از کار انداختن اکانتینگ جریمش فکر کنم 5میلیون تومن باشه تازه علاوه بر جریمه زندانی هم داره
از کار انداختن اکانتینگ جریمش فکر کنم 5میلیون تومن باشه تازه علاوه بر جریمه زندانی هم داره
سلام آقا فرشاد
من اکانتینگ از کار ننداختم فقط توی زمان شبانه رایگان قشنگ دارم استفاده می کنم همین هیچ کار غیر قانونی هم نکردم حق منه که شاتل داده که میگه اگه میتونی بکش منم می کشم![]()
![]()
من خودم لذت میبرم وقتی میان افرادی میگن آره من فلان قد کشیدم از زمان رایگانم فک کردم شما هم مثل من خوش حال میشین که دانلود کنم انقد
چندین بار گفتم انقد خودتونو دست کم نگیرین کافیه علاقه و عشق داشته باشی با یه مقدار زمان
شاتل هم نمیرم (قیمت دارم میبرم بالاتر )![]()
سلام
وقتی منو محدود می کنن البته کمتر از این هم کردن سرعت میشه 5 کیلو باید بعضی شبا انقد بعد ساعت یک منو محدود می کنن اینم برای امشب یا صبح هر چی حالا
اینجا 16 کیلوبایته
(قبل عمل)
بعد عمل 500 کیلو بایتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه دقت کنین همون لینکه وی پن خاصی نیستش توش ببینی تسک منجرمو میبینی پس روشی نیستش که تا حالا دیده باشین یا پابلیک شده باشه(ریجستری و تنظیمات مودم که خیلی قدیمه اول از همه شاتل منعش کردش)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط با دقت ببینید باز نگی نمیدونم بعضی جاها جواب میده من این روش چند جا دیگه با مودم متفاوتم(زایکسل - دی لینک) استفاده کردم پس فقط نگاه کنین چون نمی خوام دیگه بحث ادامه بدم چون هر چی بگم شما نه همه یه چیزی میزارین روش![]()
Last edited by navid_fo; 02-06-2015 at 14:22.
میگم چطوری تونستی به ما هم یاد میدی
نمیشه عزیزم اگه میشد میگفتم هم به شما هم به خیلی قبل شما چه خصوصی چه توی همین ولی درک کنین نمیشه
![]()
معلومه توی کشوری که هر فردی اطلاعات خودشو رو فقط برای خودش نگه داره و به اشتراک نزاره پیشرفتی حاصل نمیشه
اگه گفته شه میشه باگ پیدا شده وقتی تکرار بشه زیاد توسط افراد در جاهای مختلف کشور یک نفر میشه استثنا و توی چشم نمیادش اصلا چون میزان ترافیک خاصی نسبت به کلش نیست ولی اونجوری نه پس من تصمیم گرفتم نگم چون اگه بگم باید به همه بگم فعلا دارم از پارسال استفاده می کنم با نگفتنش مشکلی پیش نیومدش
بله علمی که به خودم ضرر نزنه رو میگم روی چشم میگم
Last edited by navid_fo; 02-06-2015 at 14:19.
منم بلدم
اسمه مودمت چیه؟؟؟؟
قضیه چیه؟راه نفوذی به شاتل پیدا شده؟یعنی از مخابرات تخلیه کنیم؟
حامد این روش اهواز جواب میده؟
Last edited by farshad0123; 02-06-2015 at 16:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)