سلام !
دوستان میشه بگید برای اجرای این بازی چه سیستمی نیازِ ؟!؟
قیمت هاشم بگید لطفا
.
چون مشخصات برای پی ای اس 16 هنوز نیومده برای pes15 رو هم بگید کافیه.
سلام !
دوستان میشه بگید برای اجرای این بازی چه سیستمی نیازِ ؟!؟
قیمت هاشم بگید لطفا
.
چون مشخصات برای پی ای اس 16 هنوز نیومده برای pes15 رو هم بگید کافیه.
.
.
تو نسخه های قبلی که کار نمیکرد !
احتمال زیاد رو این نسخه هم کار نکنه
پس این همه زحمت من به باد میره ؟
الان سال 2022 هست ای بابااااا
کجا دیدی سیو یه بازی رو یه بازی دیگه کار کنه؟ پچ هم که میزنی سیوت از کار میفته چه برسه به اینکه بازی دگه نصب کنی
سیستم مورد نسخه 16 با نسخه 15 فرق چندانی نداره . با یه سیستم 1 ملیونی به راحتی بتونی بازی کنی .
![]()
چهره نیمار در PES2016 .نظرتون چیه ؟! . همچنین اعلام شد بعد از نمایشگاه Gamescome تا زمان انتشار بازی بیش چهره بیش از 2000 بازیکن منتشر خواهد شد .
![]()
Last edited by ™...; 24-07-2015 at 19:25.
.
.
.
عالیـــــــــــــــــــــ ـه![]()
سلام
خیلی خوب شده
به نظر من این زیبایی ظاهری برا روزای اول خیلی خوبه
یعنی اعتقاد دارم این زیبایی ظاهری فقط روزای اول بازی به مذاق گیمر خوش میاد و ازش لذت میبره که صد البته گذراست
ولی در ادامه ( مثلا در طول یکسال ) گیمر دیگه به این زیبایی ها اهمیت نمیده چون قبلا دیده و دیگه براش مهم نیست
چیزی که در طول زمان بازی مهمه گیم پلی روان و بدون باگ ه بازیه
مخصوصا داوری
دفاع
و بعضی شوت های مسخره
ایناس که تماشاگر رو در ادامه زمان آزار میده ( البته لازم به ذکره تو نسخه 2015 خیلی بهبود داشته ولی بازم جای کار داره )
قدرت یهویی پی سی در زمان پایانی بازی
استامین غیر منطقی بعضی بازیکنام واقعا اذیت کنندست
بازی باید طوری باشه و صحنه های متنوعی داشته باشه که بعد چند ماه بازی کردن بازم آدم احساس کنه بازی ی چیز جدید داره
ی حرکت جدید
نه چیزای تکراری و خسته کننده
اینا بیشتر نظر منه که تقریبا 9 ماهه روزی سه تا چهار تا بازی میکنم تقریبا 80 درصد تیمای پی اس رو هم امتحان کردم
Last edited by Abas1100; 25-07-2015 at 13:19.
اگه در جریان باشین نیمار چند وقت پیش واسه تعطیلات یه چند روز رفته بود ژاپن . خب Konami هم از این فرصت استفاده کرد و یه چند ساعتی از نیمار وقت گرفت .
Adam Bhatti و Neymar ستاره کاور مشغول بازی PES2016 .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)