لطفا يك مودم خوب internal هم معرفي كنيد.
لطفا يك مودم خوب internal هم معرفي كنيد.
R;Shin عزيز مدم خوب با توجه به خط شما و منطقه مخابراتی شما تعريف ميشه ممکن هست يک مدم خونه يه ما خوب کار کنه ولی پيش شما نکنه!!!! ولی سازگارترين ها فعلاً Creative ها و Us.Robotics هستند من Creative DI5655 پيشنهاد ميکنم اگه گير بياری!
سلام
من از شركتي كه اينترنت برميدارم گفتم اگه مودم 128 بردارم سرعتم زياد ميشه صاحب شركته گفت شما نميتوني بيشتر از 56 دريافت كنيد و اگه بخواي بيشتر دريافت كني ما بايد براي شما مقدار مصرفي شما رو تعريف كنيم و همچنين هزينه اشتراك شما بيشتر(يعني 2 برابر ) ميشه؟
سوالي كه از دوستان داشتم اين هستش كه ايا مودم 128 هم براي فروش به ايران وارد ميكنند و همچنين قيمت ان و همچنين ايا اين مودم از سرعت 56 هم پشتيباني ميكنه يعني اينكه ما براي دانلود و كارهاي سنگين كه نياز به سرعت بيشتري هست از سرعت 128 و كارهاي سبك مثل چت با 56 (منظورم با همين مودم ) هست.
بله وارد ميکنن ولی کم هست و قيمت اش هم يه کمی بالاست و خريد اون به صرفه نيست در جواب ادامه سؤال شما بايد بگم شما اگه يه نگاه به سرعت واقعی اينترنت خودتون بندازيد ميفهميد سرعت اون از 4 يا 5 کيلو بايت در ثانيه بيشتر نيست! يعنی کو تا 56 کيلو بايت! خريد همچين مدمی رو فراموش کنيد چون هيچ فرقی با الان نميکنه مشکل از ISP ها هست که بيشتر از 4-5 kilobyte به User نميدن بيچاره اين مدم ها!سوالي كه از دوستان داشتم اين هستش كه ايا مودم 128 هم براي فروش به ايران وارد ميكنند
با تشكر از همه دوستاني كه به من در خريد مودم كمك كردند
من يك مودم U.S.Robotics خريدم كه واقعاْ خوب كار ميكنه
:?: فقط يك سوال دارم:
روي برد اين مودم يك فيش هست(JP2) اين فيش چيه و چكار ميكنه :?:
باز هم از همه ممنونم :mrgreen:
سلام
مهدي جان VOICE MODEM ها امكان ارتباط صوتي در تلفن را پشتيباني ميكنند .
سلام دوستان
من ميخواستم مودم us robotic بخرم ولي وقتي رفتم تو سايتش ديدم چند نوع مودم اينترنال هستش كه نميدونم كدوم بهتره
اگه ممكنه منو در خريد يكي از اين نوع مودم ها ياري كنيد:!:
ممنون
لطفاْ يه نفر جواب منم بده :(
من يك مودم U.S.Robotics internalخريدم كه واقعاْ خوب كار ميكنه
فقط يك سوال دارم:
روي برد اين مودم يك فيش هست(JP2) اين فيش چيه و چكار ميكنه
باز هم از همه ممنونم .
سلام mehdi_everex در ايران مودم مودم U.S.Robotics Internal فقط(99٪) يك نوع هست.اگر مودم External ميخواي بگو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)