تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 37 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 363

نام تاپيک: FIFA 16

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا چند دست دمو رو روی پی سی بازی کردم

مزایا :

1- گرافیک عالی - 2- جو ورزشگاه وحشتناک عالی - 3- گیم پلی بهبود یافته محسوس نسبت به 15 -

معایب : 1- سرعت بازی نسبتا پایین اومده نسبت به 15 که البته به نظرم میشه بهش عادت کرد 2- استیل بازیکن ها اصلا خوب نیست ! یعنی به سختی میشه کریس رونالدو رو از رودریگز تشخیص داد از نمای دور یا همینطور مثلا اردا توران رو با دنی الوز -

فعلا در این داشته باشید تا بعد

در کل تو این چند بازی که انجام دادم احساس رضایتم بیشتر از نارضایتی بود و مسلما نسخه فول خیلی بهتر خواهد بود البته اگر کرک بشه نشد هم از این 10 تومنی ها اشتراکی میگیرم حتما

2. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بله بازیهای مسی هم یکی دو هفته اخیر دیدیم که هیچی نبود فصل قبلم نبود همین پنالتی هم بعضیا عرضه ندارن گل کنن!!!د آخه میدونی چیه فصل قبل اگه اون همه مصدوم نداشتیم الان قضیه جور دیگه ای بود!!
    این فصل همه ی بازیکن های قوی نتونستن حتّی یه گل هم بزنن؛ پس بیخود گیر الکی نده!
    ویدیوهای مسی تو You Tube هست. می تونی ببینی که 6 نفر رو دریبل می کنه و گل هم میزنه و کمترین مدافعی که دریبل می کنه، 3 تاست ولی رونالدو حتّی یه دونه رو هم نمی تونه دریبل کنه!
    مصدوم؟ چه ربطی داره؟ من دارم راجع به مسی حرف میزنم، میگی ما مصدوم داشتیم؟ من دارم راجع به گل های مسی صحبت می کنم، میگی ما فصل قبل مصدوم داشتیم؟
    همین پنالتی ای که میگی بعضیا عرضه ندارن گل کنن، می تونی بری تو You Tube بزنی Messi's Penalty Shots، می بینی که کی گل میزنه!
    برا همینه که به رونالدو میگن پنالدو. چون 80 درصد گل هاش بدون زحمت و تو دهن دروازه و علی الخصوص پنالتی زده میشه!
    ======
    بعدشم! خوبه حالا رئال همیشه با تیمای ضعیف و ته جدولی می افته. همین چند روز دیگه (نمی دونم کی) بارسا با آتلتیکو مادرید که تیم سوّم جدول شد فصل قبل، بازی داره در حالی که رئال با یه تیم ضعیف که اسمشو یادم رفت، بازی داره...
    Last edited by Pitbull2015; 09-09-2015 at 23:29.

4. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    خب منم بازی کردم
    بازی خوبی شده مخصوصا حضور تیم های بانوان خیلی جالبه
    خوبیش هم اینه که دمو اورجینال و مشکلات بازی کرک شده رو نداره
    Last edited by siahkamar; 09-09-2015 at 20:46.

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

من دمو رو نصب کردم بازی بسیار عالیتر شده
    یک سوالی داشتم بازی برای من بدون لگ و افت فریم احرا شد خواستم بدونم برای نسخه نهایی هم همینجوریه یا ممکنه مشکلات افت فریم و... پیش بیاد. نسخه دمو با نسخه اصلی از نظر سیستم مورد نیاز فرقی ندارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها من دمو رو برای کامپیوتر دانلود کردم اورجین هم دارم فیفا 15 هم با اکانت اشتراکی بازی میکنم الان هر کاری میکنم بازی فیفا 16 واسم بالا نمیاد باید چکار کنم ...کمممممممممممممممممممک

داره خودمونی میشه don salieri2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

بچه ها من دمو رو برای کامپیوتر دانلود کردم اورجین هم دارم فیفا 15 هم با اکانت اشتراکی بازی میکنم الان هر کاری میکنم بازی فیفا 16 واسم بالا نمیاد باید چکار کنم ...کمممممممممممممممممممک
    برای نصب بازی ابتدا حتما فیل شکن خود را روشن کنید بازی رو از حالت فشرده خارج کنید و به مسیر
    Origin Games\FIFA 16 DEMO کپی کنید حالا وارد اورجین شوید و وارد اکانتتون شوید و در صفحه بعد روی free games و بعد روی demos &beta کلیک کنید و بعد روی دانلود که روی پوسته fifa16 demo هسته کلیک میکنیم میبینیم که دانلود شروع میشه وبعد از چند ثانیه تموم میشه چون قبلا بازی رو ریختیم اول زبان رو اتنخاب مکنیم و بعد دگه کاری به هیچ چز نداشته باشید فقط بر روی next کلیک کنیم حالا میبینیم که بازی نصب می شود.
    Last edited by don salieri2; 09-09-2015 at 23:55.

