تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از یه بازی ایرانی چه توقعی دارید؟

راي دهنده
29. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داستان و سناریو قوی

8 27.59%
  • گرافیک جلوه های ویژه گرافیکی

8 27.59%
  • صوت

5 17.24%
  • گیم پلی

7 24.14%
  • همه موارد!

14 48.28%
  • هیچکدام!مگه ایرانی ها هم بازی می سازند؟؟؟؟

9 31.03%
Multiple Choice Poll.
صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 81

نام تاپيک: از یه بازی ایرانی چه توقعی دارید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

مای فرند جان
    این چیزی که شما داری میگی داره جا میوفته و الان نسبت به قبل بهتر شده منظورم امسال یا پارسال نیست و داره بین شرکتها جا میفته که لازم است درضمن تا زمانی که چیزی نخواهید تغیری حاصل نمیشه اگر ما بشینیم و بگیم ایرانی جماعت بازی نسازه اون هم میگه چزا من زحمت بکشم بعد اینجوری فحشم هم بخورم (این اشتباه نشه نه گفتم کسی فحش داده و نه کسی گفته اینجا دعوا هست) این را در کل میگم اگر این حالت پیش بیاد که متاسفانه رشد نمی کنه
    ولی اگر به صورت مرتب تحت فشار و تقاضا برای بهبود کیفیت قرار بگیرن چند نفر را می تونن دک کنن ببینید الان هم یک مثال میزنم که متوجه منظورم بشید انیمیشن های اولیه ی راهنمایی را نندگی یادتون هست اگر الان دوباره ببینیدشون بیشتر از نظر طراحی شبیه بچه بازیه و ظرافت کار های فعلی را نداره در طول این مدت کاراکتر های طراحی شده تقیراتی در ساختشون انجام شده که فقط اگر یک بار اون ها را ببینید متوجه میشید برید و یکی از کارهای قدیمی مثلا قسمت اول و دومش را ببینید
    ولی چرا اینجور شد وقتی دیدن مردم می پسندن و ازشن لذت می برن خوب ادامه دادن کیفیت کار را بالا بردن و خودتون تاثیرش را می بینید این یکی از همون شیوه هایی که به صورت غیر مستقیم نظر مردم در کارشون تاثیر گذاشت و حتی بعد از مدتی براشون سود آوری هم داشت فروختن همین مجموعه ها به فکر میکنم کویت درمورد قیمت هم توی ایران شاید گرون باشه ولی در خارج کشور فکر نمی کنم بازی زیر 15 دلار گیر بیاد یا اگر هم گیر بیاد دو بعدی هست
    خب ، شاید اینی که میگی درست باشه ، اما در مورد خیلی از شرکت های ایرانی صادق نیست.
    عزیزم من یه سوال دارم:شما تا به حال خودت امتحان کردی؟؟؟؟؟؟(منظورم انتقاد از یه بازی)
    از بازی که نه
    ولی از خیلی چیز های دیگه تا دلت بخواد انتقاد کردم و مشکلاتشونو بهشون گفتن ، اما حتی جوابم رو هم ندادند.
    دروغ نگم یه بار جواب دادن ، اون هم بعد از حدود 2 هفته ، توش گفته بودن که سعی میکنن مشکل رو برطرف کنن!

پروفشنال M I S H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

خب مای فرند عزیز!می دونی چرا به این مسائل اهمیت نمی دن؟چون براشون جا نیافتاده،براشون عادی نیست که کسی انتقاد کنه بعد اونا جواب بدن(شاید هم برطرف کردن مشکل در توانشون نیست)اما یه نکته مهم:این مشکل فکر می کنم بر اساس مرور زمان حل بشه تا وقتی که شرکت ها اینو بفهمن که یه عده همهیشه اونها را زیر نظر دارند و مشکلاتشون گوشزد می کنن و اونها مجبورن این مشکلو بر طرف کنند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

مهم اینه که کی میفهمن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مهمتر اینکه چگونه به آنها بفهمانیم

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط albous
    مهمتر اینکه چگونه به آنها بفهمانیم
    انتقاد ها را به گوشش برسونیم و برای جواب پافشاری کنیم! مجبور می شن جواب بدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگر کسی ایمیل یا آدرس سایتی ازشون داره ذکر کنه از دوستان در خواست دارم مشکلاتشون را به صورت مرتب براشون ارسال کنیم و پیشنهاداتمون وتا زمانی که جواب درستی نگرفتیم به صورت مرتب براشون ارسال کنیم

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط albous
    اگر کسی ایمیل یا آدرس سایتی ازشون داره ذکر کنه از دوستان در خواست دارم مشکلاتشون را به صورت مرتب براشون ارسال کنیم و پیشنهاداتمون وتا زمانی که جواب درستی نگرفتیم به صورت مرتب براشون ارسال کنیم
    بچه ها پست بالایی راست می گه هر کسی آدرسی چیزی داره بزاره تا مشکلاتشون بهشون بگیم!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

خب اولین آدرس را من پیدا کردم!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این سایت برای شرکت "طراح رایانه پارس"که بازی مبارز را تولید کرده

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Uranus

پيش فرض

خب این سایت برای بازی ممرز است!(البته در دست طراحی)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه توضیح درباره بازی: ممرز یک Game با فضای کمیک و فانتزی و محیطی سه بعدی است.داستان بازی مربوط به یک ابر شهر با تلفیقی از فضای سنتی و مدرن در زمان بسیار قدیم می باشد که روند بازی را به صورت اتفاقاتی جالب و گاه غیر قابل تصور در حال و هوایی طنز رقم می زند. سبک بازی Adventure یا ماجرایی و زاویه ی دوربین به صورت سوم شخص است. بازی در مراحل میانی ساخت قرار دارد و تا چند ماه آینده به صورت نسخه ی کامل ارائه خواهد شد. لطفاً برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید. منتظر نظرات شما هستیم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

امکانات مورد نیاز:
    عمر نوح ، 5 عدد
    صبر عیوب ، 500 عدد
    گنج قارون ، 5 برابرش => برای دادن پول تلفن
    و افزودنی های مجاز به میزان چند برابر!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •