کلا خوب مغلطه میکنی سینا!

اول میگی اگه تویه سایت یوفا جایی مثل موقعیت خلق کردن دیدی بگو!
یکی به من بفهمونه این چه ربطی داره به بحث بهترین بازیکن زمین؟!
ولی بازم جهت اطلاع بقیه دوستان (چون شک ندارم دست به نقدت خوبه برای این سایت ها و کاملا اطلاعات داری!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد میگی بهترین بازیکن رو یوفا انتخاب میکنه...خب درست
منتها شاید من اشتباه میکنم اما فک کنم بهترین تیم هفته رو هم یوفا انتخاب میکنه؟!

چرا از گل تیم منتخب رو میذاری؟! (کلا هر وقت لازم باشه از گل نقل قول میشه، هر وقت لازم باشه WhoScored و در این مواقع هم یوفا

)
یا بازم همون سوال قبلیم که پیچوندی و جواب ندادی...چرا به آمار مسی به نقل از همین سایت WhoScored اشاره کردی تویه اون بحثی که با دوستان داشتی و مسی رو آمارش رو وحشتناک قلمداد کردی؟! (نیاز هست مثل خودت لینک بدم؟

) اونجا یوفا معتبر نبود و مرگ بر آمریکا؟!

+
گرچه بازم ربطی به سوال من نداشت اما در مورد اینکه مسی چون بیشتر بهترین بازیکن زمین شده پس حقشه بهترین شه هم من چیزی نگم بهتره...
این همون استدلالی بود که میگفت مسی بهترین بازیکن جام جهانیه چون در بازی مقابل تیم هایی مثل ایران بهترین بازیکن زمین شده!
مسی خود خدا اصلا

+
درباره خلق موقعیت و اینا هم جالبه که میای به آمار خلق موقعیت نگاه میکنی اما به امار پاس گل که مهمتره نگاه نمیکنی که جفتشون 4 تا پاس گل دادن!
+
درباره بازیکن های اطراف هم خوب اومدی...به موقعش که میشه بارسا بهترین بازیکن ها رو داره اما الان تیم محلاته!

جدای از این بحث که رئال ماه هاست تیم کاملش رو نداره...میشه آدم دلش برای مسی بسوزه انصافا...اطرافش یه مشت بازیکن معمولی هستن...نیمار و سوارز شدن بازیکن؟!