9. این کاربر از don salieri2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من اکانت ساختم وریفای هم کردم بازی هم مثل دموی فیفا15 دانلود و به مای گیمم اضافه شده حالا روی پلی کلیک میکنم یک پنجره میاد سه گزینه بازی - تنظیمات - خروج
    ولی وقتی پلی رو میزنم بازی اجرا نمیشه

البته رو تسک منیجر که میرم میبینم بازی حدود 2 گیگ از رم اشغال کرده یعنی اجرا میشه ولی من تصویری نمیبینم
    Last edited by alp13; 10-09-2015 at 07:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مزایا :

1- گرافیک عالی - 2- جو ورزشگاه وحشتناک عالی - 3- گیم پلی بهبود یافته محسوس نسبت به 15 -

معایب : 1- سرعت بازی نسبتا پایین اومده نسبت به 15 که البته به نظرم میشه بهش عادت کرد 2- استیل بازیکن ها اصلا خوب نیست ! یعنی به سختی میشه کریس رونالدو رو از رودریگز تشخیص داد از نمای دور یا همینطور مثلا اردا توران رو با دنی الوز -

در کل تو این چند بازی که انجام دادم احساس رضایتم بیشتر از نارضایتی بود و مسلما نسخه فول خیلی بهتر خواهد بود البته اگر کرک بشه نشد هم از این 10 تومنی ها اشتراکی میگیرم حتما
    من تا حالا نسخه دموی فیفا رو بازی نکرده بودم و نمی دونم نسخه اصلی معمولا با نسخه اصلی چقدر تفاوت داره ولی نسخه دمو از نظر گرافیکی و حرکات بازیکنا خیلی مشکل داره و اگه قرار باشه همینجوری بمونه واقعا دلسرد کنندس اول این که فیزیک بازیکنا اصلا توی بازی مشخص نیست مثلا فیفا 15 اینجوری بود که راحت می شد یه با زیکنو از روی قد و هیکل و موهاشو اینا تو نماهای بالا تشخیص داده ولی الان اصلا" فرق بین مثلا مسی و اینیستا و سوارز مشخص نیست فیس بازیکنا هم چنگی به دل نمی زنه نمونش مدافع دورتموند هوملس . دوم اینکه حرکت بازیکنا خیلی بد و ضعیف شده کافیه با بهترین بازکنا یه چپ و راست کنی یا یه دور بچرخی بعد همزمان جهت و عوض کنی به شکل مسخره ای انگار یه بازیکن آماتور داره اینکارو می کنه توپ از پاش جدا می شه یه چیز دیگه هم سرعت بازکناس که انگار هیچ تاثیر تو بازی نداره کندترین مدافع راحت سریعترین مهاجم و مهار می کنم نه مثل فیفا 15 که همه مثل اسب جا می ذاشتن مدافعو نه مثل این . در کل امیدوارم این چیزا که من در نگاه اولیه دیدم اصلاح بشن در بازی اصلی
    اما چیزی که خیلی خوب بود اینکه از اون سوتی های مدافعین خیلی کمتر شده - برخوردای بی خودی که پنالتی می شد ظاهرا دیگه انجام نمی شه - و داوری پیشرفت کرده - گرافیک بازی هم پیشرفت خوبی داشته

- - - Updated - - -

مزایا :

