حالا این فصل رو که به اون صورت ندیدم ولی نقی کلا شخصیتش همین طوریه و این از بی شخصیتیش نیست که از سادگی و بچه بودنشه
کلا سریال نیمچه کمدی هست و اتفاقات کمی فانتزی و غیرواقعی
به نظرم نباید همچین تحلیلهایی انجام بشه رو شخصیتها چون وارد نیست اصلا
حالا این فصل رو که به اون صورت ندیدم ولی نقی کلا شخصیتش همین طوریه و این از بی شخصیتیش نیست که از سادگی و بچه بودنشه
کلا سریال نیمچه کمدی هست و اتفاقات کمی فانتزی و غیرواقعی
به نظرم نباید همچین تحلیلهایی انجام بشه رو شخصیتها چون وارد نیست اصلا
اینا هم که تا تونستن تو این سری کلا شیر فلکه اصلی رو تا ته باز کردن و آبو بستن به سریال!
نصفش نشون دادن محصولات و تبلیغ تاژه ، بقیه اش هم نشون دادن رفت آمداشون!
اما به کوری چشم ماه عسل هم که شده به هر ضرب و زوری هست تا آخر میبینمش![]()
پس همون شما مشخصه این قسمت 4 رو ندیدی !
اون نقی 1 2 3 که به قول شما شخصیت ساده و بچه داره دیگه موجود نیست !
یه شخصیت کاملا حال بهم زن که اصلا طرز برخورد و صحبت با زنشو بلد نیست
چه کمدی باشه چه غیر کمدی این صحبت هاشون در فضای کمدی نیست و اکثرا جدی هست
اینکه نقی کار رو با مسئله شخصی قاطی میکنه و بین کار زنش و زنش میخواد که زنش یکی رو انتخاب کنه معقول نیست
به طور حتم هم زنی واسه یه مجوز شوهرشو طلاق نمیده
ولی این حماقت نقی رو میرسونه که مثلا تو جمع میخواد بگه خیلی رو زنش سواره و هرچی بگه همونه
خیلی دوست داره القا کنه بگه هرچی من بگم همونه !
این تاژ تاژ گفتنشون یه جورایی شاید توهین تلقی بشه
وسط فیلم سارا میگه شماره روی جعبه رو پیامک کنید جایزه بگیرید ! (( من موندم واقعا یعنی چی این حرکت ؟؟ ))
از مایع دستشویی تا طرف غذاشون همه شده تاژ
یه جورایی شاید سوء استفاده هم بشه تلقی کرد
اینکه بیننده این سریال زیاده و تبلیغات هم میلیاردی واسشون در آمد داره
چه چیزی بهتر از پایتخت ؟؟؟
جایی که شاید نصف ایران اونو ببینن !!![]()
این درسته که میگن تاژ
به هر بازیگر و عوامل پایتخت 4 یک میلیارد تومان داده تا تبلیغات رو زوری تو سر ما فرو کنن
و به ریش ما بخندن
![]()
دیگه یکم اغراق نماییه، عوامل اونقدر زیادن که باید کل شرکت رو فروخت تا میلیارد، میلیارد اینا رو داد...
امروز کمی افراط شده بود تو تبلیغ... "شماره این قسمتو مسیج کنید و ..."![]()
حداقا پایتخت یک و دو یه هدف داشتن که به جایی برسن.توی سفر از جاهای مختلف میگذشتن یه حس خوبی داشت ولی سه و چهر کلا چی رو میخان نشون بدن و ثابت کنن
تبلیغاتش هم که دیگه ....
سریال بدی نیست و به نظر من هر مجموعه قسمت که جلو رفت نسبت به مجموعه قبلی ضعیف تر شد و قسمت 4 خیلی بی مزه شد ولی باز هم دیدنش بهتر از دیدن سایر سریال هاست.
یه نکته که دوستان هم گفتن توهین به شعور بیینده با تبلیغات مستقیمه. آخه یکی نیست بگه تبلیغات داخل سریال هم اصول و روش و حد مشخصی داره. واقعا حرکتشون تاسف انگیزه.
اینجور که صحبتش شده نسخه ی 5 هم ساخته میشه.امیدوارم هرچه زودتر عملی بشه یه سریال تو تلویزیون باشه که بتونیم ببینیم
والا تنها چیزی که از نظر های دوستان منتقد برداشت میکنم این هست که، برای مثال، من اصلا شبکه "تماشا" رو نگاه نمیکنم، ولی چون این شبکه با پول مردم داره میچرخه، الان باید برم روی برنامه هاش نظارت کنم و اینور اونور نظرمو منتشر کنم. در حالی که اصلا برام اهمیتی نداره اون شبکه. با این منطق دوستان، همه باید زندگیشون رو بزارند کنار، ببینند کجا پول مردم هزینه شده، برن نظر کارشناسی شدشونرو اونجا ابلاغ کنند
به هر حال، از نظر من که سریال بسیار خوبی هست، هرچند که مثل تمامی برنامه های سیمای میلی، چون لهجه یک شهرستان توش استفاده شده، اهالی اون استان عصبانی هستندولی، من سوالم رو یکبار دیگه از دوستانی که ناراحت هستند میپرسم شاید اینبار جواب دادن! چرا با اینکه به نظرتون این سریال مسخره یا مزخرف و یا بد هست هنوز دنبال میکنید سریال رو؟ امیدوارم اینبار جواب عقلانی از طرف این دسته از دوستان بشنویم به جای مغلطه...
Last edited by Black Prince; 18-07-2015 at 14:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)