تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 95 هستید؟

راي دهنده
39. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

10 25.64%
  • ریاضی

11 28.21%
  • انسانی

6 15.38%
  • هنر

6 15.38%
  • سایر رشته ها

6 15.38%
صفحه 8 از 16 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 151

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 95 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان.داداشم و خواهرم توی یکی از دانشگاه های تهران دانشجوی دکتری و ارشد مهندسی برق کنترل و برق قدرتن.اینا از سهمیه استفاده نکردن.یکی از دوستان که امسال کنکور داد رتبش توی کشور 13هزار بود حدود توی سهمیه جانبازی کمتر از2000 شده اما بهر حال پزشکی قبول نمیشه.پدر من جانبازه اما هیچ گونه مدرکی از بنیاد نگرفته ولی از 3پاه داره...حالا من هرچی باهاشون صحبت میکنم راضی نمیشه که بره کارت بگیره بقول دوستان به رقابت مثلا عادلانه اعتقاد داره!!! من همونطور که قبلا گفتم کنکور96 دارم.بنظرتون می ارزه فشار بیارم و اعتصاب غذا بکنم[emoji12] [emoji12] [emoji12] که بره جانبازی رو بگیره.یعنی واقعا تاثیر داره؟ رشتمم ریاضیه.بعد کسی میدونه ساز و کار گرفتنش چند وقت طول میکشه؟

ضمنا من بطور معمول درسم خوبه یعنی حالا اگه تهران قبول نشم دانشگاه های برتر با رشته های خوب مهندسی قبول میشم...اما زورمو برای دانشگاه های تهران میزنم...

ضمنا بنظر شما بچه های شهرستان میتونن تهران قبول شن؟ چون مثلا بچه های تجربی میشنن کتاب و شخم میزنن قبول میشن اما ریاضیا واقعا محیط معلم خوب خیلی تاثیر داره تو کارشون...
    Sent from my GT-I9082
    درود به شرف پدرتون. پدر منم دقیقا همین کار رو کرد و با اینکه سال اول به خاطر مراقبت ازش نتونسته بودم کنکور قبول بشم و پشت کنکور مونده بودم ولی بازم بهم اجازه نداد سهمیه ای چیزی استفاده کنم وگرنه بدون درس خوندن همون سا اول کنکور قبول بودم.
    ملاک امکانات نیست الان امکانات میلیونی دارن خیلیا ولی غیر مجاز میشن. ماک تسلط روی کتاب های تست هست

2. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان یه کتاب اموزشی حسابان میخواستم که کنکوری تدریس کرده باشه ...
    اگه کسی سراغ داره معرفی کنه . ممنون
    بچه ها لطفا جواب بدید .............

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

بچه ها لطفا جواب بدید .............
    سلام
    برای حسابان سه منبع خوب هست نشرالگو، خیلی سبز و خوش خوان
    که در اینها خیلی سبز ساده تر از هنه و خوش خوان هم سطح بالاتری داره
    گاج نقره ای هم هست که درسنامه خوبی نداره.

5. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Zendegi95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام

ببخشید حذفیات کنکور تجربی 95 کسی اطلاع داره ؟

7. این کاربر از Zendegi95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان من ی مشکل خیلی بزرگ دارم
    میانگین ترازم امسال رو 6900 بود ک تو جم بندی اشتباه فاحشی کردم و کنکورو خیلی بد دادم. خیلی خیلی بد
    میخوام امسال رو پشت کنکور بمونم از اولم برنامه داشتم اگه دانشگاه شیراز حداقل درنیام بمونم، الان اصلا پزشکی هم درنمیام (تو این ک در نمیام بحثی نیس)
    خونواده با موندن موافق نیستن اصلا با درس موافق نیستن. با شناختی ک ازشون دارم بعید نیست سرخود برن انتخاب رشته کنن
    من مراحل ثبت نام کارت رو خودم انجام ندادم و زیاد اطلاعاتی ندارم
    میخواستم بدونم با داشتن شناسنامه میتونن بدون اطلاع من انتخاب رشته کنن؟
    چ کاری از دستم برمیاد چ کار باید بکنم؟
    توروخدا هر راه حلی دارین اگه جواب میده دریغ نکنین زحمات 3سالم داره ب باد میره
    با داشتن اطلاعاتت میتنن انتخاب رشته کنن واست.
    شما هم میتونی در واپسین لحظات ویرایش کنی و رشته های روزانه رو حذف کنی تا بتونی بمونی برای سال بعد
    آقا علیرضا من رفتم ک چک کنم، اولین صفحه ای ک اومده تایید اطلاعاتی مثل معدل کتبیه اگه از قبل برام انتخاب کرده باشن نباید این صفحه بیاد دیگه درسته؟ از کجا مطمءن بشم؟ تایید هم ک میکنم وارد قسمتی ک باید کد رشته هارو وارد کنیم میشه ک همشون خالی هستن
    دوستانی ک انتخاب رشته کردن، میشه ی نگاه بندازین ک بعد از انتخاب رشته کجا نمایشش میده؟ من میخوام ببینم کسی برام انتخاب رشته نکرده باشه(جسارتا اگه میشه یکم زود چون مهلتش امشب تمومه)
    یه سوال دیگه بعدا بازم مهلت اضافی میدن برای انتخاب رشته یا امشب تموم دیگه؟
    Last edited by webpower; 01-08-2015 at 02:46.

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام

لطفا راهنمایی کنید
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوستان خوبین.با توجه به امکان ادامه تحصیل توسط دانش اموزان رشته ریاضی فیزیک در سه رشته دکتری پیوسته ریاضی و فیزیک و بیوتکنولوژی...
    اگه شما مثلا بتونین مهندسی پزشکی علم و صنعت برین یا برق الکترونیکشو از اون طرف بتونین دکتری پیوشته فیزیک زنجان رو برین کدومو انتخاب میکنین؟؟؟

روی این رشته های دکتری تخصصی میشه فکر کرد؟ آینده شغلیشون چجوریه اگه نخوای دبیر شی؟ خارج از کشور میشه اپلای گرفت؟
    توی رشته های مهندسی مرسومی که داریم برای ادامه تحصیل در مقطع فوق و دکتری کدومشون بهتر میشه رفت اونور.البته دانشگاه درست و حسابی...

Sent from my GT-I9082

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام

سلام
    حذفیات چیه؟
    منظور تغییراته؟ برای تغییرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید.

12. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام
    ممنون این مواردی که گفتید هم خیلی کاربردی بود ، تشکر می کنم
    دوست گرامی یک سری مباحث را قبل کنکور حذف می کنند
    مثلا می گویند زیست مبحث فلان حذف
    خواستم اطلاع داشته باشم
    جایی هست این موارد ؟

ممنون [emoji258]

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان خوبین.با توجه به امکان ادامه تحصیل توسط دانش اموزان رشته ریاضی فیزیک در سه رشته دکتری پیوسته ریاضی و فیزیک و بیوتکنولوژی...
    اگه شما مثلا بتونین مهندسی پزشکی علم و صنعت برین یا برق الکترونیکشو از اون طرف بتونین دکتری پیوشته فیزیک زنجان رو برین کدومو انتخاب میکنین؟؟؟

روی این رشته های دکتری تخصصی میشه فکر کرد؟ آینده شغلیشون چجوریه اگه نخوای دبیر شی؟ خارج از کشور میشه اپلای گرفت؟
    توی رشته های مهندسی مرسومی که داریم برای ادامه تحصیل در مقطع فوق و دکتری کدومشون بهتر میشه رفت اونور.البته دانشگاه درست و حسابی...

Sent from my GT-I9082
    سلام

ببین از بین این دکترا پیوسته ها که گفتی اگر فقط بخوای تو رشته خودشون باشی تو ایران که کاری نیست غیر استادی و دبیری و تو خارج هم اگر بخوای واقعا تو خود رشته کار کنی فقط بیو تکنولوژی خوبه.
    اما خوب اولا که اگر خارج بری معمولا با دکترای ریاضی و فیزیک هم می تونی کارهای دیگه هم بکنی مثلا رشته های بین رشته ای و کاربردی جالب هم هستند مخصوصا الان مثلا برای ریاضی می تونی بری طرف علوم کامپیوتر و از اونجا کلی کارهای مختلف انجام بدی از خود الگوریتم و برنامه نویسی تا مثلا کارهای بیو...

اما خارج رفتن مقدار زیادی به جنم خودت و البته خوب پول تو جیبت بستگی داره (حتی اگر بورس بیری بازم برای امتحان زبان و گرفتن اپلای و ویزا و اینا پول نیازه) در هر دو مقطع امکانش هست با رشته های مهندسی و معدل خوب و رزومه خوب بری خارج دانشگاه قابل قبول. ولی من بهت پیشنهاد می کنم حتما به اینکه لیسانس دانشگاه خوبی باشی فکر کن. جو دانشگاه مهمه. در ضمن رشته هایی مثل فیزیک و ریاضی عشق می خواند واقعا و اگر فقط برای دکترا پیوسته بودن می خوای بری به نظر من انتخابشون نکنی بهرته. چون بعدا اگر واقعا عاشقشون نباشی می شینی فکر می کنی که فلان و بهمان.

15. 2 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •