مای فرند جان
این چیزی که شما داری میگی داره جا میوفته و الان نسبت به قبل بهتر شده منظورم امسال یا پارسال نیست و داره بین شرکتها جا میفته که لازم است درضمن تا زمانی که چیزی نخواهید تغیری حاصل نمیشه اگر ما بشینیم و بگیم ایرانی جماعت بازی نسازه اون هم میگه چزا من زحمت بکشم بعد اینجوری فحشم هم بخورم (این اشتباه نشه نه گفتم کسی فحش داده و نه کسی گفته اینجا دعوا هست) این را در کل میگم اگر این حالت پیش بیاد که متاسفانه رشد نمی کنه
ولی اگر به صورت مرتب تحت فشار و تقاضا برای بهبود کیفیت قرار بگیرن چند نفر را می تونن دک کنن ببینید الان هم یک مثال میزنم که متوجه منظورم بشید انیمیشن های اولیه ی راهنمایی را نندگی یادتون هست اگر الان دوباره ببینیدشون بیشتر از نظر طراحی شبیه بچه بازیه و ظرافت کار های فعلی را نداره در طول این مدت کاراکتر های طراحی شده تقیراتی در ساختشون انجام شده که فقط اگر یک بار اون ها را ببینید متوجه میشید برید و یکی از کارهای قدیمی مثلا قسمت اول و دومش را ببینید
ولی چرا اینجور شد وقتی دیدن مردم می پسندن و ازشن لذت می برن خوب ادامه دادن کیفیت کار را بالا بردن و خودتون تاثیرش را می بینید این یکی از همون شیوه هایی که به صورت غیر مستقیم نظر مردم در کارشون تاثیر گذاشت و حتی بعد از مدتی براشون سود آوری هم داشت فروختن همین مجموعه ها به فکر میکنم کویت درمورد قیمت هم توی ایران شاید گرون باشه ولی در خارج کشور فکر نمی کنم بازی زیر 15 دلار گیر بیاد یا اگر هم گیر بیاد دو بعدی هست