (هدف) , عقیده , ایمان (تمسُّک به عقیده)
در روز حساب هم معیار سنجش اعمال مردم فقط همین سه چیز هست
یکی 100 نفر رو کشته اما نه تنها مجازات نمیشه بلکه پاداش هم میگیره چون به حق کشته اونها رو چون به ناحق مردم رو میکشتند و مال اموالشون و زمینهاشون و خانه هاشون رو به یغما میبرند و اشغال میکردند
یکی هم مدرسه و مسجد و حسینیه ساخته اما مجارات میشه چون برای ظاهرسازی و ریا و فرار از مالیات و سرپوش گذاشتن روی دزدیها و مال مردم خوریها و کثافتکاریهاش اون کارها رو انجام داده نه برای رضای خالق
در کتابی که گفته میشه آخرین اتمام حجتِ خالق جهان با جهانیان هست چنین آمده:
کسی که کار خوبی انجام داده درحالیکه مومن به وجود خالق و قیامت بوده , در آخرت اجر عظیمی در انتظارش هست اما کسانی که کارهای خوب رو انجام دادند درحالیکه به وجود خالق و قیامت ایمان نداشتند , اجرشان را در دنیا میگیرند (پول , جایزه , مدال , شهرت , فرار از مالیات ,پست و مقام , اعتبار ظاهری پیش مردم) اما در قیامت اجری نخواهند داشت و کارهای خوبشان در دنیا مثل توده ای از خاکستر هست که در یک روز طوفانی بادی شدید در آن میپبچد و همه را پراکنده میکند و چیزی از آن به جا نمیماند
پاداش روز حساب فقط به کسانی تعلق میگیره که این شرطها در کارهای خوبشون وجود داشته باشه :
1- کار خوب رو برای رضای خالق انجام بده یعنی به خاطر عشق به خالق و یا به خاطر طمع گرفتن پاداش از خالق باشه و یا ترس و دوری از خشم و لعنت و عذاب خالق که نازل نمیشه بر کسی جز به حق
2- کار خیر تا حد امکان مخفیانه باشه
3- بی منت و مقابل و بدون تحقیر و تمسخر و توهین و اهانت باشه
4- تا آخرین لحظه ی زندگی نیّتش رو تغییر نده یعنی پشیمان نشه از کاری که انجام داده
کسی که این 4 شرط در پندار نیکش و گفتار نیکش و کردار نیکش وجود داشته باشه در روز حساب نه تنها در امان هست بلکه اجر و پاداشی میگیره که حد و حسابی نداره چون پاداش دهنده خودِ خالق , مالک و فرمانروای مطلق جهان هستی هست . جهانی که اگر انسانهای تاریخ بشریت تا لحظه ی پایان دنیا تعدادشون 200 ملیارد نفر هم باشه , میشه به تک تکشون حداقل یک کهکشانِ درسته پاداش داد برای خودش !!!
سامانه ی آزمایش دنیوی فوق العاده پیشرفته هست و نقص نداره .کسی که ایراد میگیره به این سامانه علتش اطلاعاتِ کم از طرز کار این سامانه هست و یا علتش غرور و تکبر و لجبازی هست .
=========================
با تمام اینها , در آخرین اتمام حجّتش اینجور سخن میگه با جهانیان (عالَمین):
راهِ درست بر شما آشکار و نمایان شده
اگر قبل از اینکه فرصتتون در امتحان دنیا به پایان برسه ایمان بیارید و کار خوب و سودمند انجام بدین اجر عظیمی در انتظارتون هست . اگر ایمان نیاوردید برید هر کاری که خواستین انجام بدین (هر مسیر اعتقادی رو که دوست دارین طی کنین ), بازگشتِ همه ی شما به سوی ما هست و حساب کتابتون هم با ماست
==========================================
حرفِ آخر با کسانی که مىاندیشند
با دلی نرم و حق پذیر و به دور از غرور و تکبر و لجبازی , تفکّر کنین در گفته ها سپس بهترینش و پرمنفعت ترینش رو انتخاب کنین و از اون پیروی کنین تا ضرر نکنین
در کتاب چنین آمده:
آنان که همه ی سخنها را میشنوند و سپس از بهترین سخن پیروی میکنند , آنها همان کسانی هستند که خالق هدایتشان کرده , آنها همان خردمندان هستند . آنها برندگان امتخان دنیا هستند
در انتخابِ مسیر , دانا و خردمند کسی هست که منافع دراز مدت رو در نظر بگیره نه منافع و لذتهای کوچک و گذرا
فقط وقتی از مردم تقلید کنین که بدونین دارند پرمنفعت ترین کار رو انجام میدند (ملاک و معیارتون منافع بلند مدت باشه )
اگر مسیر اعتقاد به وجودِ خالقِ یکتایِ دانایِ مطلقِ نیرومندِ مطلقِ عادلِ مطلق رو انتخاب کردین بدونین که این مسیر سختی داره اما بدبختی نداره , پیچ و خم و بالا پائین داره اما گم شدن در اون نیست
بدونین که خالق هیچوقت , هیچجا و به هییییچکسی تعهد نداده که اگر به وجودش و صفاتش ایمان بیاره و برای جلب رضایتش از بدیها دوری کنه و کارهای خوب انجام بده , دیگه در زندگیش با مشکلی روبرو نخواهد شد و همه ی مشکلاتش رو براش حل میکنه و همه ی آرزوهاش رو براش برآورده میکنه و خوش خرم توی این دنیا زندگی خواهد کرد
این یک خیال باطل هست و توقع بسیار بیجا
در سامانه ی آزمایش دنیا , مردم هم با خوشیها آزمایش میشند هم با سختیها
باور نمیکنین ؟
به زندگی روزمره ی خودتون و دیگران دقت کنین . زندگی روزمره چیزی نیست جز فرصتهائی برای انجام کارهای خوب و بد . چیزی نیست جز لحظه های خوشی و لذت و لحظه های سختی و درد
عکس العمل شما در مقابل این فرصتها فقط به این بستگی داره که چگونه انسانی باشید
باز هم کلی مطلب موند که اگر نوشته بشه بیشتر مردم به جای خواندنِ مطلب , بهش نگاه میکنند و میرند
اگر همینها رو هم با بی طرفی و دقت و حوصله و تمرکز بخونند باید ازشون تشکر کرد
تشکر از شما که دقایقی از دهها ملیون دقیقه ی عمرتون رو صرف کردین برای خواندنِ بادقتِ این مطلب
مشکل اینه که تا بحث دینی میکنی میگن اینا علم نیست.ولی وقتی میگی جهش تصادفی اینا براشون حکم علم داره!
نمیدونم تعروفشون از علم چیه؟!فک کنم هر چیزی که در حیطه زیست شناسی قرار بگیره علمه بقیش خرافه!
حالا خوبه خودشون متوجه تفاوت رفتار زن و مرد هستن!بعد میگن فطرت وجود نداره!
زیست شناسی پاشو از گلیمش بیشتر دراز کرده.این مباحث تو حیطه علم زیست شناسی نیست.
Last edited by javad2015; 10-02-2016 at 23:04.
هنوز به این نتیجه نرسیدین که بحث کردن با یه عده بی فایدست؟
مشکل شما اینه که به انسان به چشم یک موجود با یک سری ویژگی های زیستی نگاه میکنید مثل میمون و فیل و ......خب حقم داری هر کسی دنیا رو از دید خودش میبینه!
خب وقتی بقول خودتون میشه فرگشت رو به این عوامل هم نسبتش داد، و از نظر علمی هیچ کدوم بر دیگری ترجیح نداره، بنظرت چرا خداناباوران میخوان هرطور شده به اسم علم به همه بقبولونن که تنها دلیل فرگشت انتخاب طبیعی هست و لا غیر؟! چرا انتخاب طبیعی یکی از اصول و پایه های جدایی ناپذیر فرگشت هست؟ مگه اثبات شده؟ چرا میخان فرگشت رو مساوی با انتخاب طبیعی معرفی کنن، در صورتی که اثبات فرگشت یک چیز هست و اثبات اینکه دلیلش انتخاب طبیعیه چیز دیگه؟ چرا اینکار رو به اسم و امضای علم انجام میدن در صورتی که برای علم هیچ تفاوتی نمیکنه که که علت فرگشت رو انتخاب طبیعی بدونیم یا خدا یا زیزوگولو ؟! اینکه بعضی ها میگن توطئه درکاره بخاطر همین مسایل هست ...
آیا ما راهی برای نشون دادن اینکه دلیل فرگشت انتخاب طبیعی هست داریم ؟ خیر ... پس وقتی جواب و مستندی در دست نیست تنها دریافتی که ما از این واقعه داشتیم چیزی است به اسم عدم وجود شواهد!! می بینید جواب شما در مورد تاثیر قدرت های ماورایی دقیقا در مورد ادعای شما در مورد انتخاب طبیعی هم صدق میکنه!! اما چرا اینجا دیگه کسی نمیگه باید انتخاب طبیعی رو کنار بذاریم چون شواهدی نداریم؟! واقعا چرا؟! دلیل این رفتار یک بام و دو هوا چیه؟! عقاید طرف مقابل چون شواهد علمی نداره مردوده، خرافاته، ابلهانس، اما عقاید ما با وجود اینکه شواهد علمی نداره اما بهترین توضیحه و اگر کسی مخالفت کنه نمیفهه، بی سواده، متعصب و متهجره و ...!! واقعا عجیبه، آدم یاد داستان مزرعه حیوانات و رفتار خوک ها با حیوانات ساده مزرعه میافته: حتما بعضی از عدم وجود شواهدها از بعضی دیگر از عدم وجود شواهدها، عدم وجود شواهدتره...!!خوب آیا ما راهی برای نشون دادن تاثیر این قدرتها داریم ؟ خیر ... پس وقتی جواب و مستندی در دست دست نیست تنها دریافتی که ما از این واقعه داشتیم چیزی است به اسم عدم وجود شواهد . پس تا زمانی که وجود همچین قدرتهایی و تاثیرشون ثابت بشه و به مشاهدات لازم برسه اون رو کنار میذاریم و به چیزی که مستندات و شواهد پشتوانه اون باشه میپردازیم .
تحریف ادیان و ظهور مدعیان دروغین پدیده کاملا عادی هست، عقل و منطق بخاطر وجود چنین چیزهای نمیتونه اصل نبوت رو زیر سوال ببرهخیلی از این افراد هم بودن که عنوان میکردن از طرف خدایان انتخاب شدن {حالا کی درست میگه ؟ اونی که از طرف خدایان مامور شده یا اونی که از طرف خدا انتخاب شده؟!}. خیلی ها هم بودن که ادعا میکردن با نیروی های ماورایی ارتباط داشتن که به تیمارستان منتقل شدن . اگر به یک سری مسیحی های فعلی هم نگاه کنید با پرداخت مبلغی به کشیشان به نوعی و در تفکر خودشون در حال خرید زمین و خانه در بهشت هستن .
آیا شما میتونی تضمین بدی که خرید و فروشی که بین مسیحیان و کشیشان و خدای اون برقرار هست واقعی هست یا دروغین ؟ آیا از بین این افرادی که ادعا کردن از طرف موجودی نامرئی مبعوث شدن دلیل محکمه پسندی ارائه شد ؟ نه ! فقط شایعات و دروغ هایی بوده که پیروان اونها بعد از مرگشون بعنوان معجزه اونها از اون یاد کردن که هیچ اثر و مدرک مستندی هم از اون به اصطلاح معجزات در دست نیست
برخورد من بر اساس معیارهای خواهد بود که برای خودم تعریف کردمآیا اگر کسی الان بیاد و ادعا کنه از طرف خدا یا یک نیروی نامرئی مامور شده که بشریت رو به راه راست هدایت کنه رویکرد و برخورد شما نسبت به این ادعا چی هست ؟ در ضمن در برخی ادیان هست که خبری از دنیای دیگه نیست . حالا کدام یکی درست میگه ؟ اونی که میگه دنیای دیگه ای در کار هست یا اونی که میگه نیست ؟
با بررسی پایه های فلسفی - منطقی - علمی اون دین تا حدی میشه تشخیص داد
دلیل من برای باور به وجود شیطان و فرشته تکرار نبود، بلکه این بود که چندین شخصیت برجسته (افرادی که تاریخ بشر رو شکل دادن) ظهور کردن و همگی به اتفاق یک چیز رو گفتن، یک ادعا کردن، خودشون رو مامور از طرف یک خدا دونستن و ...، این فرق میکنه با اینکه مردم عادی به چه چیزی اعتقاد دارندر باور عموم و در داستان های اساطیری صحبت از پری دریایی - اسب بالدار تک شاخ - دیو - اژدها - غول های دو سر - غول تک چشم - قالیچه پرنده - چراغ جادو و خیلی داستان های دیگه شنیده میشه . پس چون این داستان هم با کرات تکرار شده باید ملاک رو بر درستی اونا گذاشت ؟
کسی بهشت و جهنم رو دیده ؟ کسی والهالا رو دیده ؟ کسی سرزمین های خیالی که داستان هاش منتشر شده رو دیده ؟ "نه" ... تنها چیزی که ما داریم یک مشت حرف و ادعاست .
من برعکس شما معتقدم اینکه داستان نوح قبل از ظهور موسی و عیسی هم وجود داشته خودش دلیلی هست بر اینکه چنین اتفاقی واقعا افتاده و این پیامبران که چنین داستانی رو نقل کردن واقعا فرستاده از جانب خدایی واحد هستن، همون خدایی که عامل طوفان بودهدر باب فرشته و شیطان و جن هم اگر نگاه کنین این باورها خیلی قدیمی هستن و پیش از این که ادیان تک خدایی بوجود بیان هم دیده میشدن . نمونه بارز سرقت ادبی داستان طوفان نوح هست که به تورات و انجیل و قران رسید . در صورتی که هیچ وقت همچین پدیده ای روی زمین اتفاق نیفتاده و چیزی که از اون یاد شده تنها یک داستان و اثری ادبی است که با یک سری تحریفات اونو تغییر دادن ...
شما بر چه اساس به این نتیجه رسیدین که معجزات عیسی از داستان همون الهه مصری گرفته شده؟ چون در تولد مشابه هم هستن؟ واقعا بنظر شما یک شباهت کافی هست برای رد کردن مسیحیت؟... همین معجزاتی که به عیسا ارتباط میدن پیش تر در الهه مصریان و پیش از پیدایش دین یهود وجود داشته که الهه مصری بطور معجزه آسایی و بدون رابطه جنسی بچه دار میشه .
بسیاری از مسایلی که در انجیل به عیسی نسبت داده شده در قران رد شن که نشون میده در بخش های انجیل تحت تاثیر اسطورهای اون زمان ایران و یونان و مصر تحریف شده و چیزهایی رو به دروغ به عیسی نسبت دادن (مثه همین زنده شدن عیسی پس از کشته شدن و ...)یا همین زنده شدن عیسا در اصل مربوط به آیین میترائیسم و میترا که از اون بعنوان پسر خدا یاد میکردن بعد از مرگ در غاری دفن میشه که بعد از گذشت چند روز دوباره زنده میشه ولی طبق معمول با دزدیها و تحریف ها این موارد به اسم عیسا زده شد . آئین میترائیسم یکی از قدیمی ترین ادیان هست که پیش از دین زرتشت بوجود اومده بود.
یا خیلی موارد دیگه که از آئین ها و ادیان دیگه برداشت شده و به اسم ادیان دیگه رد شده . در کل چیزی که ما شاهدش هستیم طبق روال تاریخ تکرار شدن یک سری داستان های مختلف و جمع آوری اونا و سند زدن به اسم خودی هست . کلی داستان اساطیری که نسل به نسل به روش مختلف منتقل شده . حالا یک سری ها به دلیل پیشرفت علم و دیدگاه و خرد کنار گذاشته شده . یک سری دیگه همچنان حضور دارن که اونا هم به مرور زمان از روزگار محو خواهند شد .
Last edited by AMHSIN; 11-02-2016 at 01:20.
I ain't a monkey.
My Daddy ain't a monkey.
-dude, nobody said you're a monkey, you just wanna go back generations until you find a monkey ? it didn't happen in 1972
یکی از جوک های Louis Ck هست در مورد تکامل که فکر کنم دیدنش خالی از لطف نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که سعی میکنیم آدم خوبی باشیم و آزارمون به کسی نرسه. اگه به قول شما روز جزایی هم در کار باشه، مطمئنن خدایی که به ادعای شما اینقدر مهربونه کسی رو به خاطر آدم خوبی بودن و آزار نرسوندن مجازات نمیکنه. اگه بکنه که واقعا خدای عادلی نیست.
اگر هم خدایی نبود. که باز برای ما فرقی نمیکنه. فقط فکر شما یه مقدار وقتتون رو تو این دنیا هدر دادید
من به شخصه فکر میکنم اعتقاد مفهوم بسیار خطرناکی هست. بزرگترین جنگهای دنیا بر سر اعتقادات و بر اثر دعوای مذاهب رخ داده. ملتی که تصمیم دارن بر سر اعتقادات کشته بشن. هر کدوم خدای خدشون رو علم میکنن و خون هست که بر سر جنگ بین اعتقادات ریخته میشه. قصدم فقط این هست که بگم امثال ما متضرر نمیشن.
زمانی که انسان تصمیم بگیره سند و مدرک رو نادیده بگیره و به ندای دلش گوش کنه، همون موقع هست که کسی از پشت دیوار میگه "هی فلانی منم، من ندای دلت هستم، شب روشن و روز تاریکه."
فکر میکنم این متن از برتراند راسل رو اکثرا خونده باشن ولی نقل قولش خالی از لطف نیست:
"اگر من مدعی میشدم که در منظومه شمسی میان زمین و مریخ یک قوری چینی دور خورشید میگردد، هیچکس قادر نبود مدّعای مرا رد کند،مشروط به آنکه حواسم میبود که در ادامه بگویم این قوری آنقدر کوچک است که حتی با قویترین تلسکوپها هم قابل رویت نیست. اما اگر تا آنجا پیش میرفتم که میگفتم چون مدعای من ابطال ناپذیراست جایز نیست عقل بشر به آن شک کند، به حق به یاوه گویی متهم میشدم. با این حال، اگر وجود این قوری در کتب قدما تأیید شده بود و آن را حقیقتی قدسی شمرده و هر یکشنبه در کلیسا درباره آن به وعظ میپرداختند و در مدارس آن را به ذهن کودکان فرو میکردند، تردید در وجود آن نشانهٔ نامتعارف بودن تلقی میشد و شخص شکاک را در عصر روشنگری به نزد روانپزشک و در دوره پیش از آن به دادگاه تفتیش عقاید میفرستادند."
به هر حال هر کس عقیده ای داره، و مشکلی نیست. مشکل از اونجایی به وجود میاد که افراد با عقاید مختلف اسرار داشته باشن همدیگرو قانع کنن.
اتفاقا این امثال شما هستند که عمرشون رو هدر میدن! یه عمر با این ترس که بعد از مرگ نابود میشن زندگی میکنن و هر روز احساس پوچی و ترس میکنن چون اونقدر درک ندارن و معنویات رو حس نکردن که بتونن خدا رو حس کنن. دنیا اونقدر دقیق و شگفت انگیز هستش که هرکس بخواد خالق رو انکار کنه باید به چشم یه آدم احمق بهش نگاه کرداگر هم خدایی نبود. که باز برای ما فرقی نمیکنه. فقط فکر شما یه مقدار وقتتون رو تو این دنیا هدر دادید
بعضی ها اونقدر خودشون رو بی ارزش میکنن که لیاقت مجازات هم ندارن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)