up..........
up..........
سلام. یکی از کاربرای آسیاتک قبلا میگفت که سرویس شهاب با تایم شبانه رایگان گرفته و تو تایم رایگان با یک اکانت اینترنتش تبدیل میشه به اینترانت و میتونه تو همون تایم دانلود رایگان ولی با سرعت بالا داشته باشه. یک عکس هم گذاشته بود اگه اشتباه نکنم سرعت دانلودش تا 700-800 میرفت. که البته تو حالت عادی سرعت دانلود سرویس شهاب تو تایم رایگان حدود 250 کیوبایت در ثانیه است. چند نفر هم میگفتن آسیاتک بالاخره جلوی این کارو میگیره چون همه رو میارن به این کار.
میخواستم بدونم این سرویس شما هم همون سرویسه که اون بنده خدا استفاده میکرد؟ و اینکه به نظرت شرکت میتونه جلوی این کارو بگیره؟
برای تورنت هم کاربرد داره؟
سلام
من خودم سرویس شهاب دارم. سرعت دانلود در شبانه از سرور داخلی 1.3 مگابایت هست ولی از سرور خارجی 250
با اکانت سرعت سرور خارجیم مثل داخلی افزایش پیدا میکنه و به 1.3مگابایت میرسه...
------
بله اسیاتک میتونه جلوی اینکارو بگیره...اگه سرور داخلی رو محدود کنه اکانت تو شبانه رایگان تاثیری نداره
بله کاربرد دارد..
بهتره قبل از خرید از اکانت تست استفاده کنید تا در صورت کیفیت خوب برای تورنت ,اکانت بخرید.
برای دوستانی که نیمه شب به بعد از محدودیت ها و Limit های عجیب و غریب ISP های مختلف در ایران رنج می برند، این سرویس به شدت توصیه میشود
اکثر شرکت های اینترنتی، سرعت سرور های خارج از کشور را در ساعات رایگان محدود میکنند که با این سرویس کاملا این مشکل برطرف میشه و سرعت سرور خارج همانند داخل میشه و عملا لیمیت از روی نت شما با استفاده از این سرور برداشته میشه
فروشنده این سرویس هم کاملا شناخته شده و مورد تایید دوستان هست و با خیال راحت میتونید خریداری کنید. کیفیت سرور هم طبق تست بنده بسیار ایده آله و با حداقل افت کیفیت همراهه
مزیت مهم این سرویس در حال حاضر وجود سرویس نامحدود با قیمتی بسیار مناسب نسبت به سایر فروشندگان هست که حداقل بعید میدونم بتونید همچین سرویسی رو با ترافیک نامحدود در کل نت پیدا کنید
![]()
سلام دوستان
با ADSL مخابرات به کانکشن PPTP شما با اکانت تست که تو پست اول هست نتونستم وصل بشم این ایراد بسته شدن PPTP کلی مخابرات هست ؟
سلام
احتمال زیاد pptp در isp شما بسته شده.
اما مشکلی نیست.شما میتونی از طریق روش پروکـــسی که براتون پ.خ کردم به سرویس وصل شوید.
باتشکر
سلام من سرعت سرور داخلیم حداکثر 875 میره و سرور خارج 250
الان من تست رو امتحان کردم سرعت سرور خارجی رو برد روی 620 حداکثر(چند تا فایل همزمان تست کردم باز 620 اخرشه)
اگه اکانت بخرم سرعت روی 875 میره ؟
این پراکسی چی هس چ فرقی میکنه ؟
سلام
سرعت سرور خارجی بستگی به اون سروری داره که ازش دانلود میکنید...سعی کنید سرور های قوی و قدرمتند استفاده کنید تا حداکثر سرعت رو به شما بده.
شما از این لینک استفاده کنید:
فرقی بین اکانت تست و پولی از لحاظ سرعت نیست...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پراکــسی برای ان دسته از کاربرانی هست که سرعت کامل از vpn نتونستن بگیرن(مثل کاربران صبانت) و یا اینکه اتصالشون از طریق vpn توسط isp بسته شده باشه.
اکانت تست پراکسی هم برای شما ارسال کردم.تست کنید و نتیجه رو اینجا اعلام کنید.
باتشکر![]()
Last edited by and-roid2; 03-08-2015 at 08:26.
اقا حل شد با بروکسی حداکثر سرعت رو میگیره
انصافا عجب روش خفی هس اینترانت واسه دانلود از سرور خارج خوراک دانلود شبانس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)