سلام
فیلم با فرمت Avi هم میتونه کیفیتش DVDRip باشه هم TS هم CAM ...ربطی ندارن به هم
پارت اول damage شده
دوباره دانلود کنید
سلام
فیلم با فرمت Avi هم میتونه کیفیتش DVDRip باشه هم TS هم CAM ...ربطی ندارن به هم
پارت اول damage شده
دوباره دانلود کنید
سلام .من یه فیلم spiderman 3 رو دانلود کردم و اسم فایل هم Spider-Man 3 (2007).DVDRiP.XViD و فرمت اون avi هست. فیلم صدا داره. اما تصویر نه! البته کدک رو پیدا نمی کنه. خواستم ببینم سرکار بودم دانلود کردم یا اینکه یکی از این برنامه های کدک رو دانلود کنم مشکل حل می شه؟ (حجم فیلم 700 مگ)
+++
vista codec pacage رو نصب کردم حالا فیلم رو هم پخش می کنه کیفیت هم dvdrip هست و عالیه اما یه مشکل بزرگ:
من داشتم برای transformers سرچ می کردم که همه نتیجه ها مربوط بود جز این. اتفاقا مورد سوم چهارم هم بود. من هم دانلودش کردم. اما الان دارم می بینم spiderman3 هم نیست و resident evil هست (فیلم با چند تا تصویر مربع شکل که دور یک مربع می گردن شروع می شه و یکی می گه اسمش آلیس هست و بعد از چند دقیقه هم اسم کمپانی constantin film رو می نویسه و بعد هم اسم فیلم resident evil) !
داشتم برای transformers می گشتم. spiderman3 پیدا شد. resident evil بود!
چطور هست حالا این resident evil ارزش دیدن داره؟
Last edited by Hoom@n; 23-08-2007 at 09:13.
اطلاعاتت در مورد فرمت فيلم ها عالي بود چون واقعا آدم تو تورنت نمي دونست كدومو دانلود كنه
سلام من یک مشکلی با بعضی از فیلمای دانلودیم دارم. اکثر فیلمای avi وقتی با جت ائودیو باز میکنم صدا و تصویر بعد از چند لحظه بهم میریزه باید pause کنم تا دوباه میزون شه. فایلم خراب نیست چون تو کامپیوترهای دیگه مشکلی نیست.
میشه کمک کنین. فقط نگین با یه برنامه دیگه ببینم.
این مشکل با فایلای mkv , mp4 هم دارم
سلام
2 حالت داره
یا مشکل کدک دارین و باید از اول نصب کنید کدک ها رو
یا اینکه فیلمی که دانلود میکنید موقع دانلود خراب میشه (که طبق گفته خودتون احتمالش ضعیفه)
دقیقا متوجه نشدم. چه کدکی باید نصب کنم تا درست شه؟
گفتید نگم برنامه دیگه!
اما به هر حال توصیه من استفاده از windows media player هست.
+++
و در مورد کدک ها: vista codec pacage رو نصب کنید. خیلی عالی هست.
سلام
من K-lite Mega codec Pack رو پیشنهاد میکنم
البته اگه خود پک برنامه DivX رو هم نصب کنی خودش کدک لازم رو داره
Last edited by s_a_m4000; 01-09-2007 at 22:25.
مرسی از راهنماییهاتون.
من هم این کدک هم کدک ویستا رو نصب کردم
جفتشون یه نرم افزارم داشتن که با اونا فایلم کار میکردن. ولی همچنان با jetaudio همون طوریه
باید چیزی رو تنظیم کنم تا درست بشه؟
الان divx رو هم امتحان میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)