نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه ساخت کره هستش
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه ساخت کره هستش
ممنون از پیشنهادتون .
مگه uf950 سایز 49 داره؟
در ضمن اگر بخوام 500 بزارم روش تا برسم به uf850 یهو 1 تومن میزارم روش و مدل 8890 سام رو می گیرم که هیچ شک و شهبه ای نمونه
دوستان uf850 دراصل چندتا ریموت کنترل داره؟ چندتا عینک سه بعدی باید تو کارتونش هنگام خرید باشه؟
hu8890 و ju8890 معادل داخلی یا خارجی دارن؟
Last edited by T E R M I N A T O R; 18-08-2015 at 23:21.
بله سایز 49 داره
خوب uf 950 محصول 2015 ال جی و سری 9 ال جی و ساند بار داخلی داره که تو پایه tv تعبیه شده و800 هرتز ریموت هوشمند جدید وخوش دستی داره که تلفیقی
از ریموت هوشمند ومعمولیه البته 850 هم ریموتو داره وبه نظر من از 8890 سامی
که 2014 هست بهتره(البته 8890 هم اگر صدای فن زیاد نبود عالیه)
من uf950 با سایز 49 را حتی تو سایت الجی هم ندیدم
من با همکارم که مدل ub850 داره مفصل صجبت کردم .
گفت من راضیم . فقط تو منوها کنده و تاخیر داره .
گفت از رزولوشن 4k فقط اسمش برای ما میمونه. میگه امکانات دیگر کاربردی تره .می گفت تو پخش فیلم های فول اصلا فرقی با مدلهای دیگه نداره . میگه فیلم فورکی هم گذاشتم زیاد فرقی نداشت.
میگه اگر بخوام مجددا تلویزیون بگیرم سایز بزرگتر و فول اچ دی رده بالا مثل ۷۷۹۰ و ۸۶۰۰۰ الجی برام تو الویته .
مورد بعدی می گفت یک فیلم 4k چند صد گیگ حجم داره . این فیلم ها چطور دانلود بشن و چطور آرشیو بشن ؟
دیگه نمیدونم باید چه کار کرد![]()
بنظر من بهتره بری حتی برای چند دقیقه هم که شده تلویزیونشو از نزدیک ببینی و باهاش کار کنی. شبکه های ایران چک کنی.
با خودت فیلو و دمو برای تست هم ببر.
تنها اینجوری دودلی ات برطرف میشه
Last edited by T E R M I N A T O R; 19-08-2015 at 11:38.
خب من دیگه برای تحقیق نمیرم و انتخاب خودمو کردم و تو هفته آینده میخرم .نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان از بازار میام . چند تا عکس و کلیپ تو فلش با خودم برده بودم .
Ub85000 و 7790 سامسونگ را مقایسه کردم .
هر دو سایز 55
تصویر ub85000 بیشتر به دلم نشست. کلیپ سریع ورزشی هم با رزولوشن فول اچ دی در حال پخش بود . مشکلی ندیدم .
منو کند بود . با ریموت هوشمند خیلی سریعتر عمل میکنه تا ریموت معمولی. فروشنده میگفت کندی به خاطر سیستم عاملشه . میگه آپدیت کنی خیلی بهتر میشه .
در ضمن نداشتن حاشیه و طراحی خوبش هم دل نشین بود .
بسلامتی. ممنون که خبر دادی. مدل 7790 از فاصه چندمتری بهش نگاه کردی؟ تو فاصله نزدیک پیکسلی بنظر نمیرسید؟
فاصله نیم متری
شبکه نیسم داشت پخش میشد افتضاح بود .
اما زمان پخش عکس و کلیپ پیکسلی ندیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)