تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 27 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 270

نام تاپيک: اولین شرکت دریافت کننده مجوز FCP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام و وقت بخیر برادر گرامی
    ما مرکز مخابراتی شهدای گمنام هستیم تهران
    شما اومدی تاپیک زدی دل بچه های مردم رو بردی من 35 سال سن دارم از 19 سالگی که adsl اومد دارم ازش استفاده میکنم و بعدم که اینترنت بی سیم و point to point اومد رادیو گرفتم و همیشه جفتش رو با هم دارم چون وایرلس اکثرا پهنای باند از فیزیک نظری میگیرن و روتشون عالیه و پینگ پایین هست
    ولی در طول این 16 سال همیشه از این وعده ها به کاربر بیچاره داده شده و عملی پشتش نموده و متاسفانه حتی سرویسها در حد پولی که گرفته میشه هم اراعه نمیشه اگر شما بتونین به وعده هاتون عمل کنین و به کاربر خانگی اینترنت درست درمون بدون نوسان پینگ خوب قیمت مناسب بدین شاید باعث بشین بقیه
    شرکتهای بزرگ که دارن از این بستر و حرج و مرج نهایت استفاده ررو میکنن یه تکونی به خودشون بدن متاسفانه هیچکی دلش به حال یوزر بیچاره نمیسوزه

قیمتهای اینترنت وایرلس حجمیتون که تو سایت هست بد مدل گرون و بی منطق هست مگر اینکه به روز نباشه؟ اگرقیمت جدید دارین به من بدین چون من رادیو دارم بتونم استفاده کنم

در پایان چند صد ماه دیگه باید صبر کنیم که در مرکز ما خدمات بدین؟

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

در پایان چند صد ماه دیگه باید صبر کنیم که در مرکز ما خدمات بدین؟
    طبق وعده های مسئولین و تلاش شبانه روزی ملت همیشه در صحنه، در قرن 22 میلادی، سرویس های اینترنت کابلی بر بستر فیبر نوری به کاربران خانگی ارائه میشه با محدودیت سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه و محدودیت حجمی 0.03 گیگابایت در ماه که یک وقت عفت و عصمت به خطر نیفتند. فقط هم اینترانت خواهد بود + شعبات خارجی سایت های دولتی و حوزوی.

باتشکر از برنامه ی خوبشون. لطفاً وقتش رو کم کنند.

3. 4 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

والا مردمه ما خوش اشتها هستن هنوز نیومده میگن 100 مگ چند فلان چند ؟ خوب آخه بنده خدا اصلا شما 100 مگ نامحدود فک کن داشته باشی میخوای باهاش چیکار کنی دقیقا ؟ اگه میخوای بزنی تو خط دانلود خوب الان شما قیمت هارد رو داری ؟ هقته ای 200 هزار تومن باید بری پول هارد اکسترنال بدی

حرفه من اینکه ما نه 100 مگ میخوایم نه 50 مگ میخوایم نه 10 مگ میخوایم ! 7-8 مگ اینترنت نامحدود با قیمت ماهی 30-40 تومن خیلی راحت همه کار ها رو راه میندازه ! بعد از 1 ماه استفاده کاربران متوجه خواهند شد که جایی برای نگهداری فایل ها نیست در صورت دانلود .... اون موقع به فکر استریم کردن میوفتن ! 100% کاره درست هم همینه ! موزیک گوش دادن و فیلم نگاه کردن به صورت انلاین با اینترنت 8 مگ خیلی بهتر و به صرفه تر هستش.... ما ایرانیا عادتمون اینه فقط آرشیو نگه داری کنیم و پز بدیم .... در صورتی که اگه سرعت خوب به کاربرا داده بشه خیلی کارهای دیگه میشه کرد با این سرعت که استریم کردن یه نمونش بود ..... ان شالله که هرچه سریعتر پیاده سازی کنید این حرکت رو موفق باشید .