من تا حالا نسخه دموی فیفا رو بازی نکرده بودم و نمی دونم نسخه اصلی معمولا با نسخه اصلی چقدر تفاوت داره ولی نسخه دمو از نظر گرافیکی و حرکات بازیکنا خیلی مشکل داره و اگه قرار باشه همینجوری بمونه واقعا دلسرد کنندس اول این که فیزیک بازیکنا اصلا توی بازی مشخص نیست مثلا فیفا 15 اینجوری بود که راحت می شد یه با زیکنو از روی قد و هیکل و موهاشو اینا تو نماهای بالا تشخیص داده ولی الان اصلا" فرق بین مثلا مسی و اینیستا و سوارز مشخص نیست فیس بازیکنا هم چنگی به دل نمی زنه نمونش مدافع دورتموند هوملس . دوم اینکه حرکت بازیکنا خیلی بد و ضعیف شده کافیه با بهترین بازکنا یه چپ و راست کنی یا یه دور بچرخی بعد همزمان جهت و عوض کنی به شکل مسخره ای انگار یه بازیکن آماتور داره اینکارو می کنه توپ از پاش جدا می شه یه چیز دیگه هم سرعت بازکناس که انگار هیچ تاثیر تو بازی نداره کندترین مدافع راحت سریعترین مهاجم و مهار می کنم نه مثل فیفا 15 که همه مثل اسب جا می ذاشتن مدافعو نه مثل این . در کل امیدوارم این چیزا که من در نگاه اولیه دیدم اصلاح بشن در بازی اصلی
    اما چیزی که خیلی خوب بود اینکه از اون سوتی های مدافعین خیلی کمتر شده - برخوردای بی خودی که پنالتی می شد ظاهرا دیگه انجام نمی شه - و داوری پیشرفت کرده - گرافیک بازی هم پیشرفت خوبی داشته

12. 2 کاربر از rose_cute720 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من چند دستی بازی کردم دموی فیفا16 رو....از یه چیز فیفا خیلی خوشم میاد و اون هم حفظ نقاط قوت بازی و برطرف کردن نقاط ضعف بازی هست به طوری که اگه هم از سری قبلی بهتر نشده باشه بدتر نیست و شما میتونین یکسال هم باهاش مشغول باشین....چیزی که پیس توش ضعیفه و همه ساله طوری بازیشو میده بیرون که انگار اصلا مال یک شرکت نیستن و هرسال کلی دگرگون میشه و با یه سری از نقاط قوت و ضعف جدید! البته این از سال 2014 به اینور برطرف شد....
    نقد بازی:
    گرافیک:گرافیک بازی نسبت به نسخه قبلی تغییر محسوسی کرده و این از انیمیشن ها و نورپردازیش تو روز میشه فهمید ولی متاسفانه من نورپردازیش تو شب رو نپسندیدم...یکی دیگه از نکات ضعف این بازی هم سر بازیکنا هست که واقعا عجیب ساخته شده...سر بعضی از بازیکنا مث آدمکهای مجسمه ای هستن و با بدنشون اصلا هماهنگ نیستن و انگار یه بدن ساختن و بعدش سرها رو بهش متصل کردن و بیشتر شبیه کاریکاتور هستن و خیلی فانتزی به نظر میان
    گیم پلی:گیم پلی بازی پیشرفت خوبی کرده و شبیه نسخه 14 شده پاسکاری ها لذت بخش شده و سانترهای مواج و کات دار برای مهاجمین سر زن خیلی زیبا طراحی شده و این بخش به نظرم نکته قوت بازی هستش و مثل 15 حالت ارکید گونه نداره
    صداگذاری هم که مثل همیشه عالی هستش...
    در کل دموی پیس16 خیلی بهتر از این بود و فیفا 16 میتونه یه فیفا فن رو برا یکسال راضی نگه داره ولی به نظرم از اون چیزی که من با دموی پیس 16 دیدم امسال فیفا یک بازنده مطلق هست پیش پpes.... فیفا16 ترکیبی از گیم پلی14 و گرافیک15 هستش ولی بازم به نظرم گیم پلی14 بهتر بود...فرق چندانی هم بین فیفا16 و فیفا15 دیده نمیشه و در کل بعضی از معضلات بازی حذف شده
    ....
    امسال انتخاب من پیس16 هست و هرچند باید منتظر ورژن نهایی این بازی ها بود
    Last edited by Zlatan_ibra; 11-09-2015 at 13:04.

14. 3 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

EA هم یه چیزیش میشه ها، واسه اینکه ملت رو بکشونه به سمت نسل بعدی یه پست تو وبلاگش گذاشته گفته به علت ضعف سخت افزاری یه سری امکانات رو نمیشه در نسخه های x360 و ps3 قرار داد. حالا امکاناتش چی هستند:
    تیم گزارش دوم انگلیسی
    کریشن سنتر
    موزیک های شخصی
    و...
    جالبه این امکانات تو نسخه x360 و ps3 از قبل بودند و محدودیت سخت افزاری هم حساب نمیشدند!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •