سلام
ممنون داداش ولی تو همون صفحه اصلی هستن!!! تا دیروز که صفحه ظاهرش فرق داشت مشکلی نداشتم ولی امروز پاک نمیشن!!
الان شما میتونی پاک کنی فایل هات رو؟؟؟
سلام
ممنون داداش ولی تو همون صفحه اصلی هستن!!! تا دیروز که صفحه ظاهرش فرق داشت مشکلی نداشتم ولی امروز پاک نمیشن!!
الان شما میتونی پاک کنی فایل هات رو؟؟؟
آقا فایل های من هستن ولی نمیشه دانلود کرد گزینه دانلود رو دیگه نداره. قیافه سایت هم عوض شده نسبت به دیشب.
دانلود میشن. روش راست کلیک کن و دریافت لینک رو بزن و تو صفحه بعدی لینک رو کپی کن
نمیدونم چرا عوض کردن!!! خیلی خوب بود بدترش کردن رفت
شما هم اگه تونستی چک کن ببین فایل ها پاک میشن یا نه؟
آره حذف میشن. ولی خیلی عجیبه فایل ها همه درستن ولی لینکشون رو می خوام کپی کنم یه فایل 16 کیلوبایتی میاره درحالیکه در لیست همه درستن و با پسوندشون هستن مشکلی ندارن.
واسه من فایلها سالم هستن ولی پاک نمیشنبا این سایتشون!!!!
من موندم اینا چرا یه سایت رو نمس تونن درست طراحی کنن هر کی یه مشکل داره. اصلا به من لینک دانلود نمی ده . از هر جایی هم آپلود می کنم فایل میاد ولی لینک دانلودش رو به من نمی ده. با تغییر ظاهر سایت دست من رو گذاشته تو پوست گردو.
دیگه نمی تونم دانلود کنم.
منم همینو میگم. شاتل تو تمام این چیزای اینترنتی که داره همه چیزش عالیه و سایت هاش خوبن ولی این بخش سایتش نمیدونم چرا اینطوریه!!!! یعنی توانایی ندارن؟؟؟
من دیگه نمیتونم هیچی پاک کنم
من دیگه نمی تونم دانلود کنم.از تاینی مویز لینکو می گیرم و لی یه فایل 900 مگی رو idm نود کیلو بایتی تحویلم میده! برای شماها هم اینطوری شده؟
آقا نوید:
من از امروز دیگه اون حسی خارجی بودن رو که بهش اشاره کرده بودی رو ندارم و پاک پاک شدم یه ایرانی اوریجینال!![]()
Last edited by frankval; 28-12-2015 at 14:56.
روی فایل کلیک راست کنید و گزینه دریافت لینک رو بزنید.
مشکلی نداره برای من. همین الان لینک زیر رو آپلود کردم(Guardians.of.the.Galaxy.2014.1080p):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)