5. 11 کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

والا مردمه ما خوش اشتها هستن هنوز نیومده میگن 100 مگ چند فلان چند ؟ خوب آخه بنده خدا اصلا شما 100 مگ نامحدود فک کن داشته باشی میخوای باهاش چیکار کنی دقیقا ؟ اگه میخوای بزنی تو خط دانلود خوب الان شما قیمت هارد رو داری ؟ هقته ای 200 هزار تومن باید بری پول هارد اکسترنال بدی

حرفه من اینکه ما نه 100 مگ میخوایم نه 50 مگ میخوایم نه 10 مگ میخوایم ! 7-8 مگ اینترنت نامحدود با قیمت ماهی 30-40 تومن خیلی راحت همه کار ها رو راه میندازه ! بعد از 1 ماه استفاده کاربران متوجه خواهند شد که جایی برای نگهداری فایل ها نیست در صورت دانلود .... اون موقع به فکر استریم کردن میوفتن ! 100% کاره درست هم همینه ! موزیک گوش دادن و فیلم نگاه کردن به صورت انلاین با اینترنت 8 مگ خیلی بهتر و به صرفه تر هستش.... ما ایرانیا عادتمون اینه فقط آرشیو نگه داری کنیم و پز بدیم .... در صورتی که اگه سرعت خوب به کاربرا داده بشه خیلی کارهای دیگه میشه کرد با این سرعت که استریم کردن یه نمونش بود ..... ان شالله که هرچه سریعتر پیاده سازی کنید این حرکت رو موفق باشید .
    داداش 8 مگ هم الان توقع زیادی
    شما یک شرکت پیدا کن 2 مگ واقعی بدون مصرف منصفانه بده!!!
    همه جای دنیا سال به سال داره سرعت و قیمت ها بهتر میشه ولی تو ایران بالعکس هست
    تا همین پارسال 2 مگ نامحدود بدون مصرف منصفانه گیر میومد ولی امسال نه
    فکر کنم سال دیگه همین 2 مگ با مصرف منصفانه هم گیر نیاد
    ایشالله چند سال دیگه کلا اینترنت قطع میشه اعصاب همون راحت میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اتفاقا 8 9 مگ خیلی کمه . یه وقتی شما یه فایل رو نیاز داری و نباید وقت رو هدر بدی برای دریافتش.
    من میگم 100 مناسبه( 100 مگابیت )
    استریم هم باهاتون موافقم ولی برای این نیاز به 100 مگ هست . یه خونه که فقط 1 نفر و یه دیوایس و یه استفاده در واحد نیست! 50 تا 200 نرمال هست
    من یه بار یه فایل رو که حجم زیادی هم نداشت تو گوگل درایوم سیو کردم. موقع نیاز این 3 جی همراه اول جوری اشکم رو در آورد که دیگه حتی سراغ 200 گیگ دراپ پاکسم که بدون محدودیت زمانی هست کلا نرفتم!!
    دانلود زیاد نیاز نیست.
    نیاز به سرعت بالا و عدم وجود محدودیت حجم هست

- - - Updated - - -

اتفاقا 8 9 مگ خیلی کمه . یه وقتی شما یه فایل رو نیاز داری و نباید وقت رو هدر بدی برای دریافتش.
    من میگم 100 مناسبه( 100 مگابیت )
    استریم هم باهاتون موافقم ولی برای این نیاز به 100 مگ هست . یه خونه که فقط 1 نفر و یه دیوایس و یه استفاده در واحد نیست! 50 تا 200 نرمال هست
    من یه بار یه فایل رو که حجم زیادی هم نداشت تو گوگل درایوم سیو کردم. موقع نیاز این 3 جی همراه اول جوری اشکم رو در آورد که دیگه حتی سراغ 200 گیگ دراپ پاکسم که بدون محدودیت زمانی هست کلا نرفتم!!
    دانلود زیاد نیاز نیست.
    نیاز به سرعت بالا و عدم وجود محدودیت حجم هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

منظورشون اينه كه مشكلي كه فيبر نوري براي كاربرا ايجاد كرده رو شما ميتونيد حل كنيد؟ در بستر فيبر نوري سرويس ارائه ميكنيد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ما در حال حاضر روی بستر فیبر داریم سرویس میدیم.اون فیبری که شما می فرمایین منظورتون فیبر PCM هست
    که اصل و اساس این مجوز روی سرویس های فیبری استوار شده.ما امیدواریم هر چه سریعتر شرکت هایی مثل ایرانیان نت هم شبکه فیبریشون رو گسترده کنند که سرویس های FTTx بهتر جا بیوفته
    در جواب شما بله سرویس دهی خواهیم داشت

9. این کاربر از MabnaTelecom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

تو سرویس های حجمیتون که قرار ارایه بدید ساعت رایگان هم دارید یا نه
    یکی از مسخره ترین پروموشن هایی که معمولا ارائه میشه همین ساعت رایگانه
    به شخصه ترجیح میدم پروموشن های بهتری در اختیار مشتری قرار بگیره
    تصمیم گیریش در نهایت با تیم فنی خواهد بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

آقا میخوام بدونم کی میاید اهواز؟دقیق؟
    2- رو سیم مسی سرویس میدید یا بی سیم یا این که مثل همه جای دنیا روی بستر اختصاصی خودتون؟
    3-این رو بخونید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    4- من مثلا اگه بخوام 100 مگ داشته باشم ، ماهی چنده و از این مسخره بازی ها مثل ترافیک و ... که نداره؟
    ما توانایی بهره برداری از هر بستری رو داریم از بستری استفاده می کنیم که در عین ارزون بودن بیشترین میزان پهنای باند رو در اختیار مشترک قرار بده
    سیم مسی خیلی توانایی ارائه سرویس قوی رو نداره.ولی وایرلس ٬ فیبر و ... مناسب تر هستن

سرویس ها برای نیاز تمام سلایق و تمام کاربری ها کاستومایز میشه
    ولی با این دید باشید که سرویس ۱۰۰ مگ خیلی چیز شاخی نیست با اومدن اینترنت اشیا این میزان پهنای باند هم خنده دار و جوک خواهد بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ما توانایی بهره برداری از هر بستری رو داریم از بستری استفاده می کنیم که در عین ارزون بودن بیشترین میزان پهنای باند رو در اختیار مشترک قرار بده
    سیم مسی خیلی توانایی ارائه سرویس قوی رو نداره.ولی وایرلس ٬ فیبر و ... مناسب تر هستن

سرویس ها برای نیاز تمام سلایق و تمام کاربری ها کاستومایز میشه
    ولی با این دید باشید که سرویس ۱۰۰ مگ خیلی چیز شاخی نیست با اومدن اینترنت اشیا این میزان پهنای باند هم خنده دار و جوک خواهد بود
    من می دونم که 100 جک هست ولی واقعا می تونید بدید؟
    ساعت شبانه رو تو پست قبلیتون مسخره عنوان کردید
    این یعنی این که محدودیت حجمی رو نداریم؟ چون اگه بخوام از کلود استفاده کنم ، محدودیت حجمی = هزینه زیاد یا عدم دسترسی به فایل ها در زمان نیاز
    لطفا شفاف تر صحبت کند و بگید کی میاید اهواز ، تتعرفه هاتون چطوره و سرویس هاتون محدودیت حجمی که ندارند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    تو این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زدین پهنای باند اختصاصی این 1Mbps یعنی چی یعنی همون سرعت یک مگ؟ پس چرا اینقد گرونه؟ 500 هزار تومن؟
    ممنونم

- - - Updated - - -

سلام و خسته نباشید
    تو این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زدین پهنای باند اختصاصی این 1Mbps یعنی چی یعنی همون سرعت یک مگ؟ پس چرا اینقد گرونه؟ 500 هزار تومن؟
    ممنونم

دوست عزیز ما تو دنیای اینترنت دو نوع سرویس اختصاصی و اشتراکی داریم
    سرویس های اشتراکی مثل ADSL که در حال حاضر استفاده می کنید در بهترین حالت بین ۸ تا کاربر شیر میشن
    ولی سرویس اختصاصی کاملا پهنای باند در اختیار شماست
    یعنی با سرعت ۱ مگابیت شما دقیقا ۱ مگابیت هم سرعت دانلود دارید در تمام ساعات شبانه روز این میزان ثابت خواهد بود
    بعد هم اینکه این سرویس کاملا متقارن هست یعنی با همین سرعتی که دانلود دارید می تونین فایل هم آپلود کنین نه مثل ADSL که دانلود سرعت بازه ولی آپلود کردنی پیرمیشین
    به خاطر داشتن IP سرویس امن تر و مطمئن تر و قابل اعتماد تر نسبت به سرویس های اشتراکیه
    و کلی مزایای دیگه
    قیمتش اینقدر نیست ولی نسبت به ADSL سرویس گرونتری هